Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pralinka wrote:Normalnie trzeba placic za ktg?
Ja mam od 27tc robione ktg i z tego co mi lekarz mowil teraz co wizyte mam obowiazkowe ktg
Takie przepisy. Jestem ciekawa czy ta nowa ginka tez tak robi...
Fajnie jest sluchac serduszka dziecka:) -
Karolaaa91 wrote:swoją drogą ciekawa jestem czy nasze forum przetrwa dłużej i na przykład za rok o tej porze będziemy się szykowały do pierwszych urodzin naszych dzieci
Zauważ , że gdzieś tylko połowa z początku jest aktywna. Po porodzie pewnie kolejne się wykruszą i zostanie sama elitka -
Ja dzisiaj tez w podlym nastroju wiele wiecej oczekiwalam po wizycie poloznej a dzisiaj bylo takie bardziej zapoznanie
nastepna wizyta bedzie po 11 lipca bo idzie teraz na tydzien wolnego.. mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie jakos bardziej konkretnie.. eh..i jakos dzisiaj wszystko mnie drazni z 4 razy wydzieralam sie w sumie bez powodu na P
i poryczalam sie rowniez bez powodu ot tak chyba dla zasady... jutro znowu musze zniknac na weekend z domu juz mnie to meczy ale mam nadzieje ze to juz ostatni raz i wszystko to co ma byc zrobione olejna bedzie i bedzie juz swiety spokoj..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 18:34
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Karola tez ogladamy mecz
a potem nastepny
No coz przetrwa elita hahaokaze sie po czasie
Ja tez kupuje butelke dr brown's. U nas juz za £5 chodza
Czytalam o nich same dobre opinie ale wole by sie jednak nie przydaly
Karolinko zlosniczko kazda ma czasem gorszy dzienstardust tez dzis puscily nerwy
Moj nie jest w ciazy a o malo laptop nie wyladowal za oknemaz sie go sama wystraszylam bo mu sie net zacial w trakcie meczu haha
jutro bedzie lepiej
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Karolcia ty to dobrze skwitowalas
tez juz nie mam usg
Wizyte mam w czwartek i pewnie standard czyli sluchanie serduszka i cisnienie bo krew mi w szpitalu pobrali i mocz tezwtedy byl badany
Ja tam tez nie narzekam bo nie jest tak zle... Jak pomysle ze kobity przez cala ciaze plackiem leza to sie w pusty leb pukam i ciesze sie z tego co jest.
Rodziny tez tu nie mam i tyleoo
paula ja zaczne te twoje teksty zapisywac na kartce 'to sie w pusty leb pukam'
rozwalilo mnie hehe szkoda ze nie mieszkasz blisko to bym tam wpadla do ciebie:) czsem sie zastanwaiam co jest lepsze,mam na mysli opieke tu a w pl. Moja ciocia mowi ze cieszy sie ze byla w ciazy w czasach kiedy nie bylo usg itd nikt jej nie badal szyjki ani nic mowi ze teraz by zwariowala zanim by urodzila. to za male, tamto za duze itd itd ja powidzialam poloznej o szyjce to powiedziala ze tylko dziewczynom z pl sie szyjka skraca hehe no i masz badz tu madra!!Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:ja wcinam kotlety rybne, których tradycyjnie zrobiłam tyle na obiad, że jeszcze zostało i oglądam z moim mecz ;-P nie moge na niego patrzeć jak pije to zimne piwko w ten trzydziestostopniowy upał
ech.. ja sobie wczoraj kupilam w Aldim litrowego browara w plastikowej butelce hehe o smaku imbirowym. % ma 0 ale wcale nie czuc jak sie pije zimne:) pychotaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 19:06
-
Jest troche w tym prawdy dziewczyny. Kiedyś kobiety nie miały ani razu USG i jakoś każda była spokojniejsza. A my sie zamartwiamy wszystkim, przeważnie niepotrzebnie. Ja staram sie wyluzować. Mój lekarz też ma dobre podejście. Troszkę podobne do tych w UK
.
Co do przebiegu wizyty to ja też nigdy nie mam badania na samolocie. Tylko za pierwszym razem miałam. Teraz mam USG na każdej wiztycie (chodzę prywatniej, płace 100 zł) i na co drugiej wizycie USG dopochwowe w celu sprawdzenia szyjki. Myśle, że to jest wystarczające.
A co do samopoczucia i hormonów to u mnie jakoś chyba w miarę spokojnie, czasem sie wkurzę, sama nie wiem na co ale ogólnie chyba nie jest ze mną tak źle. Jedynie miałm gorszy okres jak mi siadł kręgosłup i nie mogłam nawet chodzić o spaniu nie wspominając. Ale już mi przeszło i znowu jest w miare ok.Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:jakie było moje zdziwienie jak przeczytałam, że wychodzicie na kolacje
moje wyobrażenie o Afryce zatrzymało się na glinianych chatkach i babach z wiadrami wody na głowie ;-/ ehhh
z tego co pamietam to nasza afrykanka jest w Johannesburgu a to ogromne miato:) ale faktycznie jak sie slyszy o afryce to takie jest jest pierwsze skojarzenie:)afrykanka lubi tę wiadomość
-
Haha karolcia bo ja tam mam
ciesze sie z tego co mam, co posiadam, na co zapracowalam
. Nie narzekam na zycie a wrecz jestem z niego zadowolona
jestem zdrowa na ciele i prawie na umysle... Wiec czego wiecej mam chciec?
A jak bedziesz w Szkocji to zapraszam
Wlasnie zauwazylam kolejne rozstepy na mym cielskujak tak dalej pojdzie to sie cala rozstapie
Szlag!!! Ale prEciez jestem optymistka i ze wszystkiego sie ciesze wiec co tam takie rozstepy
Hahaha no padlam z tymi chatkami w Afryceoo losie
hahaha.
karolcia:)))), magdzia26 lubią tę wiadomość
-
karolcia:)))) wrote:ech.. ja sobie wczoraj kupilam w Aldim litrowego browara w plastikowej butelce hehe o smaku imbirowym. % ma 0 ale wcale nie czuc jak sie pije zimne:) pychota
Eeee to w aldim sa browary bezalko???? I ja o tym nie wiem???
Ja ostatnio zostalam obdarowana bawaria 0% malinowo wisniowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny