WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny informuje że wczoraj po godz 23.00 Zosia przyszła na świat przez cesarskie cięcie- waży 1950gram i ma 44cm. Dostała 8/10 pkt.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc1507bf07fb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 04:15
frezyjciada, 86Monia, gosias, veritaserum, monika_86, Mum2b, Hedgehog, Paulla89, Amy333, mitaka, Left_ie, CzterolistnaKoniczyna, Minns, Natalia1984, Asiaf, susełek, cziqitka89, Av, evve_2.0, Paulinda, Cleffa, promyczek 39, OctAngel, JustynaG, Vlinder, ola_g89, Cukierniczka, Angel1988, agaafabka, Wesoła89, renjak, Rucola, Lunitari, Agatek_gagatek, Camilla13, Izabelle, p_tt, lena86, GuBo, 100krotka30, milka87, arya12 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
86Monia wrote:Kasiu
Ogromne gratulacje!!!
Jak to się stało!!!
Na wieczór zaczął mi twardnieć brzuch- położna stwierdziła że podepnie na chwile pod ktg i nagle tętno zaczęło spadać 80...60...40 za chwilę pełno lekarzy i pielęgniarek po czym słyszę że mają mi podać jakis lek i na górę na cięcie wieźć... wszystko szybko i w panice ... cała się trzeslam. Małej mi nie pokazali ...tylko płacz słyszałam. Mąż był u niej to mówi że silna bo go scianela za palec , macha nóżkami i rączkami...Także jestem dobrej myśli. Ale po CC czuje się masakrycznie...wiem że to dopiero 7h ale boli jak cholera ...Dziewczyny jak możecie to SNagaafabka, Camilla13 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia aż się popłakałam. Całe szczęście, że byłaś w szpitalu. Dużo zdrówka dla Twojej córeczki, niech teraz już sobie spokojnie rośnie i przybiera. Tobie również dużo siły i szybkiego dojścia do siebie życzę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Podobno wynik gbs jest ważny 6 tyg, mi położna mówiła że już po 35 tyg można pobrać. Ja robiłam w 36 i też mam paciorkowca.
-
Kasiu gratuluje :* duzo zdrowka dla Was, mala jest urocza
Dziewczyny od kilku dni mam stopy jak slonica po nocy mala poprawa i tak sa spuchniete ale co sie dziwic jak w nocy taki skwar. Cisnienie i badania ok wiec co ja mam zrobic z nimi? Macie jakies sposoby no ja mam dość juz. Dobrze ze łydki chociaż nie pachną. Jade zaraz do apteki moze mozna mi jakas masc chlodzaca eh17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm