X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Izabelle Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby ogląda,ale nie widzi przecież na początku ;) mata super sprawa trochę później,a za taką cenę jak trafiłaś to brać i się nie zastanawiac ;)

l22ne6yd1cgn4wml.png
  • Izabelle Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, wreszcie mi się udało, wysłałam Ci wiadomość na priv.

l22ne6yd1cgn4wml.png
  • nadulek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.
    Powolutku bede sie z wami żegnała. U nas w piatek na usg połówkowym wieści sie pogorszyły. Obrzek obejmuje cały brzuszek i jest juz w klatce piersiowej. Dochodzi bradykardia tzm malemu spada ojcja serca do 56 uderzen na minute. Kosci dlugie konczyn sa o 2-3 tygodnie mbiejsze od reszty a wczesniej bylo ok. No i obrzęk rdzeniowy choc bez roszczepu kregoslupa jedna nóżka zdefornowana.
    Mam nadzieje ze jak za pare tygodni tu zajrze to przeczytam same super wieści

20.09.2013[*] 24.12.2013 [*] 09.02.2017[*]
    11.05.2018 Hubert 23 tc [*]
    Nieprawidłowy kariotyp
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
    hchyrjjgepvdd2o1.png
    Nadia <3 Mia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Czesc dziewczyny.
    Powolutku bede sie z wami żegnała. U nas w piatek na usg połówkowym wieści sie pogorszyły. Obrzek obejmuje cały brzuszek i jest juz w klatce piersiowej. Dochodzi bradykardia tzm malemu spada ojcja serca do 56 uderzen na minute. Kosci dlugie konczyn sa o 2-3 tygodnie mbiejsze od reszty a wczesniej bylo ok. No i obrzęk rdzeniowy choc bez roszczepu kregoslupa jedna nóżka zdefornowana.
    Bardzo mi przykro, ciagle wierzylam zer bedzie lepiej:-( trudny czas przed Wami, duzo siły dla Was!

• Bizonka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Czesc dziewczyny.

Nadulek strasznie mi przykro. Jestem myslami przy Tobie

31 lat // starania od 2014 // pierwsza ciaza TP-- OM 29.09.2018-- USG 22.09.2018
    w57vdqk3h42q0fr4.png
    m3sxrjjgx23zok21.png
  • Av Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Czesc dziewczyny.
    Bardzo, bardzo mi przykro. Mocno przytulam, trzymajcie się...

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Czesc dziewczyny.

Nadulek przykro mi :( dużo siły <3 <3 <3

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również pisałam że zazdroszczę ruchów - ale się w końcu doczekałam - cudowne uczucie :) Czuje i mam pewność że to to od piątku, nawet już jak siedzę to je wyczuwam.

Tak jak piszecie, każda z nas martwi się czy tam w brzuszku z maleństwem wszystko ok, to chyba takie naturalne, pewnie po porodzie nie minie, tylko się nasili, bo będziemy się zastanawiały dlaczego nasze maleństwo płacze, co mu jest, co boli ? Ale chyba takie uroki macierzyństwa.

Izabelle, ola_g89 lubią tę wiadomość

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Czesc dziewczyny.

Aż się poryczałam, biedactwo :(. Dużo sił dla Was.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj byłam na drugich połówkowych. Niby wszystko prawie ocenił-oprócz podniebienia- bo synek jak na złość wypiął się tyłkiem i zasłonił twarz. O tyle więcej się dowiedziałam, że wymierzył kość nosową i fałd karkowy. Oraz że łożysko niskie, ale nie przodujące.

Waga: 431 gram.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 16:34

Izabelle, Marrgoo lubią tę wiadomość

• Vlinder Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Czesc dziewczyny.
    Nadulek tak bardzo mi przykro, trzymaj się Kochana

bhywvcqgxdl0na75.png
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadulek wrote:
    Czesc dziewczyny.

Nadulek tak strasznie mi przykro cały czas miałam nadzieję na szczęśliwy finał. Z całego serca życzę Wam sił na ten trudny dla Was czas.

• monika_86 Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek nie wiem co napisać, bardzo mi przykro.

zrz6qtkfujjdexc2.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek, przykro mi niezmiernie. Życzę całej Waszej rodzinie dużo siły...

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek kochana bardzo mi przykro :( dużo dużo siły życzę :*

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co do wózków, jak mogę doradzić to zwróćcie uwagę na wysokość .. ja poprzednio wybrałam już model na 100% i pojechaliśmy z mężem go zobaczyć w sklepie to był szok... Mój mąż jest wysoki a ten wózek taki niski, że dosłownie musiał się zgarbić żeby poprowadzić .... Szukałam innego niestety ... Mamy Bebetto Holland jest wysoki ale i tak jak idzie to haczy czubkiem butów o torbę na dole !!!!!

agaafabka lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Mum2b Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek bardzo mi przykro

Corka - 2018
    Syn - 2021
  • Izabelle Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek,życzę ogromnej siły dla Waszej rodziny. Jest mi bardzo przykro i niesamowicie smutno.

l22ne6yd1cgn4wml.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulek strasznie mi smutno i przykro :( Jesteś taka silna kobieto! Podziwiam Cię. Jestem z Tobą myślami.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie,łozysko mam faktycznie na przedniej scianie,szyjka ok ma ponad 4 cm,Bobo ma 332 g,a plci nie znam na 100 % ,moze za tydzien na polowkowych sie dowiem i gin mowil zebym powoli odstawiala
    juz dupka

jatoszka, Izabelle lubią tę wiadomość

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
‹‹ 680 681 682 683 684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ