WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy widziałyście ale link do naszej tabelki znalazł się znów w 1 poście.
-
Nat129 wrote:Jezusie nie wiem co tu się stało ?
A co z wpisem Miru z pierwszej strony?
Już wysyłam zapro do nowego forum..który sam się wkopał. Miru jest październikową mamą
Nat129 wtopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 09:28
-
MagdaW- teraz kumam
weszłam w Wasz wątek zamiast październik
Termin mam końcówka września/ październik i czasem Was podczytywałam żeby zerknąć co i jak "dalej"
moje pytanie o post Miru właśnie stąd że byłam pewna że to październikowa grupa i nic mi nie pasowało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycziqitka89 wrote:Ja też mam AngelSound, kupiłam na Allegro od sprzedawcy z mojego miasta. Niestety nie współpracuje z aplikacją, ale poza tym wszystko dobrze słychać. A używam co drugi, trzeci dzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tego co wiem - kryterium przyjęcia do nowego forum to bycie w miarę aktywnym (więcej niż 3 posty na Boga )oraz wpisanie sie do tabelki (osoby wpisane przechodzą na nowe forum )Niestety pojawia sie
Mnóstwo osob których nie znamy „które podczytywały”
Nie ma jak ich zweryfikować a nie chcemy kolejnej chorej psychicznieAntoniny symulującej ciąże lub spełniającej jakies swoje dziwne fantazje
Tak ze myśle ze spokojnie mozna przejść do październikowych mam jedli ktos sie bal ujawnić przez 2
Miesiące. Dziewczyny bez urazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 12:04
Ciemnowlosa, Tasia86, Deseo, Bianka* lubią tę wiadomość
-
ech... Wrześniówki kochane mam nadzieję że znajdziecie spokój na nowym forum :*
szkoda że nie będę mogła Wam towarzyszyć w oczekiwaniach na przyjście na świat Waszych maluszków
życzę Wam wszystkim duuużo zdrówka, rośnijcie szczęśliwie :* a porody wrześniowe niech przebiegają szybko i sprawnie :*
Ściskam WasBizonka, OctAngel lubią tę wiadomość
-
Meghan wrote:Z tego co wiem - kryterium przyjęcia do nowego forum to bycie w miarę aktywnym (więcej niż 3 posty na Boga )oraz wpisanie sie do tabelki (osoby wpisane przechodzą na nowe forum )Niestety pojawia sie
Nie ma jak ich zweryfikować a nie chcemy kolejnej chorej psychicznieAntoniny symulującej ciąże lub spełniającej jakies swoje dziwne fantazje
Tak ze myśle ze spokojnie mozna przejść do październikowych mam jedli ktos sie bal ujawnić przez 2
Miesiące. Dziewczyny bez urazy -
nick nieaktualny
-
Meghan wrote:Z tego co wiem - kryterium przyjęcia do nowego forum to bycie w miarę aktywnym (więcej niż 3 posty na Boga )oraz wpisanie sie do tabelki (osoby wpisane przechodzą na nowe forum )Niestety pojawia sie
Miesiące. Dziewczyny bez urazynie mogłam w nią wejść w telefonie i myslalam ze są tam jakoś wszyscy wpisani którzy sie przywitali
Mozna to jakoś naprawić?