WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum podobno imbir jest dobry na mdłości i miętowa herbata. Próbowałaś coś z tym? Czytałam też o jakiś lekach dla ciężarnych na wymioty ale to byś musiała pewnie z lekarzem pogadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 16:42
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a boli Was kręgosłup lędźwiowy? Mnie zawsze przy miesiączce bolał, tak mi od brzucha promieniowało. I teraz tez mnie boli, dzisiaj to już tak dość go czuje.
Amelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie zawsze podczas okresu lędźwie bolały,że nie wiedziałam czy łapać się za brzuch,czy krzyż Niesamowitą ulgę przynosił mi termofor.Teraz w ciąży bolał mnie z 2x tylko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 17:48
-
W zeszly weekend mialam takie calodniowe bole plecow wlasnie i podbrzusza. Cale dwa dni jechalam na nospie. Na szczescie ju jest spokoj od tamtej pory ale za to jakie bolesne wzdecia sie pojawiaja wieczorami. Prawie codziennie kolo 16-17 zaczyna sie bol podbrzusza ale z powodu wzdec. A staram sie jesc w miare zdrowo..17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Dobrze, ze mówicie o plecach, bo mi dzisiaj też doskwierają. Chwilami mocno i sie zastanawiam skąd to zło. Mam nadzieję, że to wynik braku ruchu.
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
KasW91 wrote:Dziewczyny a boli Was kręgosłup lędźwiowy? Mnie zawsze przy miesiączce bolał, tak mi od brzucha promieniowało. I teraz tez mnie boli, dzisiaj to już tak dość go czuje.NOWA8686
-
veritaserum wrote:Ja jestem po pierwszych badaniach w stylu mocz , morfologia , tsh i mimo braku objawow mam liczne bakterie w moczu... podobno to czeste u ciezarnych ale trzeba leczyc. Wiec juz antybiotyk mnie czeka chyba.dodatkowo zrobilam sobie progesteron bez wiedzy lekarza bo by mnie opierniczyl wynik 29.89 wiec zle nie jest. Jak na mnie bomba.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
serena1989 wrote:Kurczę, cos mi wiadomości ucina. Chciałam Wam napisać, że beta ok, ale bardziej martwi mnie wynik progesteronu bo praktycznie wcale się nie zmienił a wraz z kolejnymi tygodniami ciąży powinien rosnąć. Wyszedł 14,86 a był tydzień temu 14,37. To bardzo mało. Nawet czytałam, że progesteron już na tym etapie ważniejszy niż beta... Już i tak biorę 3x1 Duphaston no i czekam do wizyty 30.01. Czy któraś z Was miała tak mały?
Ja miałam 29 dc 18,2 a 32dc 15.3. .. Nie badaj bo tylko będziesz sie stresowała.dupek nie podnosi proga w badaniach. Ja w ten sa dzień błam prywatnie u gin. Zrobiła usg pęcherzyk widoczny endo ładne wiec nie mam poodow do nerwów. Przepisała mi dupka ale go nie biorę. Brzuch juz delikatnie czuje.
A i ważne stres wytwarza kortyzol a on hamuje wydzielanie progrsteronu.
W pierwszej i drugiej ciąży nic nie badałam bo ani bety ani proga się nie badalo. Zresztą działanie dupka jest niepotwierdzone..
💗5 💗
-
Jestem po badaniiu
Rokowania noe sa najlepsze, bo krwiak odkleja lozysko.. lekarz zaproponowal mi pomoc psychologa, jednak odmowilam..
Dostaje dwa rozme zastrzyki, duphaston, nospe, scopolam, domiesniowo magnez i relanium na uspokojenie:(
Dziekuje Wam kochane za wsparcie. Dopoki bije serduszko mojego zziecka, bede walczyc..
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
Walcz MamaIgi może leki pomogą i będzie coraz lepiej.Cały czas trzymam kciuki.
Ja przed chwilą zauważyłam na wkladce śluz,który zawsze był biały a teraz taki brązowy jasny w kierunku różowego.Serce mi chce wyskoczyć z piersi.Matko oby to się nie rozwinęło -
MamaIgi wrote:Jestem po badaniiu
Rokowania noe sa najlepsze, bo krwiak odkleja lozysko.. lekarz zaproponowal mi pomoc psychologa, jednak odmowilam..
Dostaje dwa rozme zastrzyki, duphaston, nospe, scopolam, domiesniowo magnez i relanium na uspokojenie:(
Dziekuje Wam kochane za wsparcie. Dopoki bije serduszko mojego zziecka, bede walczyc..#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021