WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWidzę, że na forum zrobiło się gorąco, może z tego względu nie dostałam żadnej odp na pytanie sprzed 2 dni. Ostatnia dyskusja na temat infekcji dróg moczowych była dość długa, a mimo to nikt nie odniósł się do tematu refleksu pecherzowo-moczowego. Nie udzielam się na forum bo jest mi ciężko pisać o wszystkim ale codziennie czytam każdy wpis. Jest mi okropnie przykro, że nikt nie zwraca uwagi na ważne pytania właśnie z powodu malej aktywności. Przeszłam okropnie długa i bolesna drogę zeby moc cieszyć sie ciąża, nie dla każdego jest to łatwy temat. Spora część na forum nigdy nawet nie musiała zażywać nic po za kwasem foliowym, ja musiałam aplikować sobie cały stos leków doustnych, dopochwowych, zastrzykow, spora część z nich nadal towarzyszy mi teraz w 14 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moze teraz ktoś odpowie czy spotkał sie z refleksem i podpowie mi co robić.
-
Bianka* wrote:Dziewczyny, jest problem żeby mnie odnaleźć na FB, dlatego w wiadomości prywatnej piszcie, jak ja mam Was znaleźć, wyślę zaproszenie
na fb w Ustawienia-ogólne ustawienia konta masz podaną nazwę użytkownika, czyli najczęściej https://www.facebook.com/imie.nazwisko -
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Hej
ja kupiłam w aptece internetowej detektor angel sound, nie zauważyłam ze jest nowszy model angel sound smart, który działa z aplikacją na telefon, ale ten bez aplikacji tez jest ok bo w każdej chwili można posłuchać serca maluszka. Koszt to około 150 zł. Koleżanka kupiła za 70 zł na olx, sporo tam tego jest.
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Widzę, że na forum zrobiło się gorąco, może z tego względu nie dostałam żadnej odp na pytanie sprzed 2 dni. Ostatnia dyskusja na temat infekcji dróg moczowych była dość długa, a mimo to nikt nie odniósł się do tematu refleksu pecherzowo-moczowego. Nie udzielam się na forum bo jest mi ciężko pisać o wszystkim ale codziennie czytam każdy wpis. Jest mi okropnie przykro, że nikt nie zwraca uwagi na ważne pytania właśnie z powodu malej aktywności. Przeszłam okropnie długa i bolesna drogę zeby moc cieszyć sie ciąża, nie dla każdego jest to łatwy temat. Spora część na forum nigdy nawet nie musiała zażywać nic po za kwasem foliowym, ja musiałam aplikować sobie cały stos leków doustnych, dopochwowych, zastrzykow, spora część z nich nadal towarzyszy mi teraz w 14 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moze teraz ktoś odpowie czy spotkał sie z refleksem i podpowie mi co robić.
Camilka na moje pytania schorzeń też niw doczekałam się odpowiedzi. Czytałam twój post, bo takie są ważne. Ale nigdy nie słyszałam o takiej chorobie. Tak jak ja mam wrzodziejace jelito i jestem pod opieką poradni transplantacyjnej wątroby i też mało kto mj odpowiedział bo nikt nie ma na szczęście tego problemu. Musisz szukać odpowiedzi na forach specjalistycznych tak jak ja. Ja od kilku dni wróciłam do silnych leków i też serce mnie boli czy nie truje maluszka.Av, KaZetka, monika_86, asese lubią tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Widzę, że na forum zrobiło się gorąco, może z tego względu nie dostałam żadnej odp na pytanie sprzed 2 dni. Ostatnia dyskusja na temat infekcji dróg moczowych była dość długa, a mimo to nikt nie odniósł się do tematu refleksu pecherzowo-moczowego. Nie udzielam się na forum bo jest mi ciężko pisać o wszystkim ale codziennie czytam każdy wpis. Jest mi okropnie przykro, że nikt nie zwraca uwagi na ważne pytania właśnie z powodu malej aktywności. Przeszłam okropnie długa i bolesna drogę zeby moc cieszyć sie ciąża, nie dla każdego jest to łatwy temat. Spora część na forum nigdy nawet nie musiała zażywać nic po za kwasem foliowym, ja musiałam aplikować sobie cały stos leków doustnych, dopochwowych, zastrzykow, spora część z nich nadal towarzyszy mi teraz w 14 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moze teraz ktoś odpowie czy spotkał sie z refleksem i podpowie mi co robić.
Camilla czasem tak jest, że post "ucieknie w tłumie innych postów" tym bardziej, że wątek jest bardzo płodny. Na niektóre moje pytania również nie otrzymałam odpowiedzi.
Chciałabym Ci pomóc ale nie wiem jak. -
nick nieaktualny86Monia wrote:Camilla ja też mam ta wersję bez aplikacji. Powiedz mi bo wariuje jak Ty opiszesz dzwiek serduszka. Ja znalazłam coś w pachwinie praktycznie. Ale jestem skolowana czy to to.
-
Dziewczyny, ja co prawda mało się udzielam, ale czytam Was na bieżąco i jestem w szoku w związku z tą sytuacją z Antoniną. Już od jakiegoś czasu podejrzewałam, że na forum są podstawione osoby, ale nie zdawałam sobie sprawy z tego, że mogą być po prostu groźne
Jestem za przenosinami na prywatne forum, właśnie ze względu na zachowanie prywatności bo tutaj wszystko jest publiczne. Nie chciałabym tracić z Wami kontaktu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Camilla ja też mam ta wersję bez aplikacji. Powiedz mi bo wariuje jak Ty opiszesz dzwiek serduszka. Ja znalazłam coś w pachwinie praktycznie. Ale jestem skolowana czy to to.
86Monia lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Widzę, że na forum zrobiło się gorąco, może z tego względu nie dostałam żadnej odp na pytanie sprzed 2 dni. Ostatnia dyskusja na temat infekcji dróg moczowych była dość długa, a mimo to nikt nie odniósł się do tematu refleksu pecherzowo-moczowego. Nie udzielam się na forum bo jest mi ciężko pisać o wszystkim ale codziennie czytam każdy wpis. Jest mi okropnie przykro, że nikt nie zwraca uwagi na ważne pytania właśnie z powodu malej aktywności. Przeszłam okropnie długa i bolesna drogę zeby moc cieszyć sie ciąża, nie dla każdego jest to łatwy temat. Spora część na forum nigdy nawet nie musiała zażywać nic po za kwasem foliowym, ja musiałam aplikować sobie cały stos leków doustnych, dopochwowych, zastrzykow, spora część z nich nadal towarzyszy mi teraz w 14 tygodniu i 3 dniu ciąży. Moze teraz ktoś odpowie czy spotkał sie z refleksem i podpowie mi co robić.
i stąd milczenie.
Wesoła89 lubi tę wiadomość
-
Herbata wrote:Kurcze renjak szkoda wielka ... mam nadzieję, ze jednak grupa przetrwa ten drobny kryzys.
Może zastanów się jeszcze, możesz się udzialać kiedy chcesz i w zakresie jakim tylko będziesz chciała. -
Camilla13 wrote:ja w pachwinach odszukuje swoje tętno, jest wolne, a tętno maluszka od tygodnia mam albo po lewej stronie albo po środku, trochę sobie szaleje, i odgłos tętna jest bardzo szybki, głośny i rytmiczny. Jak tylko wroci mąż to poproszę zeby pomógł mi oba dźwięki nagrać na laptopa, chętnie Ci podesle, bedziesz mogła porównać.
Ja na początku porównywałam znalezione tętno z tym na tętnicy szyjnej, jak było w tym samym tempie to znaczy mojeTeraz nie mam już problemu z rozróżnieniem bo tętno dzidzi jest znaczne szybsze