WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gdyby któraś z Was szukała peelingu do ciała, który przy okazji nawilża skórę, to polecam Nacomi. pierwszy raz w życiu byłam zachwycona peelingiem! Ich kosmetyki są genialne i mają super skład
Dzień dobry w 26 tcDostałam w sobotę od endokrynologa Euthyrox na ustabilizowanie hormonów tarczycy, bo FT4 miałam za niskie, tak poza tym wszystko ok z tarczycą. W piątek idziemy na USG podglądać naszą Ziutkę, nie mogę się doczekać
Mam nadzieję, że łożysko się chociaż trochę zaczyna podnosić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 16:20
Asiaf, Angel1988, kasia1518, kasia1518, Izabelle, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
i ja się melduję po weekendzie
Krasnalowa no widzę że wróciłaś do nas co mnie bardzo cieszy bo nie ukrywam że mi Ciebie brakowałow kupie będzie nam raźniej
Dzisiaj miałam OGTT i załapałam się na graniczny wynikwięc dostałam receptę na glukometr i muszę mierzyć 4 razy dziennie cukier a za tydzień do kontroli
a zgagi takiej dostałam dzisiaj po tej glukozie jak nigdy i trzyma mnie do teraz
-
A my dziś o 18 mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. Sczerze mówiąc to już mi się nie chce z domu wychodzić, bo od rano sporo chodzenia plus upał i jak wróciłam do oczywiście nogi spuchnięte
Ale ciśnienie mam ok, w moczu też nic nie wyszło więc to pewnie przez te temperatury. Kupiłam sobie krem na opuchnięte nogi z Bielendy i póki co testuje. Jak znacie jakieś fajne żele na opuchnięte nogi, które można stosować w ciąży to polećcie proszę
A no i udało mi się kupić 3 zestawy tych body kopertowych z Lidla i dwa sweterki zapinane dla Erniego ale musiałam odwiedzić aż 3 Lidle, bo tak poprzebierane było
Chciałam sobie kupić jakąś luźną sukienkę ale już nic nie było. A Wy gdzie kupujecie letnie sukienki w rozsądnej cenie?
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Jeszcze nie byłam. W piątek mam wizytę. Mimo wszystko znów mega uważam na to co jem. Jak tak dalej pójdzie,to będę jadła trawę..
-
nick nieaktualnyMycha321 wrote:Cześć Dziewczynki
i ja się melduję po weekendzie
Krasnalowa no widzę że wróciłaś do nas co mnie bardzo cieszy bo nie ukrywam że mi Ciebie brakowałow kupie będzie nam raźniej
Dzisiaj miałam OGTT i załapałam się na graniczny wynikwięc dostałam receptę na glukometr i muszę mierzyć 4 razy dziennie cukier a za tydzień do kontroli
a zgagi takiej dostałam dzisiaj po tej glukozie jak nigdy i trzyma mnie do teraz
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Mam coś podobnego,czasem bardziej lub mniej intensywne
Nie boli,nie piecze,nic się z tym nie dzieje. Moze samo przejdzie?
U mnie to też jest takie jakby gorące. Byłam u lekarza i dostałam skierowanie na próby wątrobowe.
Mam też pytanie do dziewczyn którym puchną stopy a mianowicie czy też macie takie uczucie napięcia skóry? Jakby swędzenie, łaskotanie? -
Marrgoo wrote:U mnie to też jest takie jakby gorące. Byłam u lekarza i dostałam skierowanie na próby wątrobowe.
Mam też pytanie do dziewczyn którym puchną stopy a mianowicie czy też macie takie uczucie napięcia skóry? Jakby swędzenie, łaskotanie?
Ja swędzenia/laskotania nie mam, ale skóra jest napięta mocno i jak się dotyka to czuć że naciągnięta.kasia1518
-
Marrgoo wrote:U mnie to też jest takie jakby gorące. Byłam u lekarza i dostałam skierowanie na próby wątrobowe.
Mam też pytanie do dziewczyn którym puchną stopy a mianowicie czy też macie takie uczucie napięcia skóry? Jakby swędzenie, łaskotanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 18:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
U mnie OGTT 87/205/128 czyli dość dziwne, nie znalazłam ani jednego opisu takiego wyniku. Niby rano i po 2h ok ale pomiędzy szybuje w górę ... na tyle niejednoznaczne ze niby jeszcze nie alarm ale tak być nie powinno => dostałam juz glukometr od położnej pracującej w laboratorium i pogadanke o diecie. Przy takich atrakcjach chyba będę odliczala każdy dzień do 40 tygodnia.
Oby nie miało to wpływu na małego brykacza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 19:35
-
cziqitka89 wrote:A my dziś o 18 mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. Sczerze mówiąc to już mi się nie chce z domu wychodzić, bo od rano sporo chodzenia plus upał i jak wróciłam do oczywiście nogi spuchnięte
Ale ciśnienie mam ok, w moczu też nic nie wyszło więc to pewnie przez te temperatury. Kupiłam sobie krem na opuchnięte nogi z Bielendy i póki co testuje. Jak znacie jakieś fajne żele na opuchnięte nogi, które można stosować w ciąży to polećcie proszę
A no i udało mi się kupić 3 zestawy tych body kopertowych z Lidla i dwa sweterki zapinane dla Erniego ale musiałam odwiedzić aż 3 Lidle, bo tak poprzebierane było
Chciałam sobie kupić jakąś luźną sukienkę ale już nic nie było. A Wy gdzie kupujecie letnie sukienki w rozsądnej cenie?
Ciekawe czy ten krem Bielendy nie ma składników zakazanych w ciąży. Ja bez bloga Srokao już nic nie kupuję. Wszystkie kosmetyki oddam koleżance, niektóre poszły do kosza. Teraz już pół wypłaty wydałam na naturalne kosmetyki
Żałuję, że tak późno ale lepiej późno niż wcale. Codziennie czytam tego jej bloga po kilka godzin i sama już jestem w stanie ocenić czy dany produkt ma ok skład.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 19:39
-
Evitka nawet jedno przekroczona wartosc to cukrzyca ciazowa.Po 1h jest norma 180,moze uda Ci sie zbić dietą.Ja tez dostałąm skierowanie do diabetologa
Dzis po wizycie ,Mała ma 725 g i wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 19:39
Natalia1984, Mum2b, evitkagg85, Angel1988, Izabelle, ola_g89, susełek, Left_ie lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie OGTT wyszło dzisiaj 92/175/121 i to 92 złapało mnie na granicy. Więc glukometr na tydzień idzie w ruch i zbijamy dietą. Chociaż zastanawiam się czy ja wczoraj czasem czegoś nie pożarłam co mi dzisiaj podniosło ten cukier
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 20:11