WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bizonka wrote:That's it?
Ciekawe czy ten wątek przetrwabo nie zaakceptowałaś mojego zaproszenia. Wejdź po prostu w swój nick, swoje posty i zobacz gdzie pojawia się adres forum.
Bo schodzę z kompa.
Bo trochę bez sensu wysyłać sobie specjalnie ten adres w wiadomości prywatnej (tzn tym osobom, które się udzielają, nie stworzyły konta dziś) skoro adres nadal jest widoczny dla każdego użytkownika, jeśli ktoś przeczyta tu wszystkiego dzisiejsze posty... ktoś może się równie dobrze zarejstrować tam pod nickiem którejś z nas.więć fajnie jakby adres znikł szybko
-
Surowe forum oparte na phpBB może wyglądać kiepsko, ale wierzcie mi - ma dużo więcej funkcjonalności niż to. Np. pokazuje, które posty są nowe (nieprzeczytane), w których wątkach się udzielacie, jest skok do pierwszego nieprzeczytanego postu w wątku (coś, czego mi tutaj BAAARDZO brakuje), łatwiej jest wyszukiwać. Można zgłaszać niewłaściwe posty, cytowanie jest wyraźniejsze.
RusałkaPL, monika_86, asese lubią tę wiadomość
Leon
-
Av wrote:Surowe forum oparte na phpBB może wyglądać kiepsko, ale wierzcie mi - ma dużo więcej funkcjonalności niż to. Np. pokazuje, które posty są nowe (nieprzeczytane), w których wątkach się udzielacie, jest skok do pierwszego nieprzeczytanego postu w wątku (coś, czego mi tutaj BAAARDZO brakuje), łatwiej jest wyszukiwać. Można zgłaszać niewłaściwe posty, cytowanie jest wyraźniejsze.
Oj, to forum tutaj jest BARDZO ubogie we wszędzie spotykane funkcje normalne na innych forach... -
nick nieaktualnyMum2b wrote:A jaki macie detektor tętna i jak często się to stosuje, żeby było bezpiecznie?
Używam Angel Sound.
-
nick nieaktualny
-
Ciumcioszka wrote:Hej dziewczyny o co chodzi z tym nowym forum? Nie jestem w temacie. Od kilku dni mamy mały remont i nie mam czasu by wejsc a po wzzytkim padam z nog
Tak w skrócie, to Antonina okazała się ... powiedzmy, że trolem. I zaczęły pisać dziewczyny z kilkoma postami na koncie o trolach itp. więc pewnie Antonina zakładała nowe konta. Poza tym nasz była moderatorka usunęła 1 strone a potem wrzuciła na nią takie rzeczy, że zastanawiam się czy ona nie ma 15 lat. No i zaczęła naszą tabelkę usuwać.
Dlatego postanowiłyśmy przejść na nowe prywatne forum. Jak chcecie dołączyć to zapraszajcie Camille lub Av do przyjaciółek to one wyślą wam link i zaakceptują. -
Deseo wrote:Tak w skrócie, to Antonina okazała się ... powiedzmy, że trolem. I zaczęły pisać dziewczyny z kilkoma postami na koncie o trolach itp. więc pewnie Antonina zakładała nowe konta. Poza tym nasz była moderatorka usunęła 1 strone a potem wrzuciła na nią takie rzeczy, że zastanawiam się czy ona nie ma 15 lat. No i zaczęła naszą tabelkę usuwać.
Deseo lubi tę wiadomość
Leon