WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hedgehog wrote:Masakra z tymi protestami. U mnie też jest w jednym szpitalu i przez to inne porodówki są przeciążone. Wyobraź sobie że nawet przenoszone ciążę odsylalja żeby sobie szły "gdzieś indziej". Jedna babeczka ostatnio usłyszała że może sobie nawet zacząć rodzić na korytarzu ale jej nie przyjmą bo brakuje łóżek i żadnego innego szpitala nie zarekonenduja bo nigdzie nie ma miejsc.
Ten strajk to jest skandal. Na szczęście do września jeszcze trochę więc powinno się ustabilizować. -
Ola, ale masz zabawnego męża
A zdjęcie boskie!
Brakuje mi tylko jakiegoś rysunku na brzuchu - np. oczy i usta
Mam poduszkę supermami. Bardzo lubię z nią spać. W nocy normalnie się przekręcam i śpię raz na lewym, raz na prawym boku a czasami nawet na plecach. Poduszki w nocy nie przekręcam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3999d8b3070f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23a6aff42aae.jpgola_g89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Ja nie mam jeszcze wózka. Pewnie moje stanowisko jest mało popularne ale ja olanuje kupić używany wózek. Dla mnie podstawa to pompowane koła, amortyzacja i dość niska waga w całości.
Wolelismy zainwestować pieniądze w meble od Meblika bo będą używane duzo częściej i zdecydowanie dłużej.
-
86Monia wrote:Ja nie mam jeszcze wózka. Pewnie moje stanowisko jest mało popularne ale ja olanuje kupić używany wózek. Dla mnie podstawa to pompowane koła, amortyzacja i dość niska waga w całości.
Mam wrażenie, że wszystkie wózki na pompowanych kołach są dość ciężkie. Dlatego też stwierdziliśmy, że jeśli waga nam będzie przeszkadzać to na wiosnę kupimy lekką spacerówkę.
Za zestaw zapłaciliśmy mniej niż 1/3 ceny sklepowej. -
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:My kupiliśmy używany adamexa i fotelik maxi cosi cabriofix, wszystko jeszcze na rocznej gwaracji za 900 zł. Działa, czyste, wszystkie elementy kompletne, żeby nie małe zarysowanie na ramie to ciężko rozpoznać ze był używany. Za ten sam zestaw w sklepie usłyszeliśmy prawie 2200
Wolelismy zainwestować pieniądze w meble od Meblika bo będą używane duzo częściej i zdecydowanie dłużej.
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:My też kupiliśmy używany wózek.
Mam wrażenie, że wszystkie wózki na pompowanych kołach są dość ciężkie. Dlatego też stwierdziliśmy, że jeśli waga nam będzie przeszkadzać to na wiosnę kupimy lekką spacerówkę.
Za zestaw zapłaciliśmy mniej niż 1/3 ceny sklepowej.
Koła to tak 3-4 kg.. Ja też mam taki plan. Spacerowka na trudniejsze podłoża a parasolka miejska.JustynaG lubi tę wiadomość
-
Minns wrote:Ja kupiłam rogal do spania z biedronki i wcale mi jakoś nie pomaga. Wolę go do siedzenia i np. czytania książki. W nocy jak się obracam z boku na bok to muszę go przekładać i jakoś kark mnie boli. Koleżanka ma te same odczucia.
Coś mnie zaczyna szczypać po tej luteinie, mam nadzieje, że nie kolejna infekcja...
Ja już niestety czuje że infekcja się rozkręca...zaczyna swędzieć ... A aplikuje luteine od wtorku... raptem 6dni ... jakaś masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 18:30
kasia1518
-
kasia1518 wrote:Ja już niestety czuje że infekcja się rozkręca...zaczyna swędzieć ... A aplikuje luteine od wtorku... raptem 6dni ... jakaś masakra
-
Angel1988 wrote:Ja ciągle się budzę w pozycji na plecach... obracam się na bok i znowu budzę się na plecach... chyba będę musiała się przywiązywać do łóżka w pozycji na boku żeby się nie przekrecac
miłej niedzieli...
Ja tez ciagle spie na plecach, rano sie ruszyc nie moge:/ A jesli juz bok, to tlyko prawym, na lewym nie umiem 5 minut uleżeć, a ponoć to właśnie tez lepszy dla cieżarnej. -
nick nieaktualnyJa mam poduszkę z motherhood i dla mnie to najlepszy zakup od początku ciazy. Kocham w niej czy z nią spać
ale spie w różnych pozycjach i jest okej.
Co do wózka tez kupiliśmy używany Espiro Next. Jeszcze na ponad rocznej gwarancji zero śladów użytkowania no moze dwie rysy na stelażu ma. Szkoda mi było 3 tys na wózek który nie wiadomo.ile w zasadzie posłuży. -
Angel1988 wrote:Ja ciągle się budzę w pozycji na plecach... obracam się na bok i znowu budzę się na plecach... chyba będę musiała się przywiązywać do łóżka w pozycji na boku żeby się nie przekrecac
miłej niedzieli...
Angel1988, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wózek też kupiliśmy używany Anex Sport Foxy 2w1. Daliśmy ok 1200 zł + przewijak. Stan był idealny, a mi się bardzo podobał. Możliwe, że spacerówka będzie potem ciężka, ale jakoś nas to nie przeraża, wyjazd z mieszkania mamy ok, nie trzeba nosić wózka. Najwyżej kupimy "parasolkę", a ten zawieziemy moim rodzicom żeby nie wozić wózka ze sobą jak będziemy ich odwiedzać.
Jak jutro dalej będzie piec to kupię ten lactovaginal i w środku dnia będę go aplikować (luteinę mam 2 x 1 czyli rano i wieczorem). A jako, że i tak mam leżeć to nie będzie mi specjalnie przeszkadzać, że się ze mnie wylewa. Teraz się wietrzę w domu prawie cały czas, bez majtek, ręcznik pod tyłek i sielanka.
Założyłam konto na netflixie, miesiąc bezpłatny, a muszę jakoś zabijać czas. Polecacie jakieś seriale?
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualnyMinns wrote:Wózek też kupiliśmy używany Anex Sport Foxy 2w1. Daliśmy ok 1200 zł + przewijak. Stan był idealny, a mi się bardzo podobał. Możliwe, że spacerówka będzie potem ciężka, ale jakoś nas to nie przeraża, wyjazd z mieszkania mamy ok, nie trzeba nosić wózka. Najwyżej kupimy "parasolkę", a ten zawieziemy moim rodzicom żeby nie wozić wózka ze sobą jak będziemy ich odwiedzać.
Jak jutro dalej będzie piec to kupię ten lactovaginal i w środku dnia będę go aplikować (luteinę mam 2 x 1 czyli rano i wieczorem). A jako, że i tak mam leżeć to nie będzie mi specjalnie przeszkadzać, że się ze mnie wylewa. Teraz się wietrzę w domu prawie cały czas, bez majtek, ręcznik pod tyłek i sielanka.
Założyłam konto na netflixie, miesiąc bezpłatny, a muszę jakoś zabijać czas. Polecacie jakieś seriale?
Narcos
True detective
Taboo
Ale nie wiem czy wszystkie są na tej platformie. Na pewno Narcos.Minns lubi tę wiadomość