WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wow, ale mam pobudkę
Jak znajdziecie forum zamknięte to w wiad pryw mozemy sie linkiem wymienic
Z chęcią, ale na fb sie nie pisze
Któraś z Was miała być dziś u lekarza w zw z twardneniem, i jak? Sorry, że nie pamiętam kto, le jestem tak zmęczona, że nic nie jestem w stanie robicWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 14:17
Deseo lubi tę wiadomość
-
Natalinka też tak uważam, może być i grupa tajna na FB ( gdzie najłatwiej wklejać fotki) i tajne forum. Jedno nie wyklucza drugiego
Jak masz chęci to zakładaj grupę na FB. Wiem, że trzeba od razu dodać jedną osobę, więc jak chcesz, zaproś mnie do przyjaciółek, napiszę ci priv, jak mnie odnaleźć na FB i działaj -
Bianka* wrote:Dobra dziewczyny, ja wieczorem postaram się ogarnąć takie forum, chyba, że któraś chętna, to odstąpię
bo jestem lewa w dodawaniu zdjęc, pomimo, że kiedyś bloga prowadziłam
No i 2-latek też nie ułatwia
Leon
-
Bianka* wrote:Natalinka też tak uważam, może być i grupa tajna na FB ( gdzie najłatwiej wklejać fotki) i tajne forum. Jedno nie wyklucza drugiego
Jak masz chęci to zakładaj grupę na FB. Wiem, że trzeba od razu dodać jedną osobę, więc jak chcesz, zaproś mnie do przyjaciółek, napiszę ci priv, jak mnie odnaleźć na FB i działaj
Ja też jestem chętna na oba jak coś -
Ło mamo! I tu też się porobiło
Jestem również na grupie październikowych mamuś i tam też miałyśmy podobny problem. Z tym, że dziewczyna po prostu skasowała wszystko i po prostu znikneła
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
krasnalowa wrote:Jak bedzie na fb to ja nie dolacze niestety. Nie znam Was na tyle żeby "wpuszczac Was do swojego zycia i zebyscir wiedzialy skad jestem, kto jest moim mezem i kogo mam w znajomych. Jakos wole zostawac choc troche anonimowa
Nie trzeba być znajomymi, będąc w jednej grupie
elleilah lubi tę wiadomość
-
Bianka* wrote:Natalinka też tak uważam, może być i grupa tajna na FB ( gdzie najłatwiej wklejać fotki) i tajne forum. Jedno nie wyklucza drugiego
Jak masz chęci to zakładaj grupę na FB. Wiem, że trzeba od razu dodać jedną osobę, więc jak chcesz, zaproś mnie do przyjaciółek, napiszę ci priv, jak mnie odnaleźć na FB i działaj
Niestety taka rozgarnieta w temacie zakladnia grup nie jestemPiszę tylko jak to było z poprzednim watkiem, na którym bylam
-
krasnalowa wrote:Jak bedzie na fb to ja nie dolacze niestety. Nie znam Was na tyle żeby "wpuszczac Was do swojego zycia i zebyscir wiedzialy skad jestem, kto jest moim mezem i kogo mam w znajomych. Jakos wole zostawac choc troche anonimowa
Na fb można wszystko poblokować, dostęp do podglądu znajomych, informacji, kto jest Twoim mężem, do zdjęć. Jedynie fotka profilowa by była widoczna.
Dla mnie fb o tyle fajniej, że lubie sobie kojarzyć ludzi po ich twarzy.
Btw jest tu ktoś, kto jest na fb na grupie 365 dni w spódnicy/macierzyńskiej? Fajna tam jest przyjazna atmosfera i dziewczyny z krwi i kości. -
Bizonka, ja dziś miałam wizytę, właśnie wróciłam do domu i czytam jakie tu kwiatki wyskakują...
Co do twardnienia brzuszka lekarz powiedział, że to normalne i nie ma powodu do niepokoju gdyby bardzo dokuczalo mogę brać Nospe. Tylko u mnie to druga ciąża i macica tez inaczej się "zachowuje".
Tak czy inaczej u nas wszystko dobrze, dzidzia ma juz CRL 9cm, wszystko ładnie pozamykane a lekarz skłania sie do dziewczynkioczywiście do potwierdzenia na kolejnej wizycie w kwietniu.
Bianka*, elleilah, Ciemnowlosa, natalinka, Av, veritaserum, monika_86, Zuzlo, Deseo, promyczek 39, Mum2b, matkapatka, nadulek, Paulla89, Herbata, CzterolistnaKoniczyna, zuza88, Marzena782 lubią tę wiadomość
-
DoveLove wrote:Bizonka, ja dziś miałam wizytę, właśnie wróciłam do domu i czytam jakie tu kwiatki wyskakują...
Co do twardnienia brzuszka lekarz powiedział, że to normalne i nie ma powodu do niepokoju gdyby bardzo dokuczalo mogę brać Nospe. Tylko u mnie to druga ciąża i macica tez inaczej się "zachowuje".
Tak czy inaczej u nas wszystko dobrze, dzidzia ma juz CRL 9cm, wszystko ładnie pozamykane a lekarz skłania sie do dziewczynkioczywiście do potwierdzenia na kolejnej wizycie w kwietniu.
Gratuluje udanej wizyty !DoveLove lubi tę wiadomość
-
DoveLove wrote:Bizonka, ja dziś miałam wizytę, właśnie wróciłam do domu i czytam jakie tu kwiatki wyskakują...
DziękiAle też mas ztak, że na parę godzin??
-
To ja mam juz któryś dzień zwykle ok godzin i teraz jak spałam to też miałam... Boję się, nie mam pojęcia czy powinnam jechać z tym wcześniej, a wizytę mam dopiero w następną środę
-
nick nieaktualny
-
Bizonka wrote:To ja mam juz któryś dzień zwykle ok godzin i teraz jak spałam to też miałam... Boję się, nie mam pojęcia czy powinnam jechać z tym wcześniej, a wizytę mam dopiero w następną środę