WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_dior a towarzyszy temu jakiś ból brzucha ? Może to nic poważnego czasami na poczadku ciąży tak się zdążą . Ale jak nie przejdzie do jutra to idź do lekarza czasami lepiej skonsultować i dmuchać na zimne[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Pobolewa mnie lekko brzuch ale naprawdę leciutko.Nie wiem gdzie bym się miała udać.Tu położna tylko usg przez brzuch robi.Musiałabym do szpitala jechać ale wiadomo jak to tu jest-Tak wczesnej ciąży się nie ratuje Jak nie przejdzie to chyba do Pl pojadę
-
MamaIgi wyobrażam sobie co musisz czuć. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Życzę Ci tego :*trzymam mocno kciuki. Jqk będziesz miała ochotę to pisz co u ciebie.
Lady Dior a bierzesz dupka czy luteine? Mi gin mówiła że jak pojawi się plamienie to mam brać więcej dupka. A plamilam przez cały tydzień, raz dziennie mi się coś pojawiało. Ale dużo leżałam wtedy i przeszło.
Cynka co u ciebie słychać?
Ja dziś praktycznie cały dzień przelezalam. Mdlilo mnie, ale pomogły lody z bezami i malinami mniaam -
Rucola wrote:Domyślam się ze w Szwajcarii drogo, ale zarobki tam też są inne. Mieszkając za granicą nie ma co przeliczać na złotówki
oczywiscie, ze nie ma co przeliczac.. ja niestety nie pracuje.. dlatego jest drogo.. na szczescie sie dowiedzialam, ze kasa chorych (ubezp.) placi za wszystkie wizyty i leki jeszcze 8 dni do wizyty juz blizej niz dalejRucola lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Pobolewa mnie lekko brzuch ale naprawdę leciutko.Nie wiem gdzie bym się miała udać.Tu położna tylko usg przez brzuch robi.Musiałabym do szpitala jechać ale wiadomo jak to tu jest-Tak wczesnej ciąży się nie ratuje Jak nie przejdzie to chyba do Pl pojadę[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
pingwinkowa wrote:Cześć dziewczyny,
chciałam się przywitać i dołączyć do Waszego grona.
Od jakiegoś czasu podczytuję Was, ale z udzielaniem się wolałam troszkę poczekać. Jakoś nie do końca wierzyłam, że to się dzieje na prawdę. Ale w czwartek byłam u gina i jest mały człowiek (3,7mm) z bijącym serduszkiem.
Termin porodu wg bellybestfriend to 13 września.
Bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie żyjące w niepewności, oby Wasze stresy okazały się niepotrzebne.
Witaj serdecznie ☺
MamaIgi jesteśmy z Tobą ❤ -
aLunia nie nie biorę nic... Oby to było tylko jednorazowe ehhh.Czy Twoje plamienie było zdiagnozowanie? Rety odchodzę od zmysłów
Mała_Mii z okolic Utrechtu.Nie wiem może zadzwonię do położnej jakby się pogorszyło i spytam co mam robićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 21:14
-
To zadzwoń i nawet najciemniej ze bardzo Cię boli brzuch ze nie możesz chodzić z bólu wymiotujesz nie możesz się wyprostować takie rzeczy naopowiadaj i do tego ten śluz powiedz . Z nimi tak trzeba ale trzymam kciuki żeby przez noc przeszło[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Lady_Dior ja w drugiej ciąży z córką czesto plamilam na poczatku a teraz mloda ma prawie 2 lata
Ja dziś zaczęłam odczuwać kłucia jakby w jajniku. Dziewczyny czy to normalne bo zaczęłam się naprawdę bać. To kłucie jest dziwne bo tak ukłuje i przestaje i tak np parę razy a później spokój. Za jakiś czas znowu. Raz słabo, raz mocniej. Przeważnie po prawej stronie, czasem po lewo.gilmoregirl lubi tę wiadomość
-
Pocieszyłyście mnie dziewczyny.Poczekam i mam nadzieję,że to taki jednorazowy incydent.Jak jutro nadal będę plamić,to zadzwonię do położnej...
-
Jadę do szpitala dziewczyny-zaczęłam krwawić
-
Witam Was serdecznie a więc powiem tak że też spodziewam się malutkiej kruszynki w zeszłym tygodniu testy pokazały 2 kreski Beta robiona była w poniedziałek , wtorek wyniki no i środa Pani ginekolog. USG nie było ponieważ stwierdziła, że to zbyt wcześnie wiec poleciła przyjśćza dwa tygodnie. Czy jest tu jeszcze jakaś mama, która choruje na niedoczynność tarczycy? Ja leczę się od 2 roku życia. Wcześniej miałam beznadziejnego endokrynologa - tyle czasu chciałam dzidzi i nie dało rady. Gdy zmieniłam lekarza to po roku normowania wyników ( ktore były masakryczne ) udało się w końcu unormować i już czekam na dzidzię w środę zrobie sobie badania na TSH, FT3 i FT4 a wczwartek wizyta u mojej Pani endokrynolog. Co jakis czas mnie coś ukłuje w brzuszku albo jakis dyskomfort ale z tego co czytałam to w miarę normalne na początku ciąży bo macica sie poszerza wiec sie nis martwie na zapas:) najważniejjsze to nie panikować ufff ale sie rozpisałam
Antonina38 lubi tę wiadomość
-
MamaIgi trzymam za Was kciuki
Lady_Dior będzie dobrze może to po dzisiejszej wizycie .... wyczytałam na jednej chyba aplikacji ze między 7-9 tyg mogą pojawić się delikatne plamienia mam nadzieje ze to tylko jakoś objaw ciążowy .... daj znać co i jak u ciebie !!!
Witam nowe mamusie