WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny...Szkoda,że tu tak się to wszystko potoczyło.Mimo,że się już nie udzielałam z wiadomego powodu,to kibicowałam Wam a teraz ten wątek umrze
Pamiętam,że założycielka od początku mi podpadła.Ten test tak mega szybko pozytywny i od razu wątek założyła hmmm ale oczywiście nic nie mówiłam,bo oskarżyć bezpodstawnie to "nie fer"
Też chcę Wam życzyć dalszej,bezproblemowej ciąży i fajnie by było,gdybyście się pochwaliły tu choć,kiedy Wasze szczęścia przyjdą na światWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:47
-
nick nieaktualnyObecnie zdecydowałam się na badanie genetyczne kosmówki w Genesis.... Co dalej zobaczymy napewno będę szukać przyczyn z racji tego że nie mamy jeszcze maluszka a to już druga moja strata... Wieczorem jadę do lekarza będę pytać o dalsze badania..... Nie mogę czekać bezczynnie.. Działanie to niejako moja terapia po stracie
-
Tasia86 wrote:A kliknij w ten "Aktualny Status: więcej informacji" i zobacz co Ci wyskoczy?
-
RusałkaPL wrote:Dziewczyny, ja myślę, że osoby, które może nie udzielały się na tym wątku, ale nie są na forum od "wczoraj" i pisały np na innych watkach, czy staraczkach, jak najbardziej, jeśli chcą, powinny być na nowym forum.
Mówię tutaj o Angel1988
I też myślę, że Siwulec, jeśli tylko masz ochotę być na nowym forum i podczytywać/pisać, to ja nie widzę nic przeciwko.
Av,carolla90, Wy zatwierdzacie na nowym forum. Co myślicie?
Ja też myślę, że jak ktoś wcześniej udzielał się na innych wątkach, to powinien dołączyć. Ja też czekałam z dołączeniem do badań prenatalnych bo bałam się "zapeszać" -
Tasia86 wrote:Ja nie mam abonamentu i raczej większość z nas nie ma. Może BBF coś pomoże
jak mówiłam moge wysłać zdjęcia gdzie są moje inne posty jesli dalej nie będzie widac... dołączyłam tutaj chyba 3-4 tygodnie temu
-
W ogóle jakoś dziwne rzeczy mi się tutaj dzieją dzisiaj
... jak szukałam ustawień to normalnie miałam kalendarz ciąży w moje belly teraz nagle sie pokazała najpierw data z 1970 roku z zaraz potem blokada i informacja że kalendarz dostępny w abonamencie -
Lady_Dior wrote:Witam dziewczyny...Szkoda,że tu tak się to wszystko potoczyło.Mimo,że się już nie udzielałam z wiadomego powodu,to kibicowałam Wam a teraz ten wątek umrze
Pamiętam,że założycielka od początku mi podpadła.Ten test tak mega szybko pozytywny i od razu wątek założyła hmmm ale oczywiście nic nie mówiłam,bo oskarżyć bezpodstawnie to "nie fer"
Też chcę Wam życzyć dalszej,bezproblemowej ciąży i fajnie by było,gdybyście się pochwaliły tu choć,kiedy Wasze szczęścia przyjdą na świat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Enii no niestety musimy się z tym pogodzić
Może w końcu BBF w końcu coś z tym zrobi,bo połowa wątków 2018 założone przez trolla
Dziękuję Vlinderu mnie całkiem dobrze-jestem w trakcie starań i za tydzień już testuję
Ostatnio udało się nam za 3cim razem,więc się nie nastawiam,że uda się od razu-choć teoretycznie powinno
Jadę dziś do Pl to akurat zbadam sobie progesteron i poronię resztę potrzebnych badań.
Powodzenia -
Lady_Dior wrote:Enii no niestety musimy się z tym pogodzić
Może w końcu BBF w końcu coś z tym zrobi,bo połowa wątków 2018 założone przez trolla
Dziękuję Vlinderu mnie całkiem dobrze-jestem w trakcie starań i za tydzień już testuję
Ostatnio udało się nam za 3cim razem,więc się nie nastawiam,że uda się od razu-choć teoretycznie powinno
Jadę dziś do Pl to akurat zbadam sobie progesteron i poronię resztę potrzebnych badań.
Powodzenia
-
A czy ja dostanę jakaś informacje? Od belly dostałam maila ze napiszą mi jk rozwiążą problem ale nie wiem czy w ogóle
i o co chodzi przecież nawet dzisiejsze posty sie nie wyświetlają ciagle mam zero jak sie stad wejdzie
moge powysyłać to co wyświetla mi sie w istawieniach i możecie sprawdzić moje posty
-
Necik wrote:A czy ja dostanę jakaś informacje? Od belly dostałam maila ze napiszą mi jk rozwiążą problem ale nie wiem czy w ogóle
i o co chodzi przecież nawet dzisiejsze posty sie nie wyświetlają ciagle mam zero jak sie stad wejdzie
moge powysyłać to co wyświetla mi sie w istawieniach i możecie sprawdzić moje posty
na naszym nowym forum. Dostaniesz linka, potem wysyłasz prośbę o zaakceptowanie przez admina i gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:42
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021