WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Alam wrote:Witajcie Dziewczęta
Tak sobie Was podczytuję od kilku miesięcy... i tak pomyślałam, że się odezwę. Chyba ta lista mnie zmobilizowała
Można dołączyć ?
Termin mam na 18 września, dziewczynka.
W dużym skrócie o sobie a raczej o ciąży...
Leżę od 7 tygodnia ciąży, z kilku powodów ale podstawowa przyczyna to baaaardzo krótka i miękka szyjka. Wydaje mi się, że jestem tu najstarszą mamusią ( rocznik 76), no chyba, że mi coś umknęło. Do końca 5 miesiąca mnóstwo stresu, amniopunkcja, inne badania...na szczęście czarne chmury poszły precz, badania ok, wyszło słońcePoczułam się jak gdybym była w nowej ciąży.
Cieszę się z każdego dnia w dwupaku, chociaż od tego leżenia (łóżko pod kątem ok.40st) ciało mi się coraz bardziej buntuje. Ale cieszę się, że leżę w domu a nie w szpitalu
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamusie z południa naszego pięknego krajuAntoś
-
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, chyba mi się nie uda nadrobić tylu stron ;P
U nas wszystko ok, od dwóch tyg jestem na L4 i intensywnie wzięłam się za szykowanie wyprawki i pokoju dla Młodego;)
Wczoraj byłam na usg i Synek ostatnio zaczął szalenie rosnąć ;P 29+6tc 1770g
Aaaa proszę o dodanie do pierwszej strony 4.09. Synek Franio
Choć ja będzie rósł w takim tempie to chyba nie wytrzymam do września ;P
Pozdrawiam serdecznie;)Izabelle, ola_g89, JustynaG, Asiaf, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDawno nie wchodziłam na forum i będę musiała sobie zaraz wszystko doczytać
My przez ten weekend stwierdziliśmy, że poświęcamy czas tylko sobie bez komputerów, komórek itp. I zajęliśmy się robieniem listy wyprawkowej dla małej
Wczoraj pojechaliśmy do sklepu i kupiliśmy wszystko za jednym zamachem. Mąż dumny skręcił łóżeczko
Wiem, że może za szybko ale tak się cieszył, że nie miałam serca mu odmówić. Wrzucam zdjęcie łóżeczka oczywiście takiego na zimno bo dopieszczaniem zajmę sie bliżej terminu.
Justyna super pomysł z tą listą
Left_ie, Angel1988, gosias, ola_g89, CzterolistnaKoniczyna, kasia1518, cziqitka89, Wesoła89, Camilla13, JustynaG, Asiaf, Vlinder, Paulla89, arya12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marrgoo wrote:Dawno nie wchodziłam na forum i będę musiała sobie zaraz wszystko doczytać
My przez ten weekend stwierdziliśmy, że poświęcamy czas tylko sobie bez komputerów, komórek itp. I zajęliśmy się robieniem listy wyprawkowej dla małej
Wczoraj pojechaliśmy do sklepu i kupiliśmy wszystko za jednym zamachem. Mąż dumny skręcił łóżeczko
Wiem, że może za szybko ale tak się cieszył, że nie miałam serca mu odmówić. Wrzucam zdjęcie łóżeczka oczywiście takiego na zimno bo dopieszczaniem zajmę sie bliżej terminu.
Justyna super pomysł z tą listą
jestem fanka tej tapety! U nas końcówka remontu i tez niedługo jedziemy po łóżeczko. Nie mogę się już doczekać!
jak tylko złożymy szafę, biorę się za pranie i prasowanie ciuchów Polki
Marrgoo lubi tę wiadomość
-
Alam wrote:Witajcie Dziewczęta
Tak sobie Was podczytuję od kilku miesięcy... i tak pomyślałam, że się odezwę. Chyba ta lista mnie zmobilizowała
Można dołączyć ?
Termin mam na 18 września, dziewczynka.
W dużym skrócie o sobie a raczej o ciąży...
Leżę od 7 tygodnia ciąży, z kilku powodów ale podstawowa przyczyna to baaaardzo krótka i miękka szyjka. Wydaje mi się, że jestem tu najstarszą mamusią ( rocznik 76), no chyba, że mi coś umknęło. Do końca 5 miesiąca mnóstwo stresu, amniopunkcja, inne badania...na szczęście czarne chmury poszły precz, badania ok, wyszło słońcePoczułam się jak gdybym była w nowej ciąży.
Cieszę się z każdego dnia w dwupaku, chociaż od tego leżenia (łóżko pod kątem ok.40st) ciało mi się coraz bardziej buntuje. Ale cieszę się, że leżę w domu a nie w szpitalu
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamusie z południa naszego pięknego kraju
Co do listy- proszę o dopisanie - 22.09. Chłopiec- Michał -
nick nieaktualnyola_g89 wrote:Ale pięknie!
jestem fanka tej tapety! U nas końcówka remontu i tez niedługo jedziemy po łóżeczko. Nie mogę się już doczekać!
jak tylko złożymy szafę, biorę się za pranie i prasowanie ciuchów Polki
My właśnie czekamy na komodę bo teściowie zadeklarowali, że kupią w prezencie i wtedy też ruszam z praniem i prasowaniem. Teraz wszystko mam poupychane po kątachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 14:30
-
nick nieaktualny
-
Marrgoo wrote:A jaką długość mają wasze szyjki? bo moja 2,5 cm i mam się na razie tylko oszczędzać...
krzywa cukrowa w końcu jutro przede mną
-
Witam, czy ja również mogę się dołączyć?
Miałam konto na początku, ale się stresowałam i usunęłam.
Potem znowu zaczęłam czytać z ukrycia.
U mnie termin porodu 01.09. - Bruno.
A z szyjką też nie ma rewelacji, 3 cm i "miękkawa". Na razie mam się oszczędzać.Angel1988, ola_g89, kasia1518, Asiaf lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek