WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymajcie sie! Jak powiedzialam mezowi to jakos ruchy mu sie zagescily... mnie tez strach oblecial bo dopiero w przyszlym tygodniu bd prac... torba do szpitala - w planach... jeszvze tyle rzeczy musze kupic... oj laski... ale to zlecialo!
-
Marrgoo wrote:Niee jestem we Wrocławiu na Borowskiej. Lekarz z Bd od razu kazał jechać na Wrocław. Dzięki dziewczyny za kciuki dalej czekam na lekarza ale ciśnienie spadło do 140 dam znac jak sie wszytko potoczyło.
Będzie dobrze, leżałam na Borowskiej w poprzedniej ciazy, też między innymi z ciśnieniem. Monitoring dzidzi jest tam tak taki że zdążą wyciągnąć. Widziałam dużo takich przypadków Cc z okolic 32tyg. Wszystkie dzidzie poradziły sobie. Także.... spokojnie o ile sie da, wiem nie jest łatwo. Też będę tam rodzić tzn Cc.
-
Marrgoo, mocno trzymam kciuki, żeby udało się opanować ciśnienie. A jeżeli lekarz zdecyduje się robić cesarkę to córcia jest już duża i sobie poradzi. Wspieram mocno. To hellp?, pisałaś coś kiedyś o wątrobie?
Mycha, współczuję stresu. Ja też mam brzeżnie przodujące łożysko i od pobytu w szpitalu w 30tc (miałam niewielkie krwawienie) mam mega oszczędny tryb życia. Każdej nocy jak się budzę to sprawdzam czy jest ok. Jakoś musimy wytrwać jeszce troszkę. Ile zostaniesz w szpitalu? Już do końca? Życzę dużo zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 20:35
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Cisnienie znowu 170. Mam nic joe jeść i czekac na lekarza. Położne kazaly sie psychicznie nastawic na cesarke. Jeśli nic sie nie zmieni to Hanka dzisiaj pojawi sie na świecie.
-
promyczek 39 wrote:Margo,Mycha oby jeszcze dzidzius posiedzial w brzuszku!
dziewczyny czy ktoras dostała zelazo na niska hemoglobine? bo ja dostałam i dziś w nocy wymiotowałamwrzesień 2018 - synek -
promyczek 39 wrote:Margo,Mycha oby jeszcze dzidzius posiedzial w brzuszku!
dziewczyny czy ktoras dostała zelazo na niska hemoglobine? bo ja dostałam i dziś w nocy wymiotowałam -
Margo trzymam mocno kciuki!!!
Mycha nawet sobie nie wyobrażam co przezylas... ja bym chyba na zawał padłaale na szczęście jesteście już pod dobra opieka...
dzięki laski za zdjęciajednak ten mój brzuch jest normalny... nie jest jakoś bardzo nisko jak mi się wydawało...
-
promyczek 39 wrote:dziewczyny czy ktoras dostała zelazo na niska hemoglobine? bo ja dostałam i dziś w nocy wymiotowałam
Ja biorę od jakiegoś czasu i mam ogromny problem z mdłościami i brakiem apetytu. Brak apetytu do tego stopnia, że zaczynam jeść i nie wiem, czy dam radę połknąć kęs.W ulotce nie ma NIC o działaniach niepożądanych, więc zastanawiam się, czy to przez żelazo.
-
Dziewczyny trzymam kciuki, aby dzieciątka jak najdłużej zostały w brzuchu. Ale na tym etapie ciąży na pewno poradzą sobie. Moje dziecko główka jest już w kanale rodnym, także muszę oszczędzać się. Właśnie leżę, bo czuję ucisk w dole brzucha, coraz większy:/ też bym chciała chociaż do 37 tygodnia wytrwać.
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
gosias wrote:Dziewczyny trzymam kciuki, aby dzieciątka jak najdłużej zostały w brzuchu. Ale na tym etapie ciąży na pewno poradzą sobie. Moje dziecko główka jest już w kanale rodnym, także muszę oszczędzać się. Właśnie leżę, bo czuję ucisk w dole brzucha, coraz większy:/ też bym chciała chociaż do 37 tygodnia wytrwać.
Ale damy radę, teraz każdy dzień dłużej to już coś -
Amy333 wrote:Ja tez przeszlam na mocno oszczędny tryb życia, moja mała też wciska główke w kanał. A ja sie zastanawiam dlaczego tam mnie ciągnie w dół przy każdym kroku, ciśnie i ogołnie miałam od kilku dni wrażenie, że jak nie przytrzymam brzucha rękoma od dołu, to kroku nie zrobię. No i sprawa jasna, dziecko juz prawie między nogami;-)
Ale damy radę, teraz każdy dzień dłużej to już cośAmy333 lubi tę wiadomość