X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • asese Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciumcioszka wrote:
    Hej dziewczyny o co chodzi z tym nowym forum? Nie jestem w temacie. Od kilku dni mamy mały remont i nie mam czasu by wejsc a po wzzytkim padam z nog

Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że założycielka tego wątku-Antonina- nie była z nami szczera, dlatego Dziewczyny wpadły na pomysł, aby utworzyć nowe, tajne forum, aby uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. Wyślij do Av albo Carolli90 zaproszenie do przyjaciółek, to prześlą Ci w wiadomości prywatnej adres, bo tu go lepiej nie ujawniać z wiadomych względów.
    Blanka z kolei organizuje tajną grupę na fb, jeśli chcesz dołączyć, to droga taka sama, tylko piszesz tym razem do Blanki.

rg50flw1ig1o65jx.png
  • Ciumcioszka Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asese wrote:
    Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że założycielka tego wątku-Antonina- nie była z nami szczera, dlatego Dziewczyny wpadły na pomysł, aby utworzyć nowe, tajne forum, aby uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. Wyślij do Av albo Carolli90 zaproszenie do przyjaciółek, to prześlą Ci w wiadomości prywatnej adres, bo tu go lepiej nie ujawniać z wiadomych względów.
    Blanka z kolei organizuje tajną grupę na fb, jeśli chcesz dołączyć, to droga taka sama, tylko piszesz tym razem do Blanki.

Dziękuj3:)

Zuzlo lubi tę wiadomość

2nn3gywlzxc008sk.png

Wysłany: 13 marca 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wrote:
    Ona jest nieźle zaburzona...

Wysłałam Ci zaproszenie i prosze wiesz k co:)

2nn3gywlzxc008sk.png
  • asese Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena86 wrote:
    Ja też tutaj będę zaglądać;) to już chyba jakieś uzależnienie:P

Av i Carolla mają rację, z czasem się przestawimy, może nawet będzie nam lepiej niż tu, ze względu na przydatne bajery o których wspomina Av, grunt to trzymać się razem. Mi też jest z tymi przenosinami ciężko, bo przyzwyczajenie, to moja druga natura, ale kto nie idzie do przodu z postępem, ten się cofa, a tego przecież nie chcemy;)

monika_86 lubi tę wiadomość

rg50flw1ig1o65jx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede tu i tu narazie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matuchno! Nie było mnie jeden dzień a tu tyyyyyle ciekawych rzeczy się wydarzyło!
    Jak wyszła sprawa z trollem na innej grupie to zaraz u nas pisałam że mam nadzieję, że antoniny to nie dotyczy i mi nie odpisała, więc już mi to śmierdziało... Eeeeh szkoda, fajnie tu było. Jak tylko obczaje gdzie i co trzeba to przechodzę do reszty familii :D
    Bianka do Ciebie trzeba na fb si? A Carolla na tajne forum? Ciut się zgubilam! Wysyłam zapro do przyjaciółek!

• Bianka* Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkim które do tej pory do mnie napisały, wysłałam info co i jak. Reszcie chętnych będę odpowiadać jutro, bo już padam na pyszczek ;)

Mamaawiki lubi tę wiadomość

w57vkrnt52z8506i.png
    dqprj44j7fvgc606.png
    08.09.2017 [*] 8tc

Wysłany: 13 marca 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Dziewczyny, wszystkim które do tej pory do mnie napisały, wysłałam info co i jak. Reszcie chętnych będę odpowiadać jutro, bo już padam na pyszczek ;)

Ja jak narazie wysłalam Cibtylko zaproszenie ale z checia sie dowiem co i jak

2nn3gywlzxc008sk.png
  • OctAngel Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie dołączę na forum, fb nie mam. Fajnie by było jakbyśmy pisały w jednym miejscu. Trochę szkoda, że to forum jest takie publiczne i otwarte dla "podglądaczy".

No i melduję się po wizycie. Dzieć ma już 9,7cm :)

zuza88, Ciumcioszka, Av, Left_ie, asese, Rucola, Amy333, Paulla89, Deseo, Herbata lubią tę wiadomość

3jvzwn15td2p4lbx.png
  • Mamaawiki Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av dodałam cię do przyjaciółek poproszę o link do nowego forum

Szkoda że Antonina okazała się trolem nie wiem jak tak można oszukiwać i po co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 21:29

8p3oskjor69op845.pniv09df9hiyby5l2y.png
    Udało się drugi cud pojawił się w 9 cyklu starań
    Niedoczynność tarczycy,hashimoto(anty TPO powyżej 600),hiperprolaktymia,torbiele piersi
  • Mamaawiki Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    O matuchno! Nie było mnie jeden dzień a tu tyyyyyle ciekawych rzeczy się wydarzyło!
    Jak wyszła sprawa z trollem na innej grupie to zaraz u nas pisałam że mam nadzieję, że antoniny to nie dotyczy i mi nie odpisała, więc już mi to śmierdziało... Eeeeh szkoda, fajnie tu było. Jak tylko obczaje gdzie i co trzeba to przechodzę do reszty familii :D
    Bianka do Ciebie trzeba na fb si? A Carolla na tajne forum? Ciut się zgubilam! Wysyłam zapro do przyjaciółek!
    Ja też się trochę pogubiłam gdzie trzeba napisać

Niedoczynność tarczycy,hashimoto(anty TPO powyżej 600),hiperprolaktymia,torbiele piersi
  • Av Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaawiki wrote:
    Ja też się trochę pogubiłam gdzie trzeba napisać
    Już Ci wysłałam link :)

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • elleilah Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    carolla90 wrote:
    Nie moje forum a nasze :) ja tylko zalozylam.

Carolla dodasz mnie proszę ? :)

w57v9jcgr25c03xm.png

20160514610122.png
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolla90 ja też już wyslalam zaproszenie do przyjaciolek. Poproszę o dalsze instrukcje :)

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • Mamaawiki Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wrote:
    Już Ci wysłałam link :)
    Dziekuje

• Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wysłałam też do Ciebie :)

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm, dziewczyny już założyłam konto, tylko admin musi mi je zaakceptować :) kto jest adminem?? :P

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo carolla, jeszcze ja, jeszcze ja :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asese wrote:
    Doklejam się do prośby Kadży;) Zaproszenie już wysłane.
    Ja takze sie dołączam, zaproszenie poszlo:)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, ze to dziwne, ale ja serio nie chce sie z Wami rozstawac. Przykro mi, ze nie bede sledzic co u Was. Ale mialam obiecane miejsce jak wysikam 2 kreski i licze, ze mnie przyjmiecie ;)
    Mam tu kilka "wtyk" ze staraczek wiec pewnie Was znajde :)

Rucola, Amy333, Ithildin, Deseo lubią tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ