WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynadulek wrote:Czesc dziewczyny.
Powolutku bede sie z wami żegnała. U nas w piatek na usg połówkowym wieści sie pogorszyły. Obrzek obejmuje cały brzuszek i jest juz w klatce piersiowej. Dochodzi bradykardia tzm malemu spada ojcja serca do 56 uderzen na minute. Kosci dlugie konczyn sa o 2-3 tygodnie mbiejsze od reszty a wczesniej bylo ok. No i obrzęk rdzeniowy choc bez roszczepu kregoslupa jedna nóżka zdefornowana.
Mam nadzieje ze jak za pare tygodni tu zajrze to przeczytam same super wieści -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone neutrocyty i leukocytu? Wyszło mi tak w wynikach ...
Leukocyty 11,02 tys/µl ( norma 4 - 10)
Hematokryt 37,8 % (norma 38 - 45)
Neutrocyty 72,8 % (norma 50-70 )
Neutrocyty 8,02 tys/µl (norma 2,25 7.35)
Pozostałe parametry ok. Zastanawiam się co może być przyczyną - jak czytałam to może świadczyć o jakimś stanie zapalnym i już rozkminiam- bolał mnie żołądek chyba z przejdzenia po majówce i może tam się cośdzieje...
Miała któraś z Was podwyższone te parametry?
kasia1518
-
My również meldujemy się po wizycie. Pola potwierdzona
poszalała dzisiaj i pokazała lekarzowi myszkę w pełnej okazałości. Wyglada na to, ze nasza kruszynka wcale nie jest już taka zupełnie mała - waga 421g
linka220, Izabelle, Angel1988, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone neutrocyty i leukocytu? Wyszło mi tak w wynikach ...
Pozostałe parametry ok. Zastanawiam się co może być przyczyną - jak czytałam to może świadczyć o jakimś stanie zapalnym i już rozkminiam- bolał mnie żołądek chyba z przejdzenia po majówce i może tam się cośdzieje...
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone neutrocyty i leukocytu? Wyszło mi tak w wynikach ...
Ja mam zawsze. Lekarz nigdy nie zwraca na to uwagi. Wydaje mi sie, że w ciąży normy mogą być trochę inne -
nadulek wrote:Czesc dziewczyny.
Powolutku bede sie z wami żegnała. U nas w piatek na usg połówkowym wieści sie pogorszyły. Obrzek obejmuje cały brzuszek i jest juz w klatce piersiowej. Dochodzi bradykardia tzm malemu spada ojcja serca do 56 uderzen na minute. Kosci dlugie konczyn sa o 2-3 tygodnie mbiejsze od reszty a wczesniej bylo ok. No i obrzęk rdzeniowy choc bez roszczepu kregoslupa jedna nóżka zdefornowana.
Mam nadzieje ze jak za pare tygodni tu zajrze to przeczytam same super wieściogromnie mi przykro że tak się u Was dzieje, cały czas miałam ogromną nadzieję, ze wyjdziecie z tego cało. Dawaj czasem znać jak się czujesz.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone neutrocyty i leukocytu? Wyszło mi tak w wynikach ...
Ja mam cały czas leukocyty około 14 i podwyższone neutrofile. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Dla mnie waga to teraz ciekawostka. Mój ma 431 z wczoraj ale jest kilka dni do przodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 06:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny