WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Nie mogę znaleźć na ovu tematu wyprawkowego dla noworodka
Pomóżcie. Co do kąpieli kupujecie? Oilatum? Emulsję czy płyn do kąpieli?
Na blogu srokao jest recenzja dostępnych emulsji. Oilatum i emolium wypadło słabo a bardzo dobrze kurcze nie pamiętam nazwy ale też na o....cena podobnaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 17:36
86monia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do umeblowania to ja nie robię pokoju dziecięcego. Pokój który mamy oprócz sypialni umeblowalam rok temu po dorosłemu bo nie sądziłam że bede miała dzieci. Poza tym małe dziecko nie doceni całego design a akurat my nie lubimy bladachimow i innych gadżetów. Będziemy jak podrośnie troszkę kombinować. Eh na dwójkę dzieci nie mamy za bardzo warunków a szkoda. Zazdroszczę Wam co macie kilka pokoi. Ja muszę jakoś to wszystko mądrze poupychac.Bo to czego oboje z mężem nie znosimy to nadmiaru rzeczy. A teraz to trochę sie zmieni hehe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:Cierpicie na bóle glowy w ciąży? Ja juz drugi raz w tym tygodniu mam okropny bol glowy. Nie wiem z czym zwiazany. Cisnienie mam zawsze ok-100/70, pije duzo. Przechodzi mi dopiero jak sie przespie.
)
-
krasnalowa wrote:Cierpicie na bóle glowy w ciąży? Ja juz drugi raz w tym tygodniu mam okropny bol glowy. Nie wiem z czym zwiazany. Cisnienie mam zawsze ok-100/70, pije duzo. Przechodzi mi dopiero jak sie przespie.
Ja też mam często. Ciśnienie jest ok 110/70 - ostatnio to myślę że przez pogodę bo padało cały tydzień- ale jak wypije kawę z 1łyżeczki to mi przechodzi- tyle że później spać nie mogę ☺kasia1518
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
86Monia wrote:Polecają też ale trudniej dostępne Białego Jelenia.
Zastanawiam się czy stosować do prania koncentratu do płukania odzieży dla dzieci... https://drogeriaestrella.pl/pl/p/Dzidzius-koncentrat-do-plukania-odziezy-dla-dzieci-1%2C5l/4189
-
Ja dzidziusia używałam i mogę polecić, bardzo dobry proszek. Świetnie sobie radzi z plamami, oczywiście nie mówię np po owocach. A niczego nie używałam do płukania, a rzeczy pięknie pachną. cena też spoko.
86Monia, 86monia lubią tę wiadomość