WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
krasnalowa wrote:Ja postanowiłam że chyba pojde na konsultacje do innego lekarza bo zbyt martwie sie tą małą wagą i nie da mi to spokoju. Chcialabym zeby inny lekarz jeszcze na to spojrzal.
Szczegolnie martwi mnie ciagle "zmniejszajaca" sie glowka
Ja w 1 ciąży pamietam w szpitalu w 28tc mialam usg i tez mialam ze noga 26tc glowa 28 brzuch 27 i nawet sie tym nie przejmowalam wiec mysle ze i Ty na prawde nie powinnas panikowac. Wystarczy ze lekarz milimetr mniej zlapie przy mierzeniu i juz mamy roznice.. takie rozbieżności sa calkowicie normalne i np u mnie tez takie sa.17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kas_ia wrote:Oczywiscie ze tak. Cos sie dzieje ze pytasz?
i chialam zobaczyc czy tylko ja mam zamiar szalec dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 21:13
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
Angel1988 wrote:Natalia A wiesz ile waży dzidziuś?? Bo ja byłam tydzień temu dokładnie w tym samym czasie i mała wazyla 430g. A muszę się Wam pochwalić że pierwszy zakup mamy już za sobą
wózek
Angel1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Czyli teraz już nie bierzesz ani dupka ani luteiny? Ja też mam trochę problemów z twardniejącym brzuchem ale bardzo szybko przechodzi, zazwyczaj muszę po prostu zmienić pozycję. Do następnej wizyty mam aż 2 tyg ( poprzednią miałam 2 tyg temu) więc odstep 4 tyg az mam nadzieję że bedzie dobrze.
Tak od 19 tygodnia jadę bez progesteronu. Zaczęłam schodzić z dawki powoli ale juz po tygodniu od zmniejszenia zaczęły się twardnienia. -
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Niestety zakaz od samego początku
-
nick nieaktualnyA ja Wam powiem, ze mi w ogole nie brakuje. Mezowi raczej tez nie. Nie mam w ogole zadnej chcicy. Moze nawet i bysmy mogli, bo nie mam chyba tego łożyska az tak nisko żeby nie moc wcale, ale jakos jak byl zakaz od poczatku to juz sie przyzwyczailismy. Ale ogólnie sex w ciazy to ostatnie o czym mysle
-
Ciemnowlosa wrote:Dziewczyny uprawiacie jeszcze sex?
teraz już wszystko jest ok, wiec korzystamy póki możemy
-
Margoo- niestety nie, co do dupka, tez sie boje zejsc, jak chwilowo mialam 3 zamiast 4 dziennie to nie moglam sie ruszyc do tego bolalo, przy 4 moge cos zeobic w donu i wokol siebie chociaz
-
nick nieaktualny
-
Schodzę powoli z dawek luteiny i dupka. Luteina 1x1, dupek 2x1 przez dwa opakowania, trzecie już 1x1 i zobaczymy. Ja cierpię na infekcje od początku, ale nie mogłabym zrezygnować z sexu, mimo że później najczęściej cierpię katusze bo boli i piecze. Która z dziewczyn pisała, że kupiła już wózek? Ja też już mam wybrany model. Mamy już uzbierany 1000 zł na ten cel
Wczoraj byłam w Pepco i kupiłam między innymi dwie pary spodenek z cienkiego jeansu ze ściągaczami na dole, są super, chętnie sobie bym takie kupiła bo lubię takie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 08:11