WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny...Szkoda,że tu tak się to wszystko potoczyło.Mimo,że się już nie udzielałam z wiadomego powodu,to kibicowałam Wam a teraz ten wątek umrze

Pamiętam,że założycielka od początku mi podpadła.Ten test tak mega szybko pozytywny i od razu wątek założyła hmmm ale oczywiście nic nie mówiłam,bo oskarżyć bezpodstawnie to "nie fer"
Też chcę Wam życzyć dalszej,bezproblemowej ciąży i fajnie by było,gdybyście się pochwaliły tu choć,kiedy Wasze szczęścia przyjdą na świat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:47
-
nick nieaktualnyObecnie zdecydowałam się na badanie genetyczne kosmówki w Genesis.... Co dalej zobaczymy napewno będę szukać przyczyn z racji tego że nie mamy jeszcze maluszka a to już druga moja strata... Wieczorem jadę do lekarza będę pytać o dalsze badania..... Nie mogę czekać bezczynnie.. Działanie to niejako moja terapia po stracie
-
Przekierowuje mnie tu na ta stronę czyli chyba na ostatni post... napisałam widomosc tam gdzie jesy "zgłoś problem" zobaczę czy cos odpiszą... używam forum cały czas na telefonie dzisisj dopiero weszłam przez komputer zeby sprawdzić jak to wyglada i poszukać ustawień a potem dodać zdjęcie... moze cos mi sie kliknęło niechcący, chociaż watpię, bo nie wiem czemu w takim razie teraz nie widzę żadnej opcji zeby pokazać dane albo cos zmienićTasia86 wrote:A kliknij w ten "Aktualny Status: więcej informacji" i zobacz co Ci wyskoczy?
-
RusałkaPL wrote:Dziewczyny, ja myślę, że osoby, które może nie udzielały się na tym wątku, ale nie są na forum od "wczoraj" i pisały np na innych watkach, czy staraczkach, jak najbardziej, jeśli chcą, powinny być na nowym forum.
Mówię tutaj o Angel1988
I też myślę, że Siwulec, jeśli tylko masz ochotę być na nowym forum i podczytywać/pisać, to ja nie widzę nic przeciwko.
Av,carolla90, Wy zatwierdzacie na nowym forum. Co myślicie?
Ja też myślę, że jak ktoś wcześniej udzielał się na innych wątkach, to powinien dołączyć. Ja też czekałam z dołączeniem do badań prenatalnych bo bałam się "zapeszać" -
To nie mam pojęcia w czym rzecz... oby odpisali... zależy mi zeby mieć z Wami kontakt i być na bieżąco z osobami na podobnym etapieTasia86 wrote:Ja nie mam abonamentu i raczej większość z nas nie ma. Może BBF coś pomoże

jak mówiłam moge wysłać zdjęcia gdzie są moje inne posty jesli dalej nie będzie widac... dołączyłam tutaj chyba 3-4 tygodnie temu
-
W ogóle jakoś dziwne rzeczy mi się tutaj dzieją dzisiaj
... jak szukałam ustawień to normalnie miałam kalendarz ciąży w moje belly teraz nagle sie pokazała najpierw data z 1970 roku z zaraz potem blokada i informacja że kalendarz dostępny w abonamencie -
Super, ze się odezwałaś, jak się czujesz Kochana??Lady_Dior wrote:Witam dziewczyny...Szkoda,że tu tak się to wszystko potoczyło.Mimo,że się już nie udzielałam z wiadomego powodu,to kibicowałam Wam a teraz ten wątek umrze

Pamiętam,że założycielka od początku mi podpadła.Ten test tak mega szybko pozytywny i od razu wątek założyła hmmm ale oczywiście nic nie mówiłam,bo oskarżyć bezpodstawnie to "nie fer"
Też chcę Wam życzyć dalszej,bezproblemowej ciąży i fajnie by było,gdybyście się pochwaliły tu choć,kiedy Wasze szczęścia przyjdą na świat

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Enii no niestety musimy się z tym pogodzić
Może w końcu BBF w końcu coś z tym zrobi,bo połowa wątków 2018 założone przez trolla 
Dziękuję Vlinder
u mnie całkiem dobrze-jestem w trakcie starań i za tydzień już testuję
Ostatnio udało się nam za 3cim razem,więc się nie nastawiam,że uda się od razu-choć teoretycznie powinno 
Jadę dziś do Pl to akurat zbadam sobie progesteron i poronię resztę potrzebnych badań.
Powodzenia
-
Jejku to fajnie, dodałam Ciebie do przyjaciółek, daj mi znać chociażby w wiadomości prywatnej, chyba że przenosisz sie z nami. Trzymam kciuki aby szybko się Wam udaloLady_Dior wrote:Enii no niestety musimy się z tym pogodzić
Może w końcu BBF w końcu coś z tym zrobi,bo połowa wątków 2018 założone przez trolla 
Dziękuję Vlinder
u mnie całkiem dobrze-jestem w trakcie starań i za tydzień już testuję
Ostatnio udało się nam za 3cim razem,więc się nie nastawiam,że uda się od razu-choć teoretycznie powinno 
Jadę dziś do Pl to akurat zbadam sobie progesteron i poronię resztę potrzebnych badań.
Powodzenia

-
A czy ja dostanę jakaś informacje? Od belly dostałam maila ze napiszą mi jk rozwiążą problem ale nie wiem czy w ogóle
i o co chodzi przecież nawet dzisiejsze posty sie nie wyświetlają ciagle mam zero jak sie stad wejdzie
moge powysyłać to co wyświetla mi sie w istawieniach i możecie sprawdzić moje posty
-
Musisz wysłać zaproszenie do carolli albo Av, one są adminamiNecik wrote:A czy ja dostanę jakaś informacje? Od belly dostałam maila ze napiszą mi jk rozwiążą problem ale nie wiem czy w ogóle
i o co chodzi przecież nawet dzisiejsze posty sie nie wyświetlają ciagle mam zero jak sie stad wejdzie
moge powysyłać to co wyświetla mi sie w istawieniach i możecie sprawdzić moje posty 
na naszym nowym forum. Dostaniesz linka, potem wysyłasz prośbę o zaakceptowanie przez admina i gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:42
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021