X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny...Szkoda,że tu tak się to wszystko potoczyło.Mimo,że się już nie udzielałam z wiadomego powodu,to kibicowałam Wam a teraz ten wątek umrze :( :( :(

Pamiętam,że założycielka od początku mi podpadła.Ten test tak mega szybko pozytywny i od razu wątek założyła hmmm ale oczywiście nic nie mówiłam,bo oskarżyć bezpodstawnie to "nie fer"
    Też chcę Wam życzyć dalszej,bezproblemowej ciąży i fajnie by było,gdybyście się pochwaliły tu choć,kiedy Wasze szczęścia przyjdą na świat :) :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:47

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙
    Mama kp
    2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecnie zdecydowałam się na badanie genetyczne kosmówki w Genesis.... Co dalej zobaczymy napewno będę szukać przyczyn z racji tego że nie mamy jeszcze maluszka a to już druga moja strata... Wieczorem jadę do lekarza będę pytać o dalsze badania..... Nie mogę czekać bezczynnie.. Działanie to niejako moja terapia po stracie

• Tasia86 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necik wrote:
    28quckl.jpg

A kliknij w ten "Aktualny Status: więcej informacji" i zobacz co Ci wyskoczy?

Synek ur. w 2016 :)
    zud3gzu3sbje76xe.png
  • Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasia86 wrote:
    A kliknij w ten "Aktualny Status: więcej informacji" i zobacz co Ci wyskoczy?
    Przekierowuje mnie tu na ta stronę czyli chyba na ostatni post... napisałam widomosc tam gdzie jesy "zgłoś problem" zobaczę czy cos odpiszą... używam forum cały czas na telefonie dzisisj dopiero weszłam przez komputer zeby sprawdzić jak to wyglada i poszukać ustawień a potem dodać zdjęcie... moze cos mi sie kliknęło niechcący, chociaż watpię, bo nie wiem czemu w takim razie teraz nie widzę żadnej opcji zeby pokazać dane albo cos zmienić :(

• OctAngel Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RusałkaPL wrote:
    Dziewczyny, ja myślę, że osoby, które może nie udzielały się na tym wątku, ale nie są na forum od "wczoraj" i pisały np na innych watkach, czy staraczkach, jak najbardziej, jeśli chcą, powinny być na nowym forum.

Mówię tutaj o Angel1988

I też myślę, że Siwulec, jeśli tylko masz ochotę być na nowym forum i podczytywać/pisać, to ja nie widzę nic przeciwko.

Av,carolla90, Wy zatwierdzacie na nowym forum. Co myślicie?

Ja też myślę, że jak ktoś wcześniej udzielał się na innych wątkach, to powinien dołączyć. Ja też czekałam z dołączeniem do badań prenatalnych bo bałam się "zapeszać"

3jvzwn15td2p4lbx.png
  • Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy wszystkie macie abonament? Czy tez korzystacie z darmowej wersji jak ja? Bo jeszcze przyszło mi do głowy ze moze to jesy powód

• Enii Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka trzymam kciuki za Was

Lady Dior no to nie tylko ja miałam takie odczucia od początku.
    I głowie właśnie przez nia przestałam się udzielać na wątku.. Szkoda slow na takie osoby

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Tasia86 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necik wrote:
    A wy wszystkie macie abonament? Czy tez korzystacie z darmowej wersji jak ja? Bo jeszcze przyszło mi do głowy ze moze to jesy powód

Ja nie mam abonamentu i raczej większość z nas nie ma. Może BBF coś pomoże :)

zud3gzu3sbje76xe.png
  • Tasia86 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Dior fajnie, że się odezwałaś :) Dzięki za miłe słowa.
    No to jest przykre, że taki fajny wątek upada przez głupiego trolla.

Lady_Dior lubi tę wiadomość

zud3gzu3sbje76xe.png
  • Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasia86 wrote:
    Ja nie mam abonamentu i raczej większość z nas nie ma. Może BBF coś pomoże :)
    To nie mam pojęcia w czym rzecz... oby odpisali... zależy mi zeby mieć z Wami kontakt i być na bieżąco z osobami na podobnym etapie ;) jak mówiłam moge wysłać zdjęcia gdzie są moje inne posty jesli dalej nie będzie widac... dołączyłam tutaj chyba 3-4 tygodnie temu

• Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle jakoś dziwne rzeczy mi się tutaj dzieją dzisiaj
    ... jak szukałam ustawień to normalnie miałam kalendarz ciąży w moje belly teraz nagle sie pokazała najpierw data z 1970 roku z zaraz potem blokada i informacja że kalendarz dostępny w abonamencie

• Vlinder Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Witam dziewczyny...Szkoda,że tu tak się to wszystko potoczyło.Mimo,że się już nie udzielałam z wiadomego powodu,to kibicowałam Wam a teraz ten wątek umrze :( :( :(

Pamiętam,że założycielka od początku mi podpadła.Ten test tak mega szybko pozytywny i od razu wątek założyła hmmm ale oczywiście nic nie mówiłam,bo oskarżyć bezpodstawnie to "nie fer"
    Też chcę Wam życzyć dalszej,bezproblemowej ciąży i fajnie by było,gdybyście się pochwaliły tu choć,kiedy Wasze szczęścia przyjdą na świat :) :) :)
    Super, ze się odezwałaś, jak się czujesz Kochana??

bhywvcqgxdl0na75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dalej czekam na akceptację wysłałam rano....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam. Wpadło w spam

• Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii no niestety musimy się z tym pogodzić :/ Może w końcu BBF w końcu coś z tym zrobi,bo połowa wątków 2018 założone przez trolla :/

Dziękuję Vlinder :) u mnie całkiem dobrze-jestem w trakcie starań i za tydzień już testuję :) Ostatnio udało się nam za 3cim razem,więc się nie nastawiam,że uda się od razu-choć teoretycznie powinno :)
    Jadę dziś do Pl to akurat zbadam sobie progesteron i poronię resztę potrzebnych badań.
    Powodzenia :)

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙
    Mama kp
    2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Vlinder Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Enii no niestety musimy się z tym pogodzić :/ Może w końcu BBF w końcu coś z tym zrobi,bo połowa wątków 2018 założone przez trolla :/

Dziękuję Vlinder :) u mnie całkiem dobrze-jestem w trakcie starań i za tydzień już testuję :) Ostatnio udało się nam za 3cim razem,więc się nie nastawiam,że uda się od razu-choć teoretycznie powinno :)
    Jadę dziś do Pl to akurat zbadam sobie progesteron i poronię resztę potrzebnych badań.
    Powodzenia :)
    Jejku to fajnie, dodałam Ciebie do przyjaciółek, daj mi znać chociażby w wiadomości prywatnej, chyba że przenosisz sie z nami. Trzymam kciuki aby szybko się Wam udalo :)

bhywvcqgxdl0na75.png
  • Necik Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja dostanę jakaś informacje? Od belly dostałam maila ze napiszą mi jk rozwiążą problem ale nie wiem czy w ogóle :( i o co chodzi przecież nawet dzisiejsze posty sie nie wyświetlają ciagle mam zero jak sie stad wejdzie :/ moge powysyłać to co wyświetla mi sie w istawieniach i możecie sprawdzić moje posty :)

• Rucola Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necik wrote:
    A czy ja dostanę jakaś informacje? Od belly dostałam maila ze napiszą mi jk rozwiążą problem ale nie wiem czy w ogóle :( i o co chodzi przecież nawet dzisiejsze posty sie nie wyświetlają ciagle mam zero jak sie stad wejdzie :/ moge powysyłać to co wyświetla mi sie w istawieniach i możecie sprawdzić moje posty :)
    Musisz wysłać zaproszenie do carolli albo Av, one są adminami :) na naszym nowym forum. Dostaniesz linka, potem wysyłasz prośbę o zaakceptowanie przez admina i gotowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:42

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Vlinder Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek, co u Ciebie?? Przenosisz się z nami??

bhywvcqgxdl0na75.png
  • nitkawij Nowa

Wysłany: 14 marca 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna = antonina
    Av to sprawdzila

‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ