WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:Margo,Mycha oby jeszcze dzidzius posiedzial w brzuszku!
dziewczyny czy ktoras dostała zelazo na niska hemoglobine? bo ja dostałam i dziś w nocy wymiotowałam
Leon
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Marrgoo,Mycha,jak po nocy dziewczyny?
Angel1988, OctAngel, susełek, Amy333, Natalia1984, ola_g89, Vlinder, promyczek 39, Wesoła89, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Smaruję się od 3 miesiąca ciąży i odpukać, na razie nic się nie pojawiło. Moja mama rozstępów nie ma także mam nadzieję ,że to jest jednak genetyczne( w moim przypadku:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 09:19
Amy333, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, podczytuję Was chociaz sama praktycznie się nie udzielam
mocno trzymam kciuki za Margo i Mychę- widok krwi i to w duzej ilosci chyba bym okupiła zawałem. Ja się przeniosłam z łóżka na materac dmuchany, biodra przestały bolec. Rozstępy mam po pierwszej ciązy, teraz mam poczucie ze urodzę na pewno przed terminem, brzuch wisi nisko, brzuch często twardnieje i czasami bardzo sciska w dole ...
-
Mycha321 wrote:U mnie wszystko ok, krwawienia nie ma. Mala zjechala glowka bardzo nisko bo lekarz przy badaniu juz ja palcem czul tyle dobrze ze szyjka trzyma. Troche sie skrocila ale dalej w sumie dluga. Trzeba sie oszczedzac bo po jednej stronie szyjki mala glowka naciska a po drugiej jest to lozysko brzezne. Dalej lezymy sobie i odpoczywamy
-
nick nieaktualny
-
Mycha321 wrote:U mnie wszystko ok, krwawienia nie ma. Mala zjechala glowka bardzo nisko bo lekarz przy badaniu juz ja palcem czul tyle dobrze ze szyjka trzyma. Troche sie skrocila ale dalej w sumie dluga. Trzeba sie oszczedzac bo po jednej stronie szyjki mala glowka naciska a po drugiej jest to lozysko brzezne. Dalej lezymy sobie i odpoczywamy
To dobrze, odpoczywajcie:) Ja chodze pijana po tej nocy, w sumie to mogłąbym już zjesc kolację i isc spac, hehe;-) -
Natalia1984 wrote:Macie rozstępy na brzuchu?
Ja nie mam, smaruje Palmersem brzuch i piersi. Ale za to już przed ciążą miałam pociachane całe biodra, wieć i tak wyglądam jak zebra;-) -
evve_2.0 wrote:Czesc dziewczyny, podczytuję Was chociaz sama praktycznie się nie udzielam
mocno trzymam kciuki za Margo i Mychę- widok krwi i to w duzej ilosci chyba bym okupiła zawałem. Ja się przeniosłam z łóżka na materac dmuchany, biodra przestały bolec. Rozstępy mam po pierwszej ciązy, teraz mam poczucie ze urodzę na pewno przed terminem, brzuch wisi nisko, brzuch często twardnieje i czasami bardzo sciska w dole ...
To widzę, że wiekszość z nas ma już podobne odczucia- ja też ciągle mówie, że brzuch to już doslownie ledwo wisi, po schodach jak schodze, to w obu rękach go trzymam, bo mam wrażenie że się urwie i dziecko wyleci;-) -
86Monia wrote:Natalia jeszcze nie ale mam niestety tendencje i świadomość że one lubią się pojawiać końcem ciąży a nawet po porodzie. A ty masz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny