WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciemnowlosa wrote:Kasiu gratuluje :* duzo zdrowka dla Was, mala jest urocza
Dziewczyny od kilku dni mam stopy jak slonica po nocy mala poprawa i tak sa spuchniete ale co sie dziwic jak w nocy taki skwar. Cisnienie i badania ok wiec co ja mam zrobic z nimi? Macie jakies sposoby no ja mam dość juz. Dobrze ze łydki chociaż nie pachną. Jade zaraz do apteki moze mozna mi jakas masc chlodzaca eh -
nick nieaktualny
-
Ja wody teraz minimum 3 litry piję, nawet nie wiem kiedy przez te upały... A i tak puchnę
Worki strunowe są w Ikei na pewno, tylko że na dziale kuchennym z tego co kojarzę.
GBS mam 14.08, tylko u mnie zawsze na wszystkie wyniki czeka się tyle czasu że mam nadzieję że do terminu porodu się wyrobią...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 10:10
-
Kasiu, gratuluję!
Wiadomo, że wolałabyś by inaczej wszystko się potoczyło... ale zaraz będziesz tulić swoją Zosieńkę a ona będzie rosła jak na drożdżach
Najważniejsze, że obie jesteście już bezpieczne.
No i zaraz zaczniesz odliczanie do wyjścia ze szpitala
Dopisałam Twoją malutką do pierwszej strony.
OctAngel, ale Ciemnowłosa powiedziała, że samej wody pije 1,5l do tego dojdą soki i inne napoje.
Ja też piję stosunkowo mało. Staram się pilnować by w te upały przyjąć 2l płynów. Nawet mam aplikację która mi przypomina o piciu. Ale niestety wiele to nie pomaga.
Ale też upały jakoś bardzo mi nie doskwierają. Unikam przebywania w słońcu. -
Paulinda wrote:Ja wody teraz minimum 3 litry piję, nawet nie wiem kiedy przez te upały... A i tak puchnę
Worki strunowe są w Ikei na pewno, tylko że na dziale kuchennym z tego co kojarzę.
GBS mam 14.08, tylko u mnie zawsze na wszystkie wyniki czeka się tyle czasu że mam nadzieję że do terminu porodu się wyrobią... -
Kasiu gratulacje, niech Ci malutka rośnie zdrowo a Ty wracaj szybko i bezboleśnie do formy!
Dziewczyny ja od dwóch/trzech dni też odczuwam takie bole a la okresowe ale trwa to krótko, zazwyczaj przy leżeniu. Mam nadzieję, że to tylko ćwiczenia macicy lub jelita a nie nic przepowiadającego zbliżającą się akcję... Powoli zaczynam mieć dosyć tego ,,błogosłowionego" stanu, chociaż wolałabym doczekać tego 38 t. Coraz więcej rzeczy dokucza, boli -
Dziewczyny kto ma doswiadczenie przepuklinami?. Zauważyłam dzis podczas skurczu macicy,że koło pępka wyszła kulka. Ostatnio okolice pępka mam bardzo wrażliwe i cieplejsze, ale kulka wychodzi tylko podczas skurczu. Czy to wymaga natychmiastowej konsultacji z lekarzem? Wizytę mam we wtorek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 12:01
-
Kasiu gratuluje coreczki;* niech rosnie zdrowo i Ty tez duzo odpoczywaj i dojdz do siebie.
Aniajaa wrote:Dziewczyny kto ma doswiadczenie przepuklinami?. Zauważyłam dzis podczas skurczu macicy,że koło pępka wyszła kulka. Ostatnio okolice pępka mam bardzo wrażliwe i cieplejsze, ale kulka wychodzi tylko podczas skurczu. Czy to wymaga natychmiastowej konsultacji z lekarzem? Wizytę mam we wtorek.
Ja mam w poniedzialek wizyte i zdecydujeny co z tym robic. Czy po odpoczynku przepuklina sie chowa? Czy jest duza? Mysle ze do wtorku mozesz spokojnie poczekac. -
nick nieaktualnyJa nie puchne nic a nic.Dziś nawet byłam w ulubionych szpilkach w kościele;) a z piciem się jakoś nie bardzo pilnuje teraz:/ bo jak latam za młodym po podwórku to nie mam pod ręką butelki z wodą no i w sumie wychodzi, że piję max butelkę 1,5l... Musze się poprawić
U nas nad ranem popadało, było tak przyjemne powietrze ❤ a teraz od nowa 31° w cieniu...