WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuzlo wrote:Dziewczyny jak tu sie pisze wiadomości prywatne? Bo nie wiem
wchodzę w wiadomości daje utwórz i jak chce adresata wybrac to nic nie mam?
Bo najpierw musisz mieć daną osobę dodaną do przyjaciółek, żeby móc napisać wiadomość prywatną. A dodajesz do przyjaciółek klikając na nazwę profilową danej osoby i tam można wysłać zaproszenie.
Synek ur. w 2016
-
Zuzlo wrote:Dziewczyny jak tu sie pisze wiadomości prywatne? Bo nie wiem
wchodzę w wiadomości daje utwórz i jak chce adresata wybrac to nic nie mam?
Musisz najpierw dodac do przyjaciolek
-
U mnie nie działa jak wejdę w wiadomości, wchodzę w nową wiadomość i chce wpisać w polu adresata nick osoby, którą mam w przyjaciółkach. Nick znika.
Robię inaczej - wchodzę w zakładkę przyjaciółki i tam przy konkretnej osobie mam ikonkę napisz wiadomośćcarolla90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żal mi, że nasza grupa się przenosi, wiecie... Jakoś nie podchodzi mi tamta formuła forum, może z czasem się bardziej tam odnajdę, bo teraz jakoś mi dziwnie. Chylę czoła i dziękuję Dziewczynom, które zorganizowały nowe "gniazdko", poświęciły swój czas i energię. Jesteście Wielkie! Nie odbierzcie tego wpisu tak, że nie doceniam, chcę tylko powiedzieć, że mi tutaj było tak jakoś "przytulnie". Szkoda, że to musiało się popsuć
-
cziqitka89 wrote:Ja na początku porównywałam znalezione tętno z tym na tętnicy szyjnej, jak było w tym samym tempie to znaczy moje
Teraz nie mam już problemu z rozróżnieniem bo tętno dzidzi jest znaczne szybsze
Corka - 2018
Syn - 2021 -
asese wrote:Żal mi, że nasza grupa się przenosi, wiecie... Jakoś nie podchodzi mi tamta formuła forum, może z czasem się bardziej tam odnajdę, bo teraz jakoś mi dziwnie. Chylę czoła i dziękuję Dziewczynom, które zorganizowały nowe "gniazdko", poświęciły swój czas i energię. Jesteście Wielkie! Nie odbierzcie tego wpisu tak, że nie doceniam, chcę tylko powiedzieć, że mi tutaj było tak jakoś "przytulnie". Szkoda, że to musiało się popsuć
asese lubi tę wiadomość
-
asese wrote:Żal mi, że nasza grupa się przenosi, wiecie... Jakoś nie podchodzi mi tamta formuła forum, może z czasem się bardziej tam odnajdę, bo teraz jakoś mi dziwnie. Chylę czoła i dziękuję Dziewczynom, które zorganizowały nowe "gniazdko", poświęciły swój czas i energię. Jesteście Wielkie! Nie odbierzcie tego wpisu tak, że nie doceniam, chcę tylko powiedzieć, że mi tutaj było tak jakoś "przytulnie". Szkoda, że to musiało się popsuć
Do wszystkiego musze dojsc postaram sie zeby styl forum nie byl tak "surowy" ciezko mi na tel bo laptop mam w naprawie.. zrobie logo i dodam takze ze to tylko teraz na poczatku tak zle wygladaasese lubi tę wiadomość
-
Mum2b wrote:A jaki macie detektor tętna i jak często się to stosuje, żeby było bezpiecznie?
Producent zaleca 3 razy dziennie max 10 min. Ale ja robilam krocej.. sluchalam chwilke serduszka i odkladalam na bok.. -
nick nieaktualny