X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Bizonka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że grupa się rozdziela, ale cieszę się też, że tak dużo z nas idzie na forum :)

31 lat // starania od 2014 // pierwsza ciaza TP-- OM 29.09.2018-- USG 22.09.2018
    w57vdqk3h42q0fr4.png
    m3sxrjjgx23zok21.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wysłałam zaproszenie do przyjaciółek Carolka :P

klz9df9hvltz8vcc.png
  • CzterolistnaKoniczyna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy widziałyście ale link do naszej tabelki znalazł się znów w 1 poście.

4a013c5b60.png
    V Leiden hetero (trombofilia wrodzona), KiR AA (accofil)
    Aniołek 02.2020 8tc.
    Aniołek 10.2020 15tc.
    CB 05.2021
    Synek 9.2018 ❤🍀
    Ja: potwierdzony PCOS, niedoczynność tarczycy
    12.2017 laparo-histero ->ok; kauteryzacja
    M: obniżona koncentracja, HBA-ok, Fragmentacja-ok
  • Deseo Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzterolistnaKoniczyna wrote:
    Nie wiem czy widziałyście ale link do naszej tabelki znalazł się znów w 1 poście.

A Antonina zniknęła....

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka wyslalam Ci xaproszenie do przyjaciolek ale nie wiem co dalej.. moglabys do mnie naposac w sprawie fb?

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
  • Nat129 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusie nie wiem co tu się stało ?:)
    A co z wpisem Miru z pierwszej strony?

Już wysyłam zapro do nowego forum..:)

3jgx43r8c44bfndq.png
  • MagdaW Debiutantka

Wysłany: 14 marca 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat129 wrote:
    Jezusie nie wiem co tu się stało ?:)
    A co z wpisem Miru z pierwszej strony?

Już wysyłam zapro do nowego forum..:)
    no to chyba mamy kolejnego trolla :D który sam się wkopał. Miru jest październikową mamą ;) Nat129 wtopa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 09:28

• Nat129 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaW- teraz kumam :D weszłam w Wasz wątek zamiast październik :) Termin mam końcówka września/ październik i czasem Was podczytywałam żeby zerknąć co i jak "dalej" :)
    moje pytanie o post Miru właśnie stąd że byłam pewna że to październikowa grupa i nic mi nie pasowało :D

3jgx43r8c44bfndq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również zarejestrowałam się i czekam na akceptację

• Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz dodałam dziewczyny do przyjaciółek, cos jeszcze muszę zrobić zeby dostac link do nowego forum?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cziqitka89 wrote:
    Ja też mam AngelSound, kupiłam na Allegro od sprzedawcy z mojego miasta. Niestety nie współpracuje z aplikacją, ale poza tym wszystko dobrze słychać. A używam co drugi, trzeci dzień ;)
    Z aplikacją działa tylko ten zakupiony na stronie producenta, AngelSound Smart.

• Nika312 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czyli tu już nikt nie będzie pisał? :/

3jgxgywluivf3b0i.png
    atdc2n0aevz3e5ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę bo podczytuje też inne wątki

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem - kryterium przyjęcia do nowego forum to bycie w miarę aktywnym (więcej niż 3 posty na Boga )oraz wpisanie sie do tabelki (osoby wpisane przechodzą na nowe forum )Niestety pojawia sie
    Mnóstwo osob których nie znamy „które podczytywały”
    Nie ma jak ich zweryfikować a nie chcemy kolejnej chorej psychicznieAntoniny symulującej ciąże lub spełniającej jakies swoje dziwne fantazje
    Tak ze myśle ze spokojnie mozna przejść do październikowych mam jedli ktos sie bal ujawnić przez 2
    Miesiące. Dziewczyny bez urazy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 12:04

Ciemnowlosa, Tasia86, Deseo, Bianka* lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech... Wrześniówki kochane mam nadzieję że znajdziecie spokój na nowym forum :*

szkoda że nie będę mogła Wam towarzyszyć w oczekiwaniach na przyjście na świat Waszych maluszków :/

życzę Wam wszystkim duuużo zdrówka, rośnijcie szczęśliwie :* a porody wrześniowe niech przebiegają szybko i sprawnie :*

Ściskam Was <3

Bizonka, OctAngel lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Angel1988 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meghan wrote:
    Z tego co wiem - kryterium przyjęcia do nowego forum to bycie w miarę aktywnym (więcej niż 3 posty na Boga )oraz wpisanie sie do tabelki (osoby wpisane przechodzą na nowe forum )Niestety pojawia sie
    Nie ma jak ich zweryfikować a nie chcemy kolejnej chorej psychicznieAntoniny symulującej ciąże lub spełniającej jakies swoje dziwne fantazje
    Tak ze myśle ze spokojnie mozna przejść do październikowych mam jedli ktos sie bal ujawnić przez 2
    Aha... czyli rozumie że nie zostane przyjeta:/ no trudno... powodzenia wszystkim w takim razie... A co do wcześniejszego pisania to myślę że podałam argument dlaczego nie chciałam wcześniej pisać... No ale cóż:/

bl9c8ribv6acupjv.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dostałam zaproszenie do nowego forum, nie mam nic na poczcie buuu :(

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Nie dostałam zaproszenie do nowego forum, nie mam nic na poczcie buuu :(
    Zaprosiłaś dziewczyny do przyjaciółek?

• Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meghan wrote:
    Ja dołączyłam juz jakiś czas temu ale niestety nie ma mnie w tabelce :( nie mogłam w nią wejść w telefonie i myslalam ze są tam jakoś wszyscy wpisani którzy sie przywitali :( Mozna to jakoś naprawić?

• Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo rozumiem ze teraz nie mam możliwości wpisania sie do tabelki?

‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ