X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • carolla90 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena782 wrote:
    Założyłam konto na tym forum z takim samym nickiem ale oczekuje na potwierdzenie Admina ? Potwierdzicie ?

Powinno byc potwierdzone

Euthyrox 75mg
    nast. wizyta 29.03 godz 17.00
    w57vflw1ef7luw9o.png
    Synek Antoś 07.04.2013
    atdcwn15rm48xhpi.png
  • Kadża Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka wysłałam zaproszenie do przyjaciółek pokieruj mnie prosze co i jak z tym fb ??
    Na nowym forum się zarejestrowałam czekam na potwierdzenie

• Mum2b Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    carolla90 wrote:
    Producent zaleca 3 razy dziennie max 10 min. Ale ja robilam krocej.. sluchalam chwilke serduszka i odkladalam na bok.. ;)
    ale jaki to detektor i gdzie kupowałaś?

Corka - 2018
    Syn - 2021
  • Bianka* Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kadża wrote:
    Bianka wysłałam zaproszenie do przyjaciółek pokieruj mnie prosze co i jak z tym fb ??
    Na nowym forum się zarejestrowałam czekam na potwierdzenie
    Jak uśpie synka, wyślę Ci link do profilu na FB

w57vkrnt52z8506i.png
    dqprj44j7fvgc606.png
    08.09.2017 [*] 8tc
  • Kadża Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko

• Marzena782 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh. Chyba się nie umiem odnaleźć na tym nowym Forum, czyli to znaczy ze tu już nie będziemy pisały ?

4,5 roku starań
    Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
    w4sqflw12tdr9ahl.png

• RusałkaPL Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bizonka wrote:
    That's it?

Ciekawe czy ten wątek przetrwa
    Bizonka, nadal nie mam jak Ci wysłać wiadomości prywatnej :( bo nie zaakceptowałaś mojego zaproszenia. Wejdź po prostu w swój nick, swoje posty i zobacz gdzie pojawia się adres forum. :) Bo schodzę z kompa. :)

Bo trochę bez sensu wysyłać sobie specjalnie ten adres w wiadomości prywatnej (tzn tym osobom, które się udzielają, nie stworzyły konta dziś) skoro adres nadal jest widoczny dla każdego użytkownika, jeśli ktoś przeczyta tu wszystkiego dzisiejsze posty... ktoś może się równie dobrze zarejstrować tam pod nickiem którejś z nas. :( więć fajnie jakby adres znikł szybko :)

pKjTp1.png
  • Av Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Surowe forum oparte na phpBB może wyglądać kiepsko, ale wierzcie mi - ma dużo więcej funkcjonalności niż to. Np. pokazuje, które posty są nowe (nieprzeczytane), w których wątkach się udzielacie, jest skok do pierwszego nieprzeczytanego postu w wątku (coś, czego mi tutaj BAAARDZO brakuje), łatwiej jest wyszukiwać. Można zgłaszać niewłaściwe posty, cytowanie jest wyraźniejsze.

RusałkaPL, monika_86, asese lubią tę wiadomość

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • RusałkaPL Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wrote:
    Surowe forum oparte na phpBB może wyglądać kiepsko, ale wierzcie mi - ma dużo więcej funkcjonalności niż to. Np. pokazuje, które posty są nowe (nieprzeczytane), w których wątkach się udzielacie, jest skok do pierwszego nieprzeczytanego postu w wątku (coś, czego mi tutaj BAAARDZO brakuje), łatwiej jest wyszukiwać. Można zgłaszać niewłaściwe posty, cytowanie jest wyraźniejsze.

Oj, to forum tutaj jest BARDZO ubogie we wszędzie spotykane funkcje normalne na innych forach...

pKjTp1.png
  • Av Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena782 wrote:
    Ehh. Chyba się nie umiem odnaleźć na tym nowym Forum, czyli to znaczy ze tu już nie będziemy pisały ?
    Daj mu szansę :)
    Ja będę tu dopóki ktoś tu będzie, bo chcę także, aby każdy miał szansę migracji :)

f2w3ol2adwu1ceje.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mum2b wrote:
    A jaki macie detektor tętna i jak często się to stosuje, żeby było bezpiecznie?
    Ja od kiedy walczę z problemami z drogami moczowymi stosuje go codziennie po kilka minut. Lekarz mowi ze to bezpieczne, ale jak ze wszystkim w granicach rozsądku. My słuchamy wieczorami, teraz bardzo szybko odnajduje tetno, jestem w 14 tygodniu i 3 dniu, na początku 12 tygodnia bylo duzo ciężej ale to kwestia wprawy no i tego że dzidzia jest co raz wieksza :) Używam Angel Sound.

• Bizonka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wklejam w nowym forum inna fotke w avatar, bo tej nie moge znalezc

gg88 lubi tę wiadomość

31 lat // starania od 2014 // pierwsza ciaza TP-- OM 29.09.2018-- USG 22.09.2018
    w57vdqk3h42q0fr4.png
    m3sxrjjgx23zok21.png
  • Deseo Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też póki co tu też będę zaglądać. Trzeba się przyzwyczaić do tego nowego.

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostaje póki co tu. Jak odpale laptopa założę konto na tym nowym. Mnie osobiście trolle nie przeszkadzają póki nie mieszają.

Camilla13 lubi tę wiadomość

• lena86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tutaj będę zaglądać;) to już chyba jakieś uzależnienie:P

w4sq43r85k8egy8f.png
  • Ciumcioszka Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny o co chodzi z tym nowym forum? Nie jestem w temacie. Od kilku dni mamy mały remont i nie mam czasu by wejsc a po wzzytkim padam z nog

2nn3gywlzxc008sk.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej cały dzień mnie tu nie było a tu kilkadziesiąt stron do nadrobienia. Sprawa z Antoniną była od dawna podejrzana... Rzadko się udzielała, zdawkowe zdania.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • asese Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Jak uśpie synka, wyślę Ci link do profilu na FB

Doklejam się do prośby Kadży;) Zaproszenie już wysłane.

rg50flw1ig1o65jx.png
  • Deseo Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciumcioszka wrote:
    Hej dziewczyny o co chodzi z tym nowym forum? Nie jestem w temacie. Od kilku dni mamy mały remont i nie mam czasu by wejsc a po wzzytkim padam z nog

Tak w skrócie, to Antonina okazała się ... powiedzmy, że trolem. I zaczęły pisać dziewczyny z kilkoma postami na koncie o trolach itp. więc pewnie Antonina zakładała nowe konta. Poza tym nasz była moderatorka usunęła 1 strone a potem wrzuciła na nią takie rzeczy, że zastanawiam się czy ona nie ma 15 lat. No i zaczęła naszą tabelkę usuwać.
    Dlatego postanowiłyśmy przejść na nowe prywatne forum. Jak chcecie dołączyć to zapraszajcie Camille lub Av do przyjaciółek to one wyślą wam link i zaakceptują.

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • Av Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deseo wrote:
    Tak w skrócie, to Antonina okazała się ... powiedzmy, że trolem. I zaczęły pisać dziewczyny z kilkoma postami na koncie o trolach itp. więc pewnie Antonina zakładała nowe konta. Poza tym nasz była moderatorka usunęła 1 strone a potem wrzuciła na nią takie rzeczy, że zastanawiam się czy ona nie ma 15 lat. No i zaczęła naszą tabelkę usuwać.
    Ona jest nieźle zaburzona...

Deseo lubi tę wiadomość

f2w3ol2adwu1ceje.png
‹‹ 531 532 533 534 535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ