WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Na wczorajszej wizycie u nas wszystko ok. Dostałam skierowanie na obciążenie glukozą. Zrobiłam dzis też aktywność anty xa,około 10 dni czekania za wynikiem.
U nas upalnie i duszno,burza przeszła bokiem. Czuję się cała spuchnięta,choć nie jestem i totalnie bez sił. Ja? Taka fanka upałówola_g89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa postanowiłam że chyba pojde na konsultacje do innego lekarza bo zbyt martwie sie tą małą wagą i nie da mi to spokoju. Chcialabym zeby inny lekarz jeszcze na to spojrzal.
Szczegolnie martwi mnie ciagle "zmniejszajaca" sie glowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 18:53
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Ja postanowiłam że chyba pojde na konsultacje do innego lekarza bo zbyt martwie sie tą małą wagą i nie da mi to spokoju. Chcialabym zeby inny lekarz jeszcze na to spojrzal.
Szczegolnie martwi mnie ciagle "zmniejszajaca" sie glowka
A normy są ile dni w przód lub w tył? -
nick nieaktualnyGlowke ma tydzien do tylu, nozke tydzien do tylu, brzuszek 3 dni do tylu. 5 tygodni temu glowka byla 1 dzień do tylu, 3 tygodnie temu 5 dni do tylu a teraz juz tydzien.
Całościowo jest mniejsza o 6 dni od przeciętnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 19:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny