WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wygląda to tak.
Wysyłacie zaproszenie do przyjaciółek do Camilli lub Av, jeśli jesteście stałymi i aktywnymi członkami grupy i jesteście w tabelce, to dostajecie od nich link do nowego forum.
Potem się rejestrujecie i jak dziewczyny zaakceptują to dostajecie na maila potwierdzenie- wchodzicie w to i jesteście aktywne. Ważne, żebyście na nowym forum zapisały się tymi sami nickami
Mam nadzieję, że już wszystko jasne.
A jak chcecie na fejsa- to zapraszajcie do przyjaciółek Biankę. -
Necik wrote:Ja dołączyłam juz jakiś czas temu ale niestety nie ma mnie w tabelce
nie mogłam w nią wejść w telefonie i myslalam ze są tam jakoś wszyscy wpisani którzy sie przywitali
Mozna to jakoś naprawić?
Necik, a wiesz może dlaczego nie da się podejrzeć Twojej historii postów? Coś sobie zmieniałaś w ustawieniach konta?Synek ur. w 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Możecie sobie przejrzeć mam posty tutaj i na marcowych mamach i 3 na sierpniowych, ja wszystko widzę... mogłabym wrzucić zdjęcie ode mnie z komputera tylko nie wiem jak tutaj sie zdjęcia dodaje? Bo faktycznie jak w forum kliknę to pokazuje sie zero
ale u siebie to widzę wszystko
-
Dziewczyny, ja myślę, że osoby, które może nie udzielały się na tym wątku, ale nie są na forum od "wczoraj" i pisały np na innych watkach, czy staraczkach, jak najbardziej, jeśli chcą, powinny być na nowym forum.
Mówię tutaj o Angel1988
I też myślę, że Siwulec, jeśli tylko masz ochotę być na nowym forum i podczytywać/pisać, to ja nie widzę nic przeciwko.
Av,carolla90, Wy zatwierdzacie na nowym forum. Co myślicie?Amy333, Angel1988, Deseo, OctAngel, Siwulec lubią tę wiadomość
-
A czy ktos ma pomysł o co chodzi z tym moim kontem? Mogę wam nawet podać strony na jakich są moje posty bo u siebie mogę to wszystko wyświetlić jak wejdę w ustawienia... Widać też ile mam postów po wpisaniu w google Necik bellybestfriend... Problem jest wejść z poziomu forum... Nie mam pojęcia dlaczego
Komnbinuje i kombinuje ale nie widze żadnej opcji w ustawieniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:35
-
Asiek1214 wrote:Enii to straszne
CP się teraz dzieje, dlaczego tak często nas to spotyka
Tulę mocno :* Dlaczego musimy przez to przechodzić? Robisz lub robiłaś jakieś badania?
Nie robilam tylko robimy płec i pochówek..
Tez sie zastanawiam dlaczego. Dwie ciaze w błogiej nieswiadomości (mało kto internet miał)
Zaczęlam chodzic do psychologa. Od wczoraj dopiero jakoś ''normalnie'' funkcjonuje.
Mnie sie wydaje że mozliwe jakbybyl jeden dzidzius to bylo by ok. Ciąza blizniacza juz na samym wstepie jest zagrozona a ze jeszcze moja była jednojajowa (czyli jedno wspolne łozysko, na szczeście dwie owodnie) to kolejne procenty ryzyka.Gdybac nie chcę chociąz statystyka mówiąca że 70% takich ciąz nie doczeka końca 1 trymestru jakos sprawia ze ciut lepiej mi. Tu musi idelanie wszystko sie zgrac ....
Z jednej strony przebadalabym siez drugiej nie wiem czy sie zdecydujemy jeszcze raz.. Chłopcy moi juz duzi a że pewnie dopiero za kilka mcy dojde psychicznie (znając mnie)i pewnie znów kilkanascie miesięcy staran ( mąz pracuje poza Pl) to szybciej mnie 40 złapie.
Chociaz jak dane nam jest miec jeszcze maluszka to żeby nie wem co to i tak bedzie (no chyba ze zero sexu)
Asiulka a Ty badalaś, bedziesz?
Cięzaróweczki Moje Drogie z racji ze wyszło jak wyszlo tu na wątku i pewnie sie stąd przeniesiecie: Życze Wam bardzo nudnej ciązy, usmiechu na codzien, zero problemów, szybkich i szczęsliwych porodów a przede wszystkim zdrowych maluszków :*
💗5 💗
-
RusałkaPL wrote:Dziewczyny, ja myślę, że osoby, które może nie udzielały się na tym wątku, ale nie są na forum od "wczoraj" i pisały np na innych watkach, czy staraczkach, jak najbardziej, jeśli chcą, powinny być na nowym forum.
Mówię tutaj o Angel1988
I też myślę, że Siwulec, jeśli tylko masz ochotę być na nowym forum i podczytywać/pisać, to ja nie widzę nic przeciwko.
Av,carolla90, Wy zatwierdzacie na nowym forum. Co myślicie?