X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w te upaly nie daje rady. Teraz jeszcze jak Ninka uciska zoladek to przyjemnie jest jak uda mi sie -przepraszam- odbić.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj mi to sie baardzo czesto za przeproszeniem odbija ;-)

atdci09kamv7205a.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Ja pije warke cytrynowa 0 % i jest pyszna, bo na lecha free nie moge patrzec

Ja też ja uwielbiam ale dlatego że nigdy nie byłam piwoszką. Wogóle rzadko pije a jak już to albo lampkę winka albo czystą :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy widzialyscie ale mieli podobno próbować Monalise wybudzac dzisiaj o 18

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie fajerwerków nie było, gin sprawdzil serduszko i tyle dokładne usg za 2 tyg trochę morfologia mi się posypala kazał mi żelazo zacząć lykac noi upiera się ze przeziebiona jestem tak wynika z badań pomimo że ja nie czuje się chora :/ CRP mam zrobić i do internisty smigac co by mnie osluchal.

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja tez nie czuje zadnej choroby a CRP z tygodnia na tydzien mi rosnie na chwile obecna mam 33 po antybiotyku :/

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja jutro rano śmigam na USG, jak wrócę to wszystko opowiem :)
    Dobrej nocki.

magdzia26, betinka, Nelus lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 będziemy czekać na info :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na info i zdjecia :D

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie zdjecia!!!

h84fkrhm4lz65cww.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka dzień dobry wieczór!

Uff, powróciłam z wyprawy do teściów nareszcie. Ależ gorąco! Mąż mył samochód, a ja się obok wyłożyłam na kocu jak wieloryb i sapałam. Jak będzie to zapowiadane 34 na dniach, to chyba się rozpadnę.

Testowałam pas, na meczyk go zdjęłam, bo po pierwsze za długo nie można go nosić, a po drugie na siedząco jest niewygodnie. Potem pochodziłam bez, plecy mnie naparzały, jakbym wielki plecak dźwigała, więc siup - zapodałam pas i ULGAAAA. Żałuję, że dopiero teraz go kupiłam.

Mati dzisiaj się zachowuje jak obcy, aż się sama dziwię jakie kształty przybiera!

W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Biedę, kupiłam pierwsze pieluszki :) 28 szt. Dada na próbę. A zaraz zasiadamy do meczyku z tam też zakupionym mixem cukierków mini batoników i arrrrrrrrbuzem <3

Karolina, bidulko, tak się nastawiłaś (a ja z Tobą! :D) na tą położną, a tu rozczarowanie. Nie lubimy już tej pani!

A co do położnej 'osobistej', to gdybym rodziła sn - na pewno bym miała ją ze sobą. Moja siostra miała 2x taką cudowną kobitkę, że innej opcji nie widziałam.

Diabla - powodzenia na wizycie i ZDJĘCIA!

Paula55, Nelus lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka nie lubimy no chyba że poprawi się na następnej wizycie ;) bo jak nie to więcej Jej do domu nie wpuszczę ;)!

kark lubi tę wiadomość

• nenka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu nie mam jak was poczytac jutro u mnie parapetowka juz nogi w dupe mi wchodza a jeszcze nie wszystko przygotowane plecow nie czuje

milej nocki wam zycze ide dalej walczyc

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Ojj mi to sie baardzo czesto za przeproszeniem odbija ;-)

Mi jak za dużo zjem to się nawet ulewa :(

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zabraliscie nam pogode :) u was po 30 st a u nas dzis padalo. Dopiero teraz troche slonca poswiecilo :P

Betinka widze ze ty tez twardo mecze ogladasz :)

Wlasnie Thiago Silva strzelil gola dla Brazylii a moj od razu do brzucha gada:
    Synus za kilka lat ty im bedziesz budy strzelal hahaha :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• afrykanka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola jak juz ktos wspomnial ja mieszkam w ponad 4 mln miescie. Tutaj jest wszystko czego dusza pragnie:) Wybor w ciuchach i butach jest niewyobrazalny :) oczywiscie jak ktos lubi zakupy :) :) :) poza tym jest mnostwo innych duzych pieknych miast. Ja bardzo lubie mieszkac tutaj, duzo lepiej mi sie podoba niz w Szwajcarii gdzie mieszkalam ponad 5 lat. Ja ogolnie jestem Afryka zafascynowana a RPA w szczegolnosci :)

Nelus lubi tę wiadomość

1usat5od00spirqc.png
  • aluśka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki:)mam do Was prośbę,mogłybyście zerknąc na te buteleczki u tego sprzedawcy?cy to możliwe żeby były takie tanie czy to jakaś podróbka bo cos mało przekonana jestem...
    http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-150-ml-smoczek-0-m-0-bpa-i4371756480.html
    http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykolkowa-260-ml-czujnik-i4371684533.html

aluśka1987
    c55fdqk384no0mox.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo dziwna cena hm....chyba bym nie zaufala jednak

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak.. Cena moze i dziwna. Ale ja spr komentarze i jak na tyle przeprowadzonych transakcji ma niewiele negatywow...
    Mysle ze cena nie jest az tak wygorowana zeby nie zaryzykowac :)
    Ale twoja decyzja :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    160bog8.jpg Dziewczyny z Bydgoszczy i okolic

O jezu nie sposób was nadrobić więc nawet nie próbuje ale zauważyłam to oggłoszenie które wstawiłaś Jagoda i powiem jedno jesli chcesz z takiego usg skorzystać to jednak musiałabyś już od rana tam stanąć w kolejce bo jak przyjdziesz na tą godzinę na którą piszą to będzie po ptokach zobaczysz ten sznur ciężarnych to zemdlejesz hehe :) Ja próbowałam kiedyś w poznaniu i powiem że byłam 2 godziny przed i co ? nie dość że nie miałam szans to babki stały tam od 6 godziny a usg zaczynali od 14 i z ograniczoną ilością miejsc :)

A tak w ogóle to Ja dziś zaczełam 34 tydzień ciążyyyyy :) jak szybko leci nawet nie mam czasu tu napisać bo w domku dodatkowy rojber mi sie znalazł na wakacjach więc dodatkowa robota a ciotka wykończona i każde po kolei daje mi wycisk :( A jutro ma być tak ciepło że czas nd jeziorko pojechać odpocząć :)

A dzieciaczki słodkie i gratuluje wszystkim mamuśką udanych wizyt i powodzonka życzę na kolejnych :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
‹‹ 1023 1024 1025 1026 1027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ