WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
agaafabka - piękna modelka
też bardzo mnie wzruszają maluszki na USG. Szczególnie, jak podczas badania widać, jak się ruszajągdyby były domowe aparaty do USG to mój mąż nie miałby raczej ze mnie pożytku...
póki co cieszę się, że są chociaż detektory tętna. Słuchanie serduszka w domu też jest super przeżyciem
agaafabka, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_g89 wrote:agaafabka - piękna modelka
też bardzo mnie wzruszają maluszki na USG. Szczególnie, jak podczas badania widać, jak się ruszajągdyby były domowe aparaty do USG to mój mąż nie miałby raczej ze mnie pożytku...
póki co cieszę się, że są chociaż detektory tętna. Słuchanie serduszka w domu też jest super przeżyciem
wkleje wam tu zdjecie jak to wygląda
fajna sprawa nie?linka220, ola_g89, Izabelle, kasia1518, Camilla13 lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:kochana, mieszkam w Holandii i tu mamy domowe aparaty usg do wypozyczenia z oprogramowaniem do kompa i drukareczką. można je wypożyczać na pare miesiecy.
fajna sprawa nie?
o nie żartuj!!! oszalałam!ciekawe, czy mąż da się namówić na wyprowadzkę do Holandii na 6 miesięcy?
agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NOWA8686 wrote:Hej podajcie mi link na stronę startowa z datami porodów i płeć ta.liste bd wdzieczna
Kurcze, niesamowite z tym usgtez przrmyślę przenosiny do Holandii pod kobiec ciąży
Ja bym tej głowicy od brzucha odkleic nie mogla
agaafabka, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
linka220 wrote:Wow nie żartuj Szokkk Extra nooo W domu aparat USG Bajka o:) A tutaj na kasę chorych należą się 3 USG w całej ciąży!!!!!! Hehe
Czytając o opiece medycznej, to w Polsce jest calkiem przyzwoicie na tle innych krajów.
agaafabka lubi tę wiadomość
-
linka220 wrote:Wow nie żartuj Szokkk Extra nooo W domu aparat USG Bajka o:) A tutaj na kasę chorych należą się 3 USG w całej ciąży!!!!!! Hehe
Czytając o opiece medycznej, to w Polsce jest calkiem przyzwoicie na tle innych krajów.
-
Witam... ja też uwielbiam oglądać zdjęcia z USG
myślę że że jakiś czas o u nas będzie możliwość wypożyczenia takiego sprzętu... Ale mamy pogodę
u nas śnieg sypie i ponuro nic tylko do łóżka wskoczyć A na mnie czeka sterta prania do prasowania... miłego dnia
Izabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:Wow nie żartuj Szokkk Extra nooo W domu aparat USG Bajka o:) A tutaj na kasę chorych należą się 3 USG w całej ciąży!!!!!! Hehe
Izabelle, linka220 lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:kochana, mieszkam w Holandii i tu mamy domowe aparaty usg do wypozyczenia z oprogramowaniem do kompa i drukareczką. można je wypożyczać na pare miesiecy.
fajna sprawa nie?
O ja pierdziele- normalnie BOMBA !!! Ekstra sprawa -chyba bym ciągle z tym aparatem siedziałaagaafabka lubi tę wiadomość
kasia1518
-
ola_g89 wrote:agaafabka - piękna modelka
Słooodziak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 10:51
agaafabka, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny od kilku dni pobolewa mnie brzuch dołem, czasem mam wrażenie, że twardnieje, ale na chwilę tylko. Nie są to jakieś uciążliwe bóle, ale trochę okresowe, więc się martwię. Wizytę mam za 2 tyg i nie wiem czy czekać czy jest się czym martwić?Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021