WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę, że może być i FB i forum, na forum chyba chętne są wszystkie, a na FB będą tylko te co chcą.
Tylko właśnie co teraz czyi mamy forum, które założyła carolla więc chyba Av już nie musisz zakładać. Tylko trzebaby wybrac kilka dziewczyn, które się udzielają dosyć sporo na moderatorów. Ja bym na pewno była za Avcarolla90, Deseo lubią tę wiadomość
-
Av wrote:Nie wiem, czy zauważyłyście, ale po tej aferze, zaczeła pisać posty inne niż "na kiedy masz termin". Jakieś wstawki o córce itp. Wcześniej w ogóle tego nie było.
Ja też podejrzewałam jak nie odpisywała dziewczynom na pytania czy czasem nie jest podstawiona, nawet nie próbowała się bronić -
Ciemnowlosa wrote:Ja juz sie zarejestrowalam ale chyba musze czekac na dodanie? Bo nie moge sie zalogowac
www.zcukremalbowcale.com -
Cukierniczka wrote:Ja dostałam maila, że mam czekać na kolejnego maila z potwierdzeniem dodania do forum. I miałam go w spamie także polecam sprawdzić spam17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
Herbata nikt nie wejdzie na forum .. musze zaakceptowac i nadac uprawnienia.
Przepraszam jezeli ktos jeszcze nie widzi, musze sobie wszystko przypomniec jak wszystko sie wlaczalo zeby na milion procent bylo wszystko dla nas prywatne..
I pozostawiam Wam do zaakceptowania Cukierniczka, ktora ma termin na pazdziernik ale u nas udzielila sie moze 7 razy. -
Matko co tu się wydarzyło!
Chciałam się pochwalić naszym Dzidziutkiem po prenatalnych i wpisać do tabelki a tu takie czary
W każdym razie jestem bardzo szczeliwa i jak się trochę uspokoi to napisze więcejdajcie znac gdzie się przenosimy
Ciemnowlosa, promyczek 39, monika_86, Av, Bianka*, DoveLove, Amy333, Deseo, lena86, matkapatka, Paulla89, nadulek lubią tę wiadomość
-
Carolla wybacz ze mecze ale mimo ze mnie dodalas nie moge sie zalogowac. Daje mail haslo i wychodzi ze niby jest nieprawidlowe a jesli wiem ze prawidlowe to skontaktowac sie z administratorem.. 2 razy dawalam w przypomnij haslo i dawalam wyslane haslo od Was ale dalej nic17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm