WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Dużo się u mnie dzieje więc nie nadążam za nadrabianiem (skończyłam na 533 stronie).
Nie musimy się przenosić. Trolle zawsze mogą się pojawić a Apolonia nie była złym trollem. W sensie - inaczej bym to odebrała gdyby opowiadała niestworzone historie o problemach a potem by okazało się, że są nieprawdziwe a my się tak o nią martwiłyśmy. Neutralne trolle są niegroźne i nie ma co się nimi przejmować.
Zostaję na belly z tymi, które chcą tu pozostać.z tego co czytałam kilka nas będzie
-
Jeśli nie dostanę zaproszenia na nowe forum to będę tutaj pisać.
Uważam,że ta panika i uciekanie stąd to tak trochę nad wyrost jest, przecież na dobrą sprawę trollem moze być także któraś dziewczyna, która jest i na nowym forum... Bo niby jak to wszystko sprawdzić..
agaafabka, jatoszka lubią tę wiadomość
-
Hej... to fajnie że niektóre dziewczyny tu zostaną
będę miała z kim pisać
później napisze coś o sobie bo narazie muszę posprzątać po remoncie sypialni bo w sobotę urodzinki córki i pasowało by żeby goscie nie zastali takiego syfu:p pozdrawiam
agaafabka lubi tę wiadomość
-
jatoszka wrote:Tez nie dostałam info o forum
tylko na fb
Juz wysylam linka z www.
Dziewczyny jestem tylko czlowiekiem i nie przesiaduje na tel 24/7... tez mam swoje obowiazki ktore musze wykonac..
Razem z dziewczynami stwierdzilysmy, ze niestety te ktore sie malo tu odzywaly nie beda z nami na tamtym forum.. nie miejcie za zle, to nie tylko moja decyzja a wszystkich uzytkowniczek..jatoszka lubi tę wiadomość
-
Angel1988 wrote:Mnie też troszkę dziwi zachowanie dziewczyn że tak bardzo się wystraszył... nie tylko na tym wątku był troll i jakoś inne grupy zostały... Ale to nie mi oceniać...
Nie chodzi o to, że się wystraszyłyśmy, tylko żeby mieć większą swobodę i np. móc pochwalić się zdjęciem usg bez obawy, że ktoś je ukradnie i będzie udawał, że to jego. Lub napisać coś więcej o sobie, a tak to zawsze masz z tyłu głowy, że jakiś psychol to czyta i nie wiadomo do czego wykorzysta.Rucola, carolla90, Deseo lubią tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
A teraz się przywitam i napisze trochę o sobie... jest to teraz moja 4 ciaza, z dwóch pierwszych mam 6 letnia córkę i 4 letniego syna... trzecia ciążę straciłam w 6 tyg. ( zatrzymanie akcji serduszka). Obecnie jestem w 14 tyg. Termin porodu wg. Usg 09.09. Mam nadzieję że teraz już będzie wszystko dobrze... czego życzę sobie i Wam
mam nadzieję że chodź od czasu do czasu ktoś się tu odezwie
Amy333, kuwejtonka, zuza88, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Tasia86 wrote:Nie chodzi o to, że się wystraszyłyśmy, tylko żeby mieć większą swobodę i np. móc pochwalić się zdjęciem usg bez obawy, że ktoś je ukradnie i będzie udawał, że to jego. Lub napisać coś więcej o sobie, a tak to zawsze masz z tyłu głowy, że jakiś psychol to czyta i nie wiadomo do czego wykorzysta.
Angel1988, agaafabka lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Też uważam że takie są uroki Internetu niestety... że NIGDY nie wiadomo kto jest po drugiej stronie
ale moim zdaniem niesprawiedliwe jest to że dziewczyny które były tu od początku ale się mało udzielały bo np pracują albo mają inne obowiązki nie zostały przyjęte... nie mam na myśli oczywiście siebie
ale to już jest decyzja tamtych dziewczyn. Mam nadzieję że chodź w małym gronie ale uda nam się zbudować tu fajna grupeczke
agaafabka, linka220 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też średnio przejmuję się trollami. nawet gdyby ktoś pokazywał moje zdjęcie z usg mówiąc że to jego, to przeciez ja na tym jakos strasznie nie ucierpie, z brzucha mi ten ktos dzieciątka nie wyrwie...
a po drugie, to zdecydowanie że osoby mniej udzielające się nie mają miejsca na nowym forum uwazam za smieszne, i cieszę sie że od samego początku nie widziałam sensu w przenoszeniu się tam
pozdrawiam wszystkie "mocno zaangazowane"Agatek_gagatek, linka220 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngel1988 wrote:A teraz się przywitam i napisze trochę o sobie... jest to teraz moja 4 ciaza, z dwóch pierwszych mam 6 letnia córkę i 4 letniego syna... trzecia ciążę straciłam w 6 tyg. ( zatrzymanie akcji serduszka). Obecnie jestem w 14 tyg. Termin porodu wg. Usg 09.09. Mam nadzieję że teraz już będzie wszystko dobrze... czego życzę sobie i Wam
mam nadzieję że chodź od czasu do czasu ktoś się tu odezwie
-
agaafabka wrote:ja też średnio przejmuję się trollami. nawet gdyby ktoś pokazywał moje zdjęcie z usg mówiąc że to jego, to przeciez ja na tym jakos strasznie nie ucierpie, z brzucha mi ten ktos dzieciątka nie wyrwie...
Jestem dokładnie tego samego zdaniaagaafabka, Camilla13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngel1988 wrote:agaafabka wrote:ja też średnio przejmuję się trollami. nawet gdyby ktoś pokazywał moje zdjęcie z usg mówiąc że to jego, to przeciez ja na tym jakos strasznie nie ucierpie, z brzucha mi ten ktos dzieciątka nie wyrwie...
Jestem dokładnie tego samego zdania
pewnie zaraz dotknie nas lawina hejtu, ale taka prawda.
jesteś juz po badaniach prenatalnych? -
Ja dodatkowych badań żadnych nie robiłam... W żadnej ciazy tego nie robiłam i teraz też nie mialam zamiaru... bo i tak niczego by to nie zmieniło... byłam w tamten piątek na wizycie i wszystko było ok... serduszko pięknie Boję, rączki są nóżki są nosek jest
I TP też w porządku chodź lekarz nie podał wartości ale mówił że wszystko wygląda super...
-
Nie sądzę zeby Was ktoś hejtował
Nowe forum działa i jeśli tylko chcecie sie przyłaczyć to wyslijcie zaproszenie Av albo carolli. Tam na forum dyskutujemy czy jestesmy z kims zżyte. Ja nie mam oporów przed BBF ale musze przyznać, ze dużo swobodniej czuję się na nowym forum, czy to w kwestii luźnych rozmów czy pokazywania swoich zdjęćto prawda, nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie, ale przez ostatnie 2,5 miesiąca zdążyłyśmy się trochę poznać tu na BBF i nie widzę w tym nic dziwnego, ze osoby udzielające się chcą mieć swój prywatny kącik do rozmów. Oczywiście bedę do Was zaglądać ale mam nadzieję zobaczyć Was na nasyzm forum
A co do trolli, mi też nie przeszkadzały do momentu w którym zaczęły kasować naszą tabelkę....Left_ie, Angel1988, zuza88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Nie sądzę zeby Was ktoś hejtował
Nowe forum działa i jeśli tylko chcecie sie przyłaczyć to wyslijcie zaproszenie Av albo carolli. Tam na forum dyskutujemy czy jestesmy z kims zżyte. Ja nie mam oporów przed BBF ale musze przyznać, ze dużo swobodniej czuję się na nowym forum, czy to w kwestii luźnych rozmów czy pokazywania swoich zdjęćto prawda, nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie, ale przez ostatnie 2,5 miesiąca zdążyłyśmy się trochę poznać tu na BBF i nie widzę w tym nic dziwnego, ze osoby udzielające się chcą mieć swój prywatny kącik do rozmów. Oczywiście bedę do Was zaglądać ale mam nadzieję zobaczyć Was na nasyzm forum
A co do trolli, mi też nie przeszkadzały do momentu w którym zaczęły kasować naszą tabelkę....
Ja zaproszenie wysłałam, niestety bez odpowiedzi..
-
Jeśli chodzi o badania prenatalne to ja mam dopiero 28 marca, takze jeszcze sporo czasu. Natomiast teraz w poniedzialek mam zwykla wizyte (mecze sie z infekcja pecherza), ostatnia wizyta byla 3 tygodnie temu, takze mam nadzieje zobaczyc juz duzego Ktosia
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 15:45