WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia1518 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62e1d2a2a599.jpg
A mi już przyszły rzeczy z 5 10 15 - szybko jakoś- wczoraj o 16.30 zapłaciłam A dziś o 12 już kurier był.
O mamo - ale Wy już macie rzeczy- ja to mocno w tyle za Wami
Kupiłam to samo body z chmurkądo tego taki sam pajac, czapka i łapki;) tak więc 1 komplet do szpitala mam:P
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Ja też byłam zadowolona, że dużo kupiłam bo córka ulewala albo kupka czasem wypłynęła i zdarzało się, że w ciągu dnia kilka razy przebierałam. Ja mam bardzo dużo po córce ubrań a i tak ciągle coś kupuję
Co do szumisia to teraz nawet są aplikacje na telefon do ściągnięcia za darmo. Ja przy córce nie miałam. Ale mój brat już do swoich dzieci tak i faktycznie dziecko się uspokajało, ale to kwestia max 4 pietwszych miesięcy życia dziecka. -
kasia1518 wrote:Dziewczyny A planujecie kupować SZUMISIE? Wiem że to tylko bajer ale dużo się czyta pozytywnych opinii o tych misiach
Ja też się zastanawiam nad jego kupnem, czy rzeczywiście będzie potrzebny. Czytałam gdzieś opinie, że dziecko się przyzwyczaja a potem jest problem żeby zasnąć w ciszy...Szumiś to na pewno rzecz do kupienia na samym końcu;)
-
lena86 wrote:A dzisiaj moja przyjaciółka dała nam takie cudeńko:D laleczka do wózeczka z imieniem naszej Małej - Marcelinka:)
https://zapodaj.net/770f0e9951347.jpg.htmlAle mojemu się jakoś nie podoba. Jemu się żadne nie podoba
-
krasnalowa wrote:Hahhaa moj maz w ogole jest zly po co kupuje tyle tych ubranek jak ona i tak: cytat " bedzie obsrana spała cały dzien i nikt nie bedzie jej ogladal, bo to nie jesr krolewskie dziecko"
kasia1518, Camilla13, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:No mój uważa, że takiemu małemu dziecku nie kupuje się ubranek w dobrych sklepach, za ładnych i modnych też nie, bo po co skoro to mały gówniak. I zrozum tu faceta. Niech on sprawy ubioru i wyprawki zostawi mamusi... i kartę do bankomatu hahaha
Na modzie dziecięcej nie znam się za bardzo:D (zwłaszcza noworodkowej:D) wiadomo, nie zamierzam kupować ciuszków od Dolce&Gabbana np.ale niektóre ceny ubrań dla dzieci są szokujące, w cenie ubrań dla dorosłych... Wszystko z głową i rozsądkiem:)mój mąż jest zdania, że zawsze można podjechać do sklepu po ciuszki;)i ja się z nim zgadzam:D
-
Natalia1984 wrote:O jakie słodkości!!! Ja również się zastanawiam nad imieniem Marcelinka, piękne
Ale mojemu się jakoś nie podoba. Jemu się żadne nie podoba
Mój też na początku kręcił nosem:P chyba myślał, że jednak będzie chłopczyk - Hubert;) na chłopaka musi sporo poczekać
-
aLunia wrote:Kasia1518 jaki piękny komplet z myszką Miki. To jest bluza czy bluzka?
To jest bluzka. Ogólnie wzięłam większy rozmiar bo 68. Ale wczoraj za niego dałam 28zl - przecena z 69.90 A dziś jest za 49.99 - także ceny zmieniaja.
Widać też że co chwilę wrzucają nowe ciuchy i zabierają te których im więcej poszło.kasia1518
-
kasia1518 wrote:To jest bluzka. Ogólnie wzięłam większy rozmiar bo 68. Ale wczoraj za niego dałam 28zl - przecena z 69.90 A dziś jest za 49.99 - także ceny zmieniaja.
Widać też że co chwilę wrzucają nowe ciuchy i zabierają te których im więcej poszło. -
kasia1518 wrote:Dziewczyny A planujecie kupować SZUMISIE? Wiem że to tylko bajer ale dużo się czyta pozytywnych opinii o tych misiach
Teraz czekam jaka będzie malutka, dopiero jak się okaże że płacze to zamówię prędzej nie
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:U mnie akurat duzo ciuszkow sie sprawdzilo, bo non stop ulewal
maleństwo rośnie bardzo szybko
-
nick nieaktualny
-
Piszecie o zakupach Ale fajnie Ja z pierwszym też szalałam
A teraz mam dosłownie prawie wszystko po synku Uff fajnie bo oszczędności, ale zazdroszczę tego wiru zakupów
Tylko wanienkę muszę kupić
no i kosmetyki oczywiście ale to też czekam do badania w 30 tc
-
nick nieaktualny