WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny! Mozna jeszcze dolaczyc?
Czekamy z mezem po roku staran na nasze pierwsze malenstwo. Oczywiscie udalo sie dopiero jak przestalam o tym myslec :p termin mamy na 30.09. Z niecierpliwoscia czekam ma usg ale to dopiero 27go... mam nadzieje, ze maluszek bedzie zdrowy i pokaze kim jestpozdrawiam z trojmiasta
Natalia1984, Izabelle, JustynaG, karolinna, Camilla13, arya12, agaafabka, nadulek lubią tę wiadomość
-
Angel ja tak samo od wizyty do wizyty, jak z rok trwa
ja mam 10/04 więc czekamy
Ja mieszkam w Wlkp między Piłą, a Poznaniem
Kas_ia witamyPewnie, że można, jest nas tylko garstka więc super że dołączysz
(reszta przeniosła się na prywatne forum ale tylko wybrane "się dostały")
agaafabka lubi tę wiadomość
-
Dzieki za cieple powitanie. Przyznam, ze od dawna sledze forum ale natlok wiadomosci utrudnial doslownie wbicie sie w watek :p
Co do poduszek ciazowych mega fajna sprawa tylko uwazajcie bo ja sie czasem budze bez poduszki... mojemu mezowi tez podpasowalaarya12, Cukierniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Kasia
-tego sie,wlasnie obawiam, ze ta poduszka bardzo by sie spodobala mojemu mężowi
Mnie też troche boli kręgosłup ledzwiowy, zwlaszcza jak dlugo poleże na plecach całkiem płasko, zobacze co bedzie dalej, mam zamiar wprowadzic troche ćwiczeń,przed ciąża chodziłam na silownie, a w ciąży sie taka klucha,ze mnie zrobila:/
Ja jestem ze świętokrzyskiego:)
Aaa i zaczęłam dzisiaj 17 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 13:29
Izabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Haha dopiero sprawdziłam, jest akceptacja
Kiedy dłużej siedzę i np czytam lub oglądam TV to plecy bolą niemiłosiernie, wiercę się jakbym miała robaki. Ale tak samo z siebie o 5 rano... Dziwne. Kiedy dużo chodzę, to z kolei boli bardzo kość ogonowa. Poszłabym na basen, ale wciąż męczą mnie infekcje. Również zastanawiam się nad poduszką dla ciężarnych, nie wiem co może mi pomóc a to dopiero początek...
Byłam wczoraj na wizycie, wszystko ok, tylko mam śluz w moczu. Gin kazał powtórzyć badanie, tylko włożyć tampon, bo to może był śluz z pochwy.Izabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKas_ia wrote:Dzieki za cieple powitanie. Przyznam, ze od dawna sledze forum ale natlok wiadomosci utrudnial doslownie wbicie sie w watek :p
Co do poduszek ciazowych mega fajna sprawa tylko uwazajcie bo ja sie czasem budze bez poduszki... mojemu mezowi tez podpasowalamam taką w kształcie litery C i jest mega wygodna
-
nick nieaktualny
-
zuza88 wrote:Cześć dziewuszki
Parę dni mnie nie było ale na szczęście nie było tak dużo stron do nadrobienia
Witam nowe koleżanki i gratuluję maluszków.
Ja jestem w Trójmiasta
A ja witam się z okolic Trójmiasta
Pytanie do dziewczyn z tych rejonów- w jakim szpitalu chciałybyście rodzić? Jakieś sprawdzone opinie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 16:52
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
Agatek_gagatek wrote:A ja witam się z okolic Trójmiasta
Pytanie do dziewczyn z tych rejonów- w jakim szpitalu chciałybyście rodzić? Jakieś sprawdzone opinie?
Ja nastawiam sie na Kartuzy. Jakos wizja Gdyni i braku opcji odwiedzin mnie nie przekonuje...chociaz kocham GdynieAgatek_gagatek lubi tę wiadomość
-
Kas_ia wrote:Ja nastawiam sie na Kartuzy. Jakos wizja Gdyni i braku opcji odwiedzin mnie nie przekonuje...chociaz kocham Gdynie
A ja właśnie skłaniam się ku Gdyni Redłowo- brak odwiedzin ma swoje plusy (odpoczywasz bez ryzyka, że do pokoju wchodzą inni mężczyźni czy też czasami całe rodziny do kobiety z łóżka obok).
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc