WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kas_ia wrote:Dziewczyny mam wyniki badan na ospe, potwierdzcie prosze, ze sa dobre... bo oszaleje
IgG 732.9
Wynik ujemny <150
Wynik dodatni =>150
IgM 0.3
Wynik ujemny <1.0
Wynik dodatni >= 1.0
Przechorowane w przeszłości, nie ma zagrozenia.
Gameta Gdynia od 2016 r. -
nick nieaktualnyKas_ia właśnie dzięki Tobie wpadłam na pomysł, że to badanie jest idealne dla mnie! Po ponoć nigdy nie chorowałam mimo, że całe rodzeństwo chorowało, ba nawet spałam w jednym łóżku z chorą siostrą. No i ciągle dygam się wyjść do ludzi żeby tego nie złapać, a tu będę mieć pewność!
Jak to badanie się nazywa? Robiłaś prywatnie, czy na nfz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 14:36
-
Jestem po wizycie u gina, oglądał moje stopy, mówił że opuchlizna jest normalna na tym etapie ciąży, szczególnie w takie upały. Rozmawiałam z nim o znieczuleniu podczas porodu. Mówił, że gdy rozkręci się akcja, to do mnie będzie należała decyzja czy je chcę. Wczoraj mi koleżanka mówiła, żebym nie decydowała się na to, bo źle się wkłują w kręgosłup i będę cierpiała przez lata tak jak ona. Dostałam też skierowanie na badania i krzywą glukozową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 14:59
Angel1988, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Kas_ia właśnie dzięki Tobie wpadłam na pomysł, że to badanie jest idealne dla mnie! Po ponoć nigdy nie chorowałam mimo, że całe rodzeństwo chorowało, ba nawet spałam w jednym łóżku z chorą siostrą. No i ciągle dygam się wyjść do ludzi żeby tego nie złapać, a tu będę mieć pewność!
Jak to badanie się nazywa? Robiłaś prywatnie, czy na nfz?
Robilam prywatnie i czekalam 8 dni. Jedyne 140 zł za IgG i IgM :p badanie na wirus Varicella bo to jeszcze polpasca powoduje.
Eszkilu - dziekuje :* -
nick nieaktualny