Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w te upaly nie daje rady. Teraz jeszcze jak Ninka uciska zoladek to przyjemnie jest jak uda mi sie -przepraszam- odbić.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj mi to sie baardzo czesto za przeproszeniem odbija ;-)

atdci09kamv7205a.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Ja pije warke cytrynowa 0 % i jest pyszna, bo na lecha free nie moge patrzec

Ja też ja uwielbiam ale dlatego że nigdy nie byłam piwoszką. Wogóle rzadko pije a jak już to albo lampkę winka albo czystą :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy widzialyscie ale mieli podobno próbować Monalise wybudzac dzisiaj o 18

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie fajerwerków nie było, gin sprawdzil serduszko i tyle dokładne usg za 2 tyg trochę morfologia mi się posypala kazał mi żelazo zacząć lykac noi upiera się ze przeziebiona jestem tak wynika z badań pomimo że ja nie czuje się chora :/ CRP mam zrobić i do internisty smigac co by mnie osluchal.

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja tez nie czuje zadnej choroby a CRP z tygodnia na tydzien mi rosnie na chwile obecna mam 33 po antybiotyku :/

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja jutro rano śmigam na USG, jak wrócę to wszystko opowiem :)
    Dobrej nocki.

magdzia26, betinka, Nelus lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 będziemy czekać na info :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na info i zdjecia :D

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie zdjecia!!!

h84fkrhm4lz65cww.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka dzień dobry wieczór!

Uff, powróciłam z wyprawy do teściów nareszcie. Ależ gorąco! Mąż mył samochód, a ja się obok wyłożyłam na kocu jak wieloryb i sapałam. Jak będzie to zapowiadane 34 na dniach, to chyba się rozpadnę.

Testowałam pas, na meczyk go zdjęłam, bo po pierwsze za długo nie można go nosić, a po drugie na siedząco jest niewygodnie. Potem pochodziłam bez, plecy mnie naparzały, jakbym wielki plecak dźwigała, więc siup - zapodałam pas i ULGAAAA. Żałuję, że dopiero teraz go kupiłam.

Mati dzisiaj się zachowuje jak obcy, aż się sama dziwię jakie kształty przybiera!

W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Biedę, kupiłam pierwsze pieluszki :) 28 szt. Dada na próbę. A zaraz zasiadamy do meczyku z tam też zakupionym mixem cukierków mini batoników i arrrrrrrrbuzem <3

Karolina, bidulko, tak się nastawiłaś (a ja z Tobą! :D) na tą położną, a tu rozczarowanie. Nie lubimy już tej pani!

A co do położnej 'osobistej', to gdybym rodziła sn - na pewno bym miała ją ze sobą. Moja siostra miała 2x taką cudowną kobitkę, że innej opcji nie widziałam.

Diabla - powodzenia na wizycie i ZDJĘCIA!

Paula55, Nelus lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka nie lubimy no chyba że poprawi się na następnej wizycie ;) bo jak nie to więcej Jej do domu nie wpuszczę ;)!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nenka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu nie mam jak was poczytac jutro u mnie parapetowka juz nogi w dupe mi wchodza a jeszcze nie wszystko przygotowane plecow nie czuje

milej nocki wam zycze ide dalej walczyc

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Ojj mi to sie baardzo czesto za przeproszeniem odbija ;-)

Mi jak za dużo zjem to się nawet ulewa :(

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zabraliscie nam pogode :) u was po 30 st a u nas dzis padalo. Dopiero teraz troche slonca poswiecilo :P

Betinka widze ze ty tez twardo mecze ogladasz :)

Wlasnie Thiago Silva strzelil gola dla Brazylii a moj od razu do brzucha gada:
    Synus za kilka lat ty im bedziesz budy strzelal hahaha :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• afrykanka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola jak juz ktos wspomnial ja mieszkam w ponad 4 mln miescie. Tutaj jest wszystko czego dusza pragnie:) Wybor w ciuchach i butach jest niewyobrazalny :) oczywiscie jak ktos lubi zakupy :) :) :) poza tym jest mnostwo innych duzych pieknych miast. Ja bardzo lubie mieszkac tutaj, duzo lepiej mi sie podoba niz w Szwajcarii gdzie mieszkalam ponad 5 lat. Ja ogolnie jestem Afryka zafascynowana a RPA w szczegolnosci :)

Nelus lubi tę wiadomość

1usat5od00spirqc.png
  • aluśka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki:)mam do Was prośbę,mogłybyście zerknąc na te buteleczki u tego sprzedawcy?cy to możliwe żeby były takie tanie czy to jakaś podróbka bo cos mało przekonana jestem...
    http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-150-ml-smoczek-0-m-0-bpa-i4371756480.html
    http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykolkowa-260-ml-czujnik-i4371684533.html

aluśka1987
    c55fdqk384no0mox.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo dziwna cena hm....chyba bym nie zaufala jednak

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak.. Cena moze i dziwna. Ale ja spr komentarze i jak na tyle przeprowadzonych transakcji ma niewiele negatywow...
    Mysle ze cena nie jest az tak wygorowana zeby nie zaryzykowac :)
    Ale twoja decyzja :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    160bog8.jpg Dziewczyny z Bydgoszczy i okolic

O jezu nie sposób was nadrobić więc nawet nie próbuje ale zauważyłam to oggłoszenie które wstawiłaś Jagoda i powiem jedno jesli chcesz z takiego usg skorzystać to jednak musiałabyś już od rana tam stanąć w kolejce bo jak przyjdziesz na tą godzinę na którą piszą to będzie po ptokach zobaczysz ten sznur ciężarnych to zemdlejesz hehe :) Ja próbowałam kiedyś w poznaniu i powiem że byłam 2 godziny przed i co ? nie dość że nie miałam szans to babki stały tam od 6 godziny a usg zaczynali od 14 i z ograniczoną ilością miejsc :)

A tak w ogóle to Ja dziś zaczełam 34 tydzień ciążyyyyy :) jak szybko leci nawet nie mam czasu tu napisać bo w domku dodatkowy rojber mi sie znalazł na wakacjach więc dodatkowa robota a ciotka wykończona i każde po kolei daje mi wycisk :( A jutro ma być tak ciepło że czas nd jeziorko pojechać odpocząć :)

A dzieciaczki słodkie i gratuluje wszystkim mamuśką udanych wizyt i powodzonka życzę na kolejnych :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
‹‹ 1023 1024 1025 1026 1027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ