WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:DZis wyladowalam w szpitalu ,bo mala nie ruszala sie caly dzien ,gdzie zawsze czulam ruchy wieczorem i rano ale wszystko ok ,przeplywy i Ktg ,mam obserwowac te ruchy ,jakby co to do szpitala .Tez macie takie dni gdzie dziecko mniej ruchliwe?
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wam tez puchną dłonie? Mam spuchniete palce, obolałe kostki w placach, no normalnie łapy jak grabie. Cieżko cokolwiek zrobic, szczególnie rano zanim sie rozruszają. Kupiłam pokrzywe do picia, tylko sie zastanawiam ile szklaneczke dziennie mozna, bo tez nie chce przesadzić.
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Dziewczyny, czy Wam tez puchną dłonie? Mam spuchniete palce, obolałe kostki w placach, no normalnie łapy jak grabie. Cieżko cokolwiek zrobic, szczególnie rano zanim sie rozruszają. Kupiłam pokrzywe do picia, tylko sie zastanawiam ile szklaneczke dziennie mozna, bo tez nie chce przesadzić.17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualny
-
U mnie mała od wczoraj też wybitnie spokojna, praktycznie nie kopie tylko lekko się kręci i to bardzo rzadko. Też mnie to od rana martwiło bo w ostatnich tygodniach była mega aktywna. Nawet w nocy budziła mnie całymi seriami kuksańców.
Dziś rano robiłam badania, krew + mocz zaraz po, zjadłam batona bakaliowego i dopiero poczułam maleńkie kopniaczki. Ta jej cisza zbiegła się z tymi pierwszymi zastrzykami z Fraxiparine, czyżby to miało związek ?
A propos zastrzyków to udało mi się wczoraj wkłuć za pierwszym razem samej u udo i było to zdecydowanie mniej bolesne niż ten pierwszy w brzuch. Kupiłam dziś w aptece strzykawki + igły insulinówki. Jak powiedziałam pani o co mi chodzi to od razu mi komplecik dała, mówiła że dziewczyny tak właśnie robią. Tak że jeszcze raz dzięki Wam za pomoc bo bym pewnie sama tego nie wymyśliła. -
W Lidlu już dziś były rzeczy dla dzieci. Kupiłam fajne śliniaki,zapinane na zatrzask,bo nie lubię wiązanych.
Zosia juz nie kopie i nie szaleje tak jak jeszcze niedawno. Teraz raczej mam wrażenie, że nie ma juz miejsca,raczej przesuwają się jakieś części ciała i brzuch faluje,a to coś wypina i notorycznie na pęcherz mi uciska,że jak idę to szybko muszę się zatrzymać i zacisnąć nogi,bo grozi wypadkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 12:53
Marrgoo, p_tt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiście malin pije od tygodnia, ale to raczej dlatego Żeby potem sobie w brodę nie pluć, że czegoś nie wypróbowałam. Bo ogólnie to średnio wierzę w ich działanie.... Olej z wiesiołka zamierzam łykać od 35tc, a dowcipnie po skończonym 37.
A no i w tym tygodniu chyba zacznę masaż kroczaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 13:38
-
nick nieaktualnymitaka wrote:Na tej diecie cukrzycowej mam wrazenie, ze dzien sie kreci wokol jedzenia, w dodatku mam wrazenie, ze niedojadam
pewnie za chwile przywykne
Zgadzam się.z zegarkiem posiłki i kłucia. Ja jestem najedzona ale ja nie pilnuje sie mega póki cukry mam ok. -
Amy333 wrote:Dziewczyny, czy Wam tez puchną dłonie? Mam spuchniete palce, obolałe kostki w placach, no normalnie łapy jak grabie. Cieżko cokolwiek zrobic, szczególnie rano zanim sie rozruszają. Kupiłam pokrzywe do picia, tylko sie zastanawiam ile szklaneczke dziennie mozna, bo tez nie chce przesadzić.
Macie jeszcze jakiś pomysł? Zastanawiam się nad tymi masażami limfatycznymi bo po całym dniu ledwo już chodzę
Jak znajdę kogoś to na urlopie chyba spróbuję
-
86Monia wrote:Zgadzam się.z zegarkiem posiłki i kłucia. Ja jestem najedzona ale ja nie pilnuje sie mega póki cukry mam ok.
a gdzie drugie danie?
potraktuje ja jako normalny posilek, a drugie zjem po ok 2,5 godz, bo pekne