Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
jejku caly dzien nie wchodzic i tyle nadrabiania! dobre kilka stron a jeszcze dzien sie nie skonczyl

no to na poczatek Iwona wszystkiego naj goraca 30-tko!
noi Jagódkom tez wszystkiego dobrego
blackLuna - super ze juz wrocialas! kolejna z dieta
daj mi znac na prv jaka diete ci zalecili? mi robili badania w szpitalu to tez byly prawie wszystkie dobre oprocz 1-2wynikow, ale moczu nie badali... nie stwierdzili cukrzycy i nie skierowali mnie do diabetologa nie dostalam glukometru i teraz sie shizuje bo po woli zaczelam sie rozbestwiac i szalec z jedzeniem - lody, zapiekanka, ciasteczko ehhh
("raz na jakis czas przeciez mi nie zaszkodzi" - stal sie moim stalym tekstem i stad jak mi spadla waga to teraz juz ponad 0,5kg w gore)
Nelus - super zakupy! tobie wypadaja rzesy? na zdjeciach masz mocno widoczne
ja mam tak jasne ze jak ich nie pomaluje to malo co widac, duzo osob mowilo mi ze w ciazy poprawiaja sie wlosy, skora, paznokcie - ja roznicy nie widze ale rzesy to ledwo co! az mam dola bo zawsze mialam ladne dlugie, a teraz krotkie proste i ledwo co!
nie wiem co z nimi robic, nie maluje codziennie zeby dac im "odpoczac" smaruje odzywkami i dupa! nadal nic! normalnie zalamka jak mam sie pomalowac,choc robie to ostatnio rzadko tak jak Wy...
aaa czeresnie! od dziadkow mialam cala reklamowke to w 2-3dni zjadlam wszystko! codziennie sie opychalam! kocham czeresnie i teraz mi ich brakuje!!! a sa cholernie drogie!
iwo_na, BlackLuna, Fipsik, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Iwonka - sto lat!!!
Jogódkom małej i dużej wszystkiego naj!
Uduszę tą, którą podrzuciła tu na forum te lody z Lidla! Są przepyszne. Pół opakowania własnie zjadłam. Już kazałam mężowi jutro na zapas kupić, żeby nie wykupili. A dupa rośnie. Przypominają mi w smaku sernik który piekę z masłem orzechowym. Rewelka.
A wyobraźcie sobie, że ciśnienie mi spadło jak się do szpitala umówiłam. Mam 130/87. Ciekawe czy to na stałe. Może mnie jutro wcale nie wezmą do tego szpitala
Cały dzień dzisiaj nad papierami spędziłam, bo muszę wszystko ogarnąć w pracy zanim pójdę leżakować. Dopiero skończyłam.
Mam jeszcze do Was takie pytanie. Czasami ciężko mi oddychać. Zwłaszcza jak leżę na plecach albo na lewym boku. Czuję jakby mnie coś gniotło w klatce piersiowej. Nawet jak jestem w pozycji półleżącej. Macie coś takiego?
magdzia26, JagoodkaK, Fipsik lubią tę wiadomość
-
Ja tez uwielbiam czeresnie i ostatnio wyczytalam ze osoby z poblemami zoladkowo jelitowymi powinny jesc je bardzo czesto a ze ja takowe problemy mam to jem tylko zawsze po nich zdycham i chyba na jakis czas musze odstawic i zobaczyc czy to faktycznie po nich
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Io ja mam cos takiego tylko mi sie jeszcze to zdaza jak siedze nawet i jutro bede o tym ginowi mowic bo jak kiedys nie czesto mi sie to zdazalo to teraz codziennie i to po 2-3razy dziennie..
Mi na slowo szpital tez cisnienie sie unormowalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 22:09
Io lubi tę wiadomość
No ja właśnie mam te problemy z oddychaniem coraz cześciej. Wcześniej tego nie było. Najgorzej jak chce zasnąć bo muszę szukać pozycji, w której będzie się dało w miare oddychać. Myślałam, że to z nadwagi albo coś bo sporo w ciąży przytyłam a już wcześniej miałam problemy z wagą. No ale skoro wy też tak macie to może coś ciążowego. Karolina daj znać co Twój gin powie. Jak mnie wezmą do tego szpitala to też zapytam.
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Io spoko na pewno Ci napisze ja juz 4tyg temu mialam o to zapytac i mimo ze mialam to na kartce napisane to i tak o tym zapomniałam ale na szczęście idzie jutro ze mną Mąż i on będzie o tym pamiętał bo z moją pamięcią to jedna wielka D..
Io lubi tę wiadomość
Tez mam ochote na czeresnie ale drogo wychodza, ostatnio zaplacilam 10$ za 1,3kg. Za to codziennie wcinam truskawki i pomarancza

Hela kiedys mialam na prawde dlugie rzesy a teraz polowe krotsze. Wcieram olejek rycynowy co wieczor i czekam na efekty. Jak sie nie poprawia to po ciazy bede stosowac revitalash, efekt murowany. Kiedys stosowalam przez miesiac i rzesy dostykaly brwi!!!
Jedna klientka sephory probowala mi je wyrwac za to ze ja "oszukuje" ze sa prawdziwe!
To byly moje rzesy po odzywce!!!

Jagodki sto lat!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 22:27
magdzia26, JagoodkaK, EmiBam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Przyszly mi dzisiaj pierdolki ktore zamowilam ze wzgledu na mega promocje w moim ulubionym sklepie:) nie potrzebuje ich az tak bardzo ale za taka cene...

Spiworek do wozka/fotelika

Reczniczek z kapturkiem

Karuzelka do wozka/fotelika/lozeczka

Kubek do slukiwania szamponu z glowki, podrozny podgrzewacz do butelki, aspirator

Kocyk/torebka

Dzisiaj wstalam o 12, musialam odespac wczorajszy dzien na plazy! Kiedys przy uzywaniu filtra 6 mialam od razu brazowa opalenizne a teraz przy SPF 30 zjaralam sobie dekold na czerwono, auu jak to piecze!
Koniec "wakacji", moj chlopak znowu zaczal maraton 10dniowy:( az zal siedziec w domu gdy za oknem lato w pelni ale nie lubie sama spacerowac!
Co do makujazu to ja codziennie rano jak wstaje to nakladam kremik I na to punktowo korektor tam gdzie jest jakis pryszcz albo since pod oczami! Na tym koniec. A jak gdzies idziemy to obowiazkowo pomadka, podklad i brazer a czasem maskara, ostatnio wypadaja mi rzesy I wole ich nie meczyc zbyt czesto. Po domu, do sklepu itp nosze leginsy i tshirty a jak jest upal to zazwyczaj sukienki albo krotkie spodenki. Mam tak malo ciazowych ciuchow ze teraz ubranie sie zajmuje mi minute!
Ale duze sa wasze dzieciaczki:) albo wykluja sie wczesniej albo beda olbrzymami:p
Teraz lece zjesc lunch bo mi w brzuchu burczy a potem zrobie halibuta z brokulkami na obiad mniam:)
Nelus spiworek super i ten kolor:)))ja chce wozek w takim kolorze:)reczniczek tez cudny, gdybym taki zobaczyla to kupuje na bank!!
Nelus lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, a mogę Was o GBS zapytać? Bo moja gin chce mi zrobić na następnej wizycie. Będę wtedy 33+2 i wydaje mi się, że to trochę za wcześnie. Jak tym paciorkowcem można się zarazić? Nie ma tak, że jak teraz wyjdzie ujemny to do porodu może jeszcze wyjść dodatni?..
-
Z oddychaniem mam to samo... Bardzo czesto brakuje mi tchu i doslownie musze wziac mega gleboki oddech bo sie slabo robi... Czasem nawet jak stoje
dla mnie to straszne uczucie... Do tego strasznie sie w nocy poce... Jak wstaje na siku to jestem cala mokra a przed kazdym spaniem wietrze pokoj... Jeszcze tylko 2 mies....
Ja uciekam kochane boj moj podejrzanie wczesnie ciagnie mnie do lozka...
Do jutra skarbeczki
stardust87, Io lubią tę wiadomość

-
ważne, że Ty nie będziesz tego widziećKarolaaa91 wrote:a ja właśnie oglądałam na youtubie filmy z porodu w pozycji wertykalnej czyli w tej, w której właśnie chciałabym rodzic i powiem Wam szczerze, że nie wiedziałam, że to tak strasznie wygląda od tej drugiej strony...masakra jakaś

-
w ogóle to pierwszy film z porodu od tej drugiej strony jaki w zyciu widziałam i jestem w cięzkim szoku, mogłam tego nie oglądac...przynajmniej nie miałabym świadomości, że jest to takie obrzydliwe- przynajmniej dla mnie- w życiu bym facetowi nie pozwoliła tam zajrzeć