WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, ja podałam datę usg bo miałam zawsze dłuższe cykle i wiem, że ciąża jest młodsza o tydzień względem om.
-
JustynaG wrote:Hej dziewczyny,
Napisałam do belly prośbę by zmienili pierwszy post na stronie - właśnie po to byśmy mogły w łatwy sposób sprawdzić kto po kim ma termin, kogo się spodziewamy.
Proponuję by każda z Was podała przewidywany termin, czy spodziewa się dziewczynki czy chłopca (ewentualnie jak będzie dzieciątko miało na imię).
A po porodzie będziemy mogły aktualizować, która kiedy urodziłą jak duże maleństwo.
Co Wy na to?
Oczywiście jeśli chcemy jeszcze coś na pierwszej stronie to dajcie znać
Ekstra pomysł. U mnie dziewczynka- Zosia, termin na 26.09.Asiaf lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny
-
Lista została zaktualizowana
Na 1 stronie znajduje się lista wrześniówek. https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowe-dzieci-2018,14623,1.html
Jeśli chcesz się na niej znaleźć to napisz w tym wątku a zostaniesz dopisana do listyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:07
-
nick nieaktualnyChłopiec 3.09
Za granicą pierwsze co robią to obrót zewnętrzny i to jest na tyle bezpieczne, monitorowane, że gdyby było zagrożenie nikt by się tego nie podejmował
U mnie też nie robią obrotu zewnętrznego, ale znalazłam szpital-70/80km ode mnie gdzie go robiąhue hue hue
Moja gin też mi mówi, że cc ale zna mnie na tyle, że wie, że choćbym miała stać na głowie dwa miesiące to to dziecko obrócę, bądź urodze pośladkowonie ma opcji na cc i sama mi podała adres szpitala gdzie zgodzą się na sn pośladkowy
a tymczasem staram się odpoczywać z pośladkami duuuużo wyżej niż reszta ciała, myć podłogę na kolanach, świecić latarką u góry-dzieci nie lubią jasnego światła i uciekają od niego. Pożyjemy zobaczymy. Okaże się w piątek jaką pozycję mamy
Camilla13, Angel1988 lubią tę wiadomość
-
Moja córka jest cały czas ułożona poprzednie. Mam dużo leżeć na boku. W 36 tyg kontrola, ale z pierwsza byłam w 37 tyg i wtedy się odwróciła więc jestem dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:46
-
Witajcie Dziewczęta
Tak sobie Was podczytuję od kilku miesięcy... i tak pomyślałam, że się odezwę. Chyba ta lista mnie zmobilizowała
Można dołączyć ?
Termin mam na 18 września, dziewczynka.
W dużym skrócie o sobie a raczej o ciąży...
Leżę od 7 tygodnia ciąży, z kilku powodów ale podstawowa przyczyna to baaaardzo krótka i miękka szyjka. Wydaje mi się, że jestem tu najstarszą mamusią ( rocznik 76), no chyba, że mi coś umknęło. Do końca 5 miesiąca mnóstwo stresu, amniopunkcja, inne badania...na szczęście czarne chmury poszły precz, badania ok, wyszło słońcePoczułam się jak gdybym była w nowej ciąży.
Cieszę się z każdego dnia w dwupaku, chociaż od tego leżenia (łóżko pod kątem ok.40st) ciało mi się coraz bardziej buntuje. Ale cieszę się, że leżę w domu a nie w szpitalu
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamusie z południa naszego pięknego kraju
Asiaf, Camilla13, kasia1518, Av, Angel1988, ola_g89, pumka1990, renjak, CzterolistnaKoniczyna, Izabelle, *SmoczycA*, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
Av, przepraszam za pominięcie. Lista została zaktualizowana