WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia1984 wrote:Co wstawiała?
Bodajże Tasia znalazła dowód, że wstawiła nie swoje zdjęcie dzidziusia kiedyś, a dzisiaj dodała brzydkie rzeczy na liście z 1 strony w akcie zemsty za stawiane jej zarzuty,co dokładnie tam wkleiła- tego Ci nie powiem, bo nie widziałam, było już pokasowane, gdy weszłam. Ale raczej nie ma czego żałowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 23:13
-
PS. Jutro 18 45 mam prenatalne mam nadzieję że wsyztsko ciekawe czy pokaże co tam ma i kto mi tam rośnie w brzuszku
Amy333, monika_86, Rucola, CzterolistnaKoniczyna, Paulla89, Deseo lubią tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Enii, Asiek1214 tulę mocno
o kurde, nie było mnie dzisiaj caly dzien a tutaj takie cyrki, z Antoniną to bardzo słabe ale mozna się było tego spodziewać
Av wysłałam zaproszenie do przyjaciółek do Ciebie poprosze o link. Nie chcę przenosić się na fb, ale na fajne forum tak.
Zapomniałam co miałam napisać z tego wszystkiego....
-
Dopiero nadrobilam
ale sie dzis dzialo na forum - ja tez bardzo chetnie sie przeniose
Melduje ze po prenetalnych wszystko w najlepdzym porzadkuAmy333, monika_86, CzterolistnaKoniczyna, Deseo, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
carolla90 wrote:Nie swoje zdjecia i zbywala w odpowiedziach .. wszystko mozna przeczytac gdzies z dzisiaj ok godz 12-13 ktora strona nie wiem bo ich pelno dzisiaj
Od strony 520 jak coś -
Cześć dziewczyny... Mogła bym dołączyć do Was? Podczytuje Was od jakiegoś czasu ale po mojej październikowej stracie bałam się że będę musiała się z Wami żegnać tak jak z majowym mamami:( jak ktoś się boi że jestem jakimś tam trollem to możecie poczytać moje posty... pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:)
-
Mum2b wrote:A jaki macie detektor tętna i jak często się to stosuje, żeby było bezpiecznie?
Ja też mam AngelSound, kupiłam na Allegro od sprzedawcy z mojego miasta. Niestety nie współpracuje z aplikacją, ale poza tym wszystko dobrze słychać. A używam co drugi, trzeci dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 07:04
-
nick nieaktualnyAv wrote:A dadzą radę zrobić badania maluszka, żeby ewentualnie sprawdzić, jaka była przyczyna poronienia?
Ja już w domu dziś jadę do swojego lekarza ponieważ panie pielęgniarki za późno ki powiedziały że wypisy do 14 więc muszę dziś jechać specjalnie po l4 i antybiotyk a wypis odbiorę razem z wynikami histopatologi... Muszę ochłonąć i jak najszybciej zabrać się do działania żeby za 3 miesiące móv ruszać z ponownymi staraniami... -
nick nieaktualnyEnii wrote:Asiuka u mnie tez to samo
. Nie mialam sily pisactu, zreszta nie chcialam stresowac nikogo.
16 lutego 2018 podejechalam rano na Ip. Lekki stan podgoraczkowy ale to raczej z nerwów, zero plamien, bólów itd. Od jakiegos czasu mialam straszny lek i niepokójo maluszki.
Niestety okazalo sie ze serduszka oba nie bija.
Przytulam mocno i zycze duzo silyCP się teraz dzieje, dlaczego tak często nas to spotyka
Tulę mocno :* Dlaczego musimy przez to przechodzić? Robisz lub robiłaś jakieś badania?
-
nick nieaktualnyAsiek1214 wrote:Enii to straszne
Co się teraz dzieje, dlaczego tak często nas to spotyka
Tulę mocno :* Dlaczego musimy przez to przechodzić? Robisz lub robiłaś jakieś badania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 07:13
-
Hej dziewczyny dawno mnie było, jutro mam wizytę może będę wiedziała kto mieszka w moim brzuszku:) u nas strasznych katar u Mikołaja no i pochwale się Wam mój synek w dzień kobiet skończył 2 latka
w sobotę mieliśmy imprezkę urodzinowa z prezentami fajnie spędzony czas z rodzinka ale jednak męczący dla mnie, się naszykowalam jedzenia ale było warto!
teraz moje pytanie, ponieważ widzę, ze zmieniłyścir forum, czy znajdzie się na nowym miejsce dla nas?
i co muszę zrobić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustys1236 wrote:teraz moje pytanie, ponieważ widzę, ze zmieniłyścir forum, czy znajdzie się na nowym miejsce dla nas?
i co muszę zrobić?