WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Wiem, ze to dziwne, ale ja serio nie chce sie z Wami rozstawac. Przykro mi, ze nie bede sledzic co u Was. Ale mialam obiecane miejsce jak wysikam 2 kreski i licze, ze mnie przyjmiecie
Mam tu kilka "wtyk" ze staraczek wiec pewnie Was znajde
Zapraszamy Malgoniu jezeli chcesz na forumAv, Tasia86, monika_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesu dopiero teraz weszłam nawet całości nie nadrabiam
Przenoszę sie
Av juz kilka dni temu dodałam cie do przyjaciółek ale chyba nie przyjęłaś ? Chciałam wtedy na priv napisać ze Antonina to fake - po tym jak nie odp na pytanie o prenatalne i ich po prostu niby nie robiła .
Carolla albo Av dajcie linka do nowego forum (Fb u mnie odpada ) -
Meghan wrote:Jesu dopiero teraz weszłam nawet całości nie nadrabiam
Przenoszę sie
Av juz kilka dni temu dodałam cie do przyjaciółek ale chyba nie przyjęłaś ? Chciałam wtedy na priv napisać ze Antonina to fake - po tym jak nie odp na pytanie o prenatalne i ich po prostu niby nie robiła .
Carolla albo Av dajcie linka do nowego forum (Fb u mnie odpada )
Leon
-
nick nieaktualny
-
asese wrote:Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że założycielka tego wątku-Antonina- nie była z nami szczera, dlatego Dziewczyny wpadły na pomysł, aby utworzyć nowe, tajne forum, aby uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. Wyślij do Av albo Carolli90 zaproszenie do przyjaciółek, to prześlą Ci w wiadomości prywatnej adres, bo tu go lepiej nie ujawniać z wiadomych względów.
Blanka z kolei organizuje tajną grupę na fb, jeśli chcesz dołączyć, to droga taka sama, tylko piszesz tym razem do Blanki. -
Natalia1984 wrote:Również poproszę zaproszenie
Dziewczyny ktore sie teraz zarejestruja wybaczcie ale zaakceptuje jutro.. oczy juz na zapalkach trzymam tak chce mi sie spac :p a ze ksiezniczka poppy (trolls) nie jestem i po nocach nie siedze a ciezarna mamka( jak to moj synek mowi) to udaje sie na spoczynek :p
CzterolistnaKoniczyna, asese lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Co wstawiała?
Nie swoje zdjecia i zbywala w odpowiedziach .. wszystko mozna przeczytac gdzies z dzisiaj ok godz 12-13 ktora strona nie wiem bo ich pelno dzisiajevitkagg85 lubi tę wiadomość
-
Meghan wrote:Jesu dopiero teraz weszłam nawet całości nie nadrabiam
Przenoszę sie
Taak, ona się w pewnym momencie poplątała w zeznaniach z tymi swoimi wizytami i już wolała Ci nic nie odpisywać, żeby się jeszcze bardziej nie pogrążaćTylko do dzisiaj nie miałyśmy na nią twardych dowodów, bo skubana pokasowała swoje posty z usg jak wyszły na jaw oszustwa na innych wątkach. W sumie nawet nie wiadomo czy to była kobieta, może to jakiś pop*** facet, zboczeniec, cholera wie
Przerażające to trochę.
Synek ur. w 2016