WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Kochana ja kupiłam wanienke shnuggle. Ni to wiaderko, ni wanienka a posłuży dłużej niż wiaderko. jest lekkie, nalewasz bardzo mało wody i nie trzeba dźwigać. Wadą jest cena 129 zł ale uwaga, stojak jest droższy bo kosztuje 150 zł. Ja stojaka na razie nie kupiłam, ale nie wykluczam
Na ex testerkach jest to topowy produktCorka - 2018
Syn - 2021 -
Hej, niestety jestem po nieudanej próbie obciążenia glukozą, otóż wypiłam bez problemu, jednakże po kwadransie zwróciłam całość. Moja ginekolog chce wypisać mi skierowanie na poziom z hemoglobiny glikowanej, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wiem, że to nie moja wina, ale jestem załamana tą sytuacją.
-
Kin94 wrote:Hej, niestety jestem po nieudanej próbie obciążenia glukozą, otóż wypiłam bez problemu, jednakże po kwadransie zwróciłam całość. Moja ginekolog chce wypisać mi skierowanie na poziom z hemoglobiny glikowanej, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wiem, że to nie moja wina, ale jestem załamana tą sytuacją.
-
Moja Kluska waży 999 gram
. Na razie diagnozują nas w szpitalu, dziś zrobili mi bafania krwi,również tą hemoglobinę glikowaną,usg,ktg i robią profil glukozy. Mała tak szalała przy ktg,ze dwa razy włączył się alarm
promyczek 39, ola_g89, Asiaf, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
86Monia wrote:Natalka1984
Przypomnij mi z nacomi jaki peeling kupiłaś do ciała i inne kosmetyki które polecasz. Ja mam olejek z migdałów z nacomi. Z naturalnych firm bardzo polecam używam od lat fitomed.
Czy któraś z was ma już rozstępy?
Ja niestety dostałam w ciąży okropnego cellulitu. Wcześniej miałam ale teraz uda są jak kalafiory. Po narodzinach syna trzeba będzie się zabrać za to.
Jak z waszymi opuchliznami? Znajoma rodzi 21 czerwca- cesarka bo dzidzia 4 kg już, i już spuchla. Eh chyba czeka na nas trudne lato. Jeżeli opuchlizna idzie w parze z coraz większym brzuszkiem. -
Ciemnowlosa wrote:Ja zawsze marudzilam Wam ze puchne. I dziwne rzeczy sie dzieja bo od ponad tygodnia kostki mam piekne jak przed ciaza a jest po 35 stopni. Nie rozumiem o co chodzi na prawde ale cieszę sie bardzo
-
nick nieaktualnyKin94 wrote:Hej, niestety jestem po nieudanej próbie obciążenia glukozą, otóż wypiłam bez problemu, jednakże po kwadransie zwróciłam całość. Moja ginekolog chce wypisać mi skierowanie na poziom z hemoglobiny glikowanej, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wiem, że to nie moja wina, ale jestem załamana tą sytuacją.
-
Izabelle wrote:Moja Kluska waży 999 gram
. Na razie diagnozują nas w szpitalu, dziś zrobili mi bafania krwi,również tą hemoglobinę glikowaną,usg,ktg i robią profil glukozy. Mała tak szalała przy ktg,ze dwa razy włączył się alarm
Co się dzieje, ze jesteście w szpitalu?
-
nick nieaktualnyKrasnalova cieszę się, że w końcu dojrzałaś do decyzji o psychologu i widzisz swój problem. Musisz zawalczyć o siebie dla tego dziecka! Trzymam kciuki za znalezienie psychologa z prawdziwego zdarzenia, a nie pierwszego lepszego, który nie wiele pomoże...
-
Poczytałam trochę o majtkach i dziewczyny jestem w szoku
ja nie wyobrażam sobie bez majtek zarowno w dzień i w nocy śpię w majtkach i koszulce
kocham majtki
czasem też używam wkładki dla lepszego komfortu... Dodam, że nie miałam jeszcze żadnej infekcji i w poprzedniej ciąży też nie
W ogóle może z kilka razy miałam w życiu
Chronię moją muszelkę
-
mitaka wrote:To jaki to podklad?
http://www.srokao.pl/2016/04/neauty-najlepszy-podkad-ever.html?m=0mitaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiezko niestety o dobrego psychologa, a tyn bardziej zeby sie szybko umowic. Wiem ,ze to jest okropne co robie sobie i dziecku. Żałuję że tak duzo wyczytywalam w internecie:-( wmowilam sobie ze na 100% dziecko jest chore, jeszcze przeczytalam ze 30% wczesnych hipotrofii jest spowodowanych przez choroby genetyczne, plus te krotkie kosci udowe, ktore tezbwystepuja orzy chorobach genetycznych. Wpadlam w czarną rozpacz. Siedze cały dzien w domu i płacze i modle sie żeby przetrwac dzien. Jestem w czarnej du*ie. Nie mam siły sie ubrac, umyć, zjesc. Jem na sile, dla dziecka. Nie moge patrzec na jej pokoj. Wpadlam w psychoze:-(
-
Krasnalowa1 wrote:Ciezko niestety o dobrego psychologa, a tyn bardziej zeby sie szybko umowic. Wiem ,ze to jest okropne co robie sobie i dziecku. Żałuję że tak duzo wyczytywalam w internecie:-( wmowilam sobie ze na 100% dziecko jest chore, jeszcze przeczytalam ze 30% wczesnych hipotrofii jest spowodowanych przez choroby genetyczne, plus te krotkie kosci udowe, ktore tezbwystepuja orzy chorobach genetycznych. Wpadlam w czarną rozpacz. Siedze cały dzien w domu i płacze i modle sie żeby przetrwac dzien. Jestem w czarnej du*ie. Nie mam siły sie ubrac, umyć, zjesc. Jem na sile, dla dziecka. Nie moge patrzec na jej pokoj. Wpadlam w psychoze:-(