Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde czlowiek sniadania zjesc nie moze bo tak produkujecie
Dzien dobryja sie sredńio wyspalam ale zle ńie jest. Plecy mi zaczynaja dokuczac...
Betinka no mecz byl wyborny wczorajna końiec to az piszczalam z emocji hahaha. A moj sobie z synem dyskutowal
Takie mecze to ja rozumiem
Szczesliwej i bezpiecznej podrozy nad morze kochana!!! Relaksuj sie
Karolinka dobre podejscie po tym jak cie maz skwitowalmoj wczoraj nie byl lepszy
Kurde i juz nie pamietam kto co pisal...
Aaa kark milego dnia w plenerzemy mimo ogladania meczow i chrupek (chipsow nie lubie za bardzo) tez mamy dzis aktywny dzien
wszystko mozna pogodzic
My zaraz jedziemy na shopping wiec trzymac kciuki zeby udalo sie cos upolowac
Milego dnia i buziaki
magdzia26, betinka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ja tez mam dola. Az mi się wyc chce. Ciśnienie mam juz dużo niższe i liczylam ze dziś lub jutro mnie wypuszcza a kobitka na obchodzie powiedziała ze o tym ma zdecydować lekarz i do pon muszę czekać. To kto do diabla chodzi na obchód? Nie lekarze? Umrę tu chyba takie nudy. Do tego mam dziś imieniny i liczylam ze spedze je jakoś przyjemniej.najbardziej denerwujace ze nic juz mi nie robią tylko ciśnienie mierzą.
-
oj skurcze to i mnie zaczynają męczyć od dwóch dni, czasami potrafię się 2 razy w ciągu nocy zerwać bo takiego skurcza dostanę
a powiedzcie mi dziewczyny bo ja ciśnienie mam niskie nawet bardzo ale za to puls mam prawie 100, to normalne czy mam się zacząć stresować? -
Io wrote:Dzień dobry.
Ja tez mam dola. Az mi się wyc chce. Ciśnienie mam juz dużo niższe i liczylam ze dziś lub jutro mnie wypuszcza a kobitka na obchodzie powiedziała ze o tym ma zdecydować lekarz i do pon muszę czekać. To kto do diabla chodzi na obchód? Nie lekarze? Umrę tu chyba takie nudy. Do tego mam dziś imieniny i liczylam ze spedze je jakoś przyjemniej.najbardziej denerwujace ze nic juz mi nie robią tylko ciśnienie mierzą.
Io lubi tę wiadomość
-
Ewi25 wrote:oj skurcze to i mnie zaczynają męczyć od dwóch dni, czasami potrafię się 2 razy w ciągu nocy zerwać bo takiego skurcza dostanę
a powiedzcie mi dziewczyny bo ja ciśnienie mam niskie nawet bardzo ale za to puls mam prawie 100, to normalne czy mam się zacząć stresować? -
Witam się i ja ze szpitala.
IO wszystkiego najlepszego, dużo, dużo zdrowka! Trzymaj się dzielnie
Ja też muszę być do poniedziałku, właśnie był mój gin i mi mówi ze przekaże pani dr. Żeby mnie wypuściła w pon na ta obronę a ja do niego ze wczoraj mi przesuneli obronę i mam w czwartek a lekarz no to wyjdziesz w czwartek ale się śmiał wiec mu powiedziałam ze to nie sprawiedliwe żeby mnie karal za szczerość i w końcu powiedział ze wyjdę w poniedziałek. Teraz czekam czy mi dziś tez podłącza kroplowke z magnezem, nospę juz dostałam. Skurcze się wyciszyly. Oby wszystko wróciło do normy. Mam śliczne zdjęcie usg buźki małego ale nie mogę opanować wrzucenia na forum prosto z telefonu hmm....Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Dzien dobry kochane
Widze,ze problemy ze spaniem ma coraz wiecej mamus
Wracajac do mieszkania w RPA. Jak dalam na fb pierwsze zdjecie z tad,( a byla to impreza firmowa, ktora byla na 23 pietrze z pieknym widokiem na miastao) to kolezanka skomentowala, a ja myslalm ze tam zwierzeta beda biegaly
Z golym biustem mozna spotkac tylko zuluski w tych wioskach etnicznych i to tylko panny , ktore szukaja mezow. Juz po zareczynach musze sie okryc
Ja ide jutro na grilla do parkuCiesze sie bo spotkam duzo dawno nie widzianych znajomych. Dzisiaj niestety musze dalej w ksiazkach sleczec, ale nie jest tak zle.
Zycze wam pieknego weekendu z wspanila pogoda -
Ewi25 wrote:oj skurcze to i mnie zaczynają męczyć od dwóch dni, czasami potrafię się 2 razy w ciągu nocy zerwać bo takiego skurcza dostanę
a powiedzcie mi dziewczyny bo ja ciśnienie mam niskie nawet bardzo ale za to puls mam prawie 100, to normalne czy mam się zacząć stresować?
Nie mam pojecia czym to spowodowane..
Co do cisnienia to nie pomoge bo moje od poczatku jest bardzo dobre, ostatnio mialam 120/70..
Pytalas poloznej o ten puls? -
pralinka wrote:Skurcze upierdliwce, mi dzis w nocy pierwszy raz przytrafil sie taki mocny:/
Nie mam pojecia czym to spowodowane..
Co do cisnienia to nie pomoge bo moje od poczatku jest bardzo dobre, ostatnio mialam 120/70..
Pytalas poloznej o ten puls?
no właśnie nie, jakoś wyleciało mi z głowy, w następny czwartek zapytam się, a niskie ciśnienie ja miałam zawsze więc ono mi odpowiada -
Ide zobazcyc moze kolo domu biega jakas zeberka albo antylopa, to upoluje i bede miala jedzenia na caly dzien
Przeciez mieszkam w Afryce
Sorry, ale nie moglam sie powstrzymac. Czasem glupawka mnie dopadabetinka, magdzia26, verynice, Nelus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Io wszystkiego naaaaajlepszegoBiedna, oby jak najszybciej zleciał Ci pobyt w szpitalu.
Mnie na ostatniej wizycie lekarka pytała właśnie, czy zdarza się, że skurcze wybudzają mnie w nocy. Ponieważ ze 2 razy tak właśnie się stało, kazała mi brać Magne B6 i do tego nospę, zwłaszca że męczą mnie też poranne skurcze łydek.
My dzisiaj jedziemy wybierać płytki do nowego domku. Mam nadzieję, że nie dostanę oczopląsu i starczy mi cierpliwościIo, magdzia26 lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
CZARNULKA77 wrote:A moje Maleństwo waży tylko 1250g! A ja w ciągu tygodnia schudłam 1 kg. Raczej nie jest to normalne, aby chudnąć w ciąży
No to mozliwe, ze Twoja dzidzia jest z tych drobniejszych, pamietaj ze teraz moze jeszcze duuuuuzo nadrobic i jeszcze pamietaj o bledzie pomiarowymSwoja waga sie nie martw, bo u mnie waga 18kg na plusie stanela juz jakis czas temu, wiec ja chudne, a dzidzia rosnie.
Diabla, a w ktorym tygodniu jestes? Nie mam cierpliwosci odliczacSuper,ze wszystko ok!
Lo, bo wiesz co, wypisow w weekend to z reguly nie ma(chyba tylko kobiety z noworodkami wychodza, jak jest wszystko ok). Potrzebny jeet lekarz prowadzacy do wypisu, tak mi w 2 szpitalach mowili.
Anulka, widzisz jak szybciutko Ci minely skurcze! Mnie wypuscili w podobnym stanie,co przyjeli
Badzcie dzielne,dziewczynki, juz zaraz poniedzialek i do domkuIo lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
a powiedzcie mi dziewczyny bo ja ciśnienie mam niskie nawet bardzo ale za to puls mam prawie 100, to normalne czy mam się zacząć stresować?
Nie denerwuj sie, szybki puls to podobno czesta przypadlosc w ciazy. Ja mam cisnienie trupa zwykle (nawet 86/59 mi sie zdarza), a puls bardzo czesto mam powyzej 100. Wyslali mnie nawet do kardiologa na wszelki wypadek na konsultacje i wszystko jest w porzadku. Nadal mam czeste kolatania, ale tak juz podobno musi byc. We wrzesniu ma przejsc
Zauwazylam jedna zaleznosc - kiedy pije malo wody, to wtedy puls bardziej szaleje i sie troche uspokaja, jak wychyle ze 2 szklanki wody.https://www.maluchy.pl/li-68923.png