Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po wizycie fajerwerków nie było, gin sprawdzil serduszko i tyle dokładne usg za 2 tyg trochę morfologia mi się posypala kazał mi żelazo zacząć lykac noi upiera się ze przeziebiona jestem tak wynika z badań pomimo że ja nie czuje się chora
CRP mam zrobić i do internisty smigac co by mnie osluchal.
-
Siemka dzień dobry wieczór!
Uff, powróciłam z wyprawy do teściów nareszcie. Ależ gorąco! Mąż mył samochód, a ja się obok wyłożyłam na kocu jak wieloryb i sapałam. Jak będzie to zapowiadane 34 na dniach, to chyba się rozpadnę.
Testowałam pas, na meczyk go zdjęłam, bo po pierwsze za długo nie można go nosić, a po drugie na siedząco jest niewygodnie. Potem pochodziłam bez, plecy mnie naparzały, jakbym wielki plecak dźwigała, więc siup - zapodałam pas i ULGAAAA. Żałuję, że dopiero teraz go kupiłam.
Mati dzisiaj się zachowuje jak obcy, aż się sama dziwię jakie kształty przybiera!
W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Biedę, kupiłam pierwsze pieluszki28 szt. Dada na próbę. A zaraz zasiadamy do meczyku z tam też zakupionym mixem cukierków mini batoników i arrrrrrrrbuzem
Karolina, bidulko, tak się nastawiłaś (a ja z Tobą!) na tą położną, a tu rozczarowanie. Nie lubimy już tej pani!
A co do położnej 'osobistej', to gdybym rodziła sn - na pewno bym miała ją ze sobą. Moja siostra miała 2x taką cudowną kobitkę, że innej opcji nie widziałam.
Diabla - powodzenia na wizycie i ZDJĘCIA!Paula55, Nelus lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Kurde zabraliscie nam pogode
u was po 30 st a u nas dzis padalo. Dopiero teraz troche slonca poswiecilo
Betinka widze ze ty tez twardo mecze ogladasz
Wlasnie Thiago Silva strzelil gola dla Brazylii a moj od razu do brzucha gada:
Synus za kilka lat ty im bedziesz budy strzelal hahaha
-
karola jak juz ktos wspomnial ja mieszkam w ponad 4 mln miescie. Tutaj jest wszystko czego dusza pragnie:) Wybor w ciuchach i butach jest niewyobrazalny
oczywiscie jak ktos lubi zakupy
poza tym jest mnostwo innych duzych pieknych miast. Ja bardzo lubie mieszkac tutaj, duzo lepiej mi sie podoba niz w Szwajcarii gdzie mieszkalam ponad 5 lat. Ja ogolnie jestem Afryka zafascynowana a RPA w szczegolnosci
Nelus lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki:)mam do Was prośbę,mogłybyście zerknąc na te buteleczki u tego sprzedawcy?cy to możliwe żeby były takie tanie czy to jakaś podróbka bo cos mało przekonana jestem...
http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-150-ml-smoczek-0-m-0-bpa-i4371756480.html
http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-antykolkowa-260-ml-czujnik-i4371684533.html
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:
Dziewczyny z Bydgoszczy i okolic
O jezu nie sposób was nadrobić więc nawet nie próbuje ale zauważyłam to oggłoszenie które wstawiłaś Jagoda i powiem jedno jesli chcesz z takiego usg skorzystać to jednak musiałabyś już od rana tam stanąć w kolejce bo jak przyjdziesz na tą godzinę na którą piszą to będzie po ptokach zobaczysz ten sznur ciężarnych to zemdlejesz heheJa próbowałam kiedyś w poznaniu i powiem że byłam 2 godziny przed i co ? nie dość że nie miałam szans to babki stały tam od 6 godziny a usg zaczynali od 14 i z ograniczoną ilością miejsc
A tak w ogóle to Ja dziś zaczełam 34 tydzień ciążyyyyyjak szybko leci nawet nie mam czasu tu napisać bo w domku dodatkowy rojber mi sie znalazł na wakacjach więc dodatkowa robota a ciotka wykończona i każde po kolei daje mi wycisk
A jutro ma być tak ciepło że czas nd jeziorko pojechać odpocząć
A dzieciaczki słodkie i gratuluje wszystkim mamuśką udanych wizyt i powodzonka życzę na kolejnych