WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Dzięki za rady dotyczące diety... faktycznie musze coś zmienić bo pół nocy nie spałam tak bolał mnie żołądek i przełyk.
Dzisiaj rano poszłam na badania, w kolejce chyba 100 osób w tym 4 kobiety w zaawansowanej ciąży. Nikt żadnej nie przepuścił. Nie mówię tu o sobie bo przy tych kobietach wyglądam jakbym się bardziej najadła. Oczywiście reszta osób w kolejce to baby 70+ -
Promyczek, łożysko na przedniej ściance? Nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam, mam nadzieję, że obędzie się bez niej
Polećcie książkę o dzieciach, chcę zamówić Księgę Rodzicielstwa Bliskości Sears'ów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 12:20
-
nick nieaktualny
-
Jatoszka syropek Gaviscon,po posilkach ,i dla kobiet w ciazy.Polecam.
Kurcze nie wiem czy mam lozysko na przedniej scianie,mozliwe ..tzn nie pamietam ,dzis sie zapytam gina bo mam wizyte
Tak nadwage mamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 12:25
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Natalia, nie wiem co się dzieje z forum,ale nie mogę się zalogowac na lapku,zeby wysłac Ci fotke, ja mam inny Mutsy,chyba 4rider Active,opcja z gondolą i spacerówką. Młody spokojnie przejeździł w gondoli jesień,zimę,wiosnę,też jest wrześniowym dzieckiem
Mieścil się w gondoli ze śpiworkiem i kocem,ubrany w kombinezon i jeszcze założona na wierzch byla przykrywkam.
Minusy tego wózka jak dla nas,to dziwne składanie ,ale po złożeniu stelaż pięknie wchodził do bagażnika i kosz na zakupy,bardzo płytki,większe pakunki z niego wypadały. Wózek lekki,dobrze się prowadził. Nie pamiętam tylko jaki to był rodzaj kół. Spacerówka mobtowana przodem i tyłem,rozkładała się na płasko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMycha321 wrote:A mnie dzisiaj w nocy obudził pierwszy skurcz łydki
myślałam że się wścieknę z bólu i aż męża jojczeniem obudziłam. Potem resztę nocy aż bałam się obracać z boku na bok żeby czasem znowu mnie nie złapało
Ja tez przed chwila zaobserwowalam kilka kopniaczkow. Brzuch mi podskakiwal:-) ale nie zdazylam nagrac:-( -
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:A polecacie jakies "zabawki" dla noworodka? Wiem, że sa różnego typu metkowce, ksiazeczki kontrastowe. Ale macie na oku juz cos konkretnego? Ja na razie przy okazji zakupu kocykow kupilam kostke sensoryczna i mate edukacyjne.A tak to nie wiem co.
a nóż dostaniesz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagaafabka wrote:ja takich rzeczy nie mam w planie kupować bo znając życie i wspominając wszystkie baby shower'y to takich rzeczy się dostaje dużo, więc chyba nie ma sensu. lepiej poczekać
a nóż dostaniesz
Ja poluje na okazje. Udalo mi sie wyhaczyc na olx nową mate edukacyjna, która w sklepach kosztuje 140zl a ja kupilam za 30. Uwielbiam takie zakupy:-) -
Krasnalowa, zrobiłas badanie?
Pisalam do lekarki i kazała zrobić 4 godziny po zastrzyku.
Muszę zatem rozdzielić badania,bo na czczo tyle nie dam rady,zeby czekać z pozostałymi badaniami.
Noworodek nie bawi się zabawkami,tylko swoimi rączkamiTrochę później można jakieś książeczki czarno-białe,grzechotki itp
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Krasnalowa, zrobiłas badanie?
Pisalam do lekarki i kazała zrobić 4 godziny po zastrzyku.
Muszę zatem rozdzielić badania,bo na czczo tyle nie dam rady,zeby czekać z pozostałymi badaniami.
Noworodek nie bawi się zabawkami,tylko swoimi rączkamiTrochę później można jakieś książeczki czarno-białe,grzechotki itp
No właśnie koleżanka mi polecila m.in. te maty, że super, ze kladziesz i sobie ogląda te zwisajace zabawki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 14:54