WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez jeszcze nie wiemy i tez nasz wszyscy pytają. Przed samymi Swietami mam wizyte, moze cos sie wyjasni;-)
Izabelle, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Dziewczyny ja nic nie czuję, wsłuchuję się wielokrotnie w ciągu dnia w swoje ciało, nic nie czuję kompletnie
Wybieracie się jutro do Lidla? Mają być fajne ciuchy dla niemowląt, liczę na to, że uda mi się upolować coś ładnego. W zasadzie większość rzeczy w rozmiarze 56 już mam od szwagierki
-
nick nieaktualnynas tez pytają o płeć i też jesteśmy ciekawi, juz w sobote się dowiemy
a teraz takie pytanie z innej beczki.. odkąd jestem w ciąży STRASZNIE elektryzują mi się włosy.. nie potrafię sobie z nimi poradzić.. włosy mam za ramiona i dawniej chętnie chodziłam w rozpuszczonych a teraz to nie ma takiej możliwosci.. znacie jakies domowe sposoby na pokazanie moim włosom że ja tu rządzę? albo nawet jakies kosmetyki to będę szukać tu na holenderskich półkach..
płakać się chce... wszystko super, a włosy do wymiany -
JustynaG wrote:Dziewczyny, a czy Was wszyscy też pytają "a znacie już płeć?"
"A co byście woleli?".
Gdy mówię, że jeszcze nie znamy i że na razie się nie nastawiamy na żadną płeć to są bardzo zdziwieni.
My też nie znamy płci, może na najbliższej wizycie we wtorek czegoś się dowiem:) nasi znajomi i rodzina na razie nie wypytuje o płećna razie cieszą się wspaniałą wiadomością
-
jatoszka wrote:Ja jestem na tamtym forum ale nie moge sie odnalezc-bede chyba tutaj czesciej niz tam
Ja znalazłam inny plus- mniej nadrabiania postów, co mnie zniechęcało często do regularnego śledzenia wątków, bo nie zawsze miałam czas na nadrabianie X stronTeraz na spokojnie nadążam z czytaniem
jatoszka lubi tę wiadomość
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
JustynaG wrote:Dziewczyny, a czy Was wszyscy też pytają "a znacie już płeć?"
"A co byście woleli?".
Gdy mówię, że jeszcze nie znamy i że na razie się nie nastawiamy na żadną płeć to są bardzo zdziwieni. -
Dziewczyny, ale czy lista jest nam potrzebna?
Jak to mówi mój lekarz - dziecko urodzi się wtedy kiedy zechce
Każda ma suwaczek, który pomaga określić kto na jakim etapie jest.
A zawsze można w stopce dodać informacje o terminie ciążyAngel1988, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Agatek_gagatek wrote:Ja znalazłam inny plus- mniej nadrabiania postów, co mnie zniechęcało często do regularnego śledzenia wątków, bo nie zawsze miałam czas na nadrabianie X stron
Teraz na spokojnie nadążam z czytaniem
też tak pomyślałam
-
U mnie nic się nie zmieniło - więc leżę. Świętem będzie jak wstanę. Dziś zaczęłam robić mężowi chamskie wyrzuty że jestem zwykłą kaleką a jak operacją się nie uda to ma mnie odłączyć no i awanturka gotowa. Ja nie kupuję a nawet nie oglądam nic - myślę że jest to mój pancerz na wypadek jakby rokowania z prenatalnych okazały się prawdziwe.
Skreślam tylko dni w kalendarzu a co najlepsze robię to już minutę po północy.
Fajnie że niektóre z was czują już ruchy a te której jeszcze tego nie doświadczyły pociesze że nie oznacza to nic złego. Spokojnej nocy wam życzę i zero stresu -
agaafabka wrote:nas tez pytają o płeć i też jesteśmy ciekawi, juz w sobote się dowiemy
a teraz takie pytanie z innej beczki.. odkąd jestem w ciąży STRASZNIE elektryzują mi się włosy.. nie potrafię sobie z nimi poradzić.. włosy mam za ramiona i dawniej chętnie chodziłam w rozpuszczonych a teraz to nie ma takiej możliwosci.. znacie jakies domowe sposoby na pokazanie moim włosom że ja tu rządzę? albo nawet jakies kosmetyki to będę szukać tu na holenderskich półkach..
płakać się chce... wszystko super, a włosy do wymiany
Zawsze miałam problem z elektryzującymi się włosami. Fryzjerka poleciła mi maskę Luxe Oil z Wella i odżywkę Subtil 10. Na prawdę dają radęagaafabka lubi tę wiadomość
-
Agraafabka,też mam podobny problem z włosami. Zawsze po umyciu na chwilę nakładam odżywkę i zaraz spłukuję. Czasem sposób daje radę,czasem nie.
Nadulek,to nie dziwne,że dręczą Cię różne myśli. Ale o najgorszym staraj się nie myśleć. Dlaczego niby operacja ma się nie udać? Musi być dobrze nie można wciąż po tyłku obrywać,czarna passa musi się skończyć.
agaafabka lubi tę wiadomość
-
karolinna wrote:Hej dziewczyny, będę pisać rzadko, ale nie wiem czy to z racji braku czasu czy to tylko wymówka i po prostu jestem mało wylewna
Dzięki, że przypomniałaś mi o tym Lidlu- chętnie podjadę i zobaczę co jest. Nie wiem tylko czy po mojej pracy coś jeszcze tam będzie... Też się boję jeszcze kupować rzeczy, ale wczoraj wieczorem już nie mogłam się powstrzymać i kupiłam kilka rzeczy on line w 5-10-15... Chyba żeby mąż na mnie krzywo nie patrzył i nie myślał, że zwariowałam to pochowam to jeszcze po szafach
O 5 rano obudził mnie koszmarny ból pleców, zawsze bolały z boku gdy długo siedziałam w niewygodnej pozycji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 09:30
agaafabka lubi tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Pojechałam tam tylko głupa przypalić o 8 rano, bo te ciuchy dziecięce są od czwartku
O 5 rano obudził mnie koszmarny ból pleców, zawsze bolały z boku gdy długo siedziałam w niewygodnej pozycji.
Mnie od wczoraj lewy bok pleców boli tak że trudno chodzić
Promieniuje na biodro, nigdy tak nie mialam nie wiem czy to nerka czy jakis ucisk
-
Natalia1984 wrote:Pojechałam tam tylko głupa przypalić o 8 rano, bo te ciuchy dziecięce są od czwartku
nie wiem czy widziałas, poluje tu na Ciebie już kilka dni
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021