X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoliny wszystkiego najlepszego kobietki, duzo zdrowka :)

karolcia:)))), Io, kark lubią tę wiadomość

1usat5od00spirqc.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro oni 'powikłaniem' nazywają rozcięcie głowy i rozerwanie powieki, to ja chyba męża poproszę, żeby mi dziecko na świat sprowadził. Ciekawe, czy gdyby zostawił w macicy serwetę albo skalpel, to też by to zakwalifikował do POWIKŁAŃ. Chyba powikłań po działaniach niekompetentnego rzeźnika. To mi się w głowie nie mieści. Nagłośnili sprawę Chazana, a taki pisior i partacz najgorszy, który ma czelność nazywania siebie 'lekarzem' bez najmniejszych konsekwencji naraża życie kolejnych dzieci i kobiet. Co za kraj :/

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z przyjemnych tematów, Mati dostał prezent od babci :)

t9cnx5.jpg

Nelus, Kaarolina, karolcia:)))), verynice, Ewi25, magdzia26, BlackLuna, Io, stardust87, kark, EmiBam lubią tę wiadomość

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinki wszystkiego dobrego!
    Ale mnie zmuliło... Po tym USG byliśmy jeszcze na poczcie, w supermarkecie i na bazarku. Wróciłam wykończona i padłam na kanapie jak morświn na plaży :)
    A teraz robimy pizze i tartę z malinami i jagodami :)

karolcia:)))), Io lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ale sie usmialam od rana, afrykanka z wywalonymi cycami i dzbanem na glowie :D swoja droga to ja wiedzialam ze RPA jest bogatym panstwem, ale juz w Afryce srodkowej chyba nie jest tak kolorowo? :/
    Co do lekarza rzeznika, masakra! Tak jak piszecie trzeba by ta sprawe naglosnic
    Karolinki udanych imienin i sto lat!!!
    Betinka super bodziaki
    Ja jestem wsciekla! Juz dawno temu moja mama nadala 30kg paczke z ciuszkami z anglii do kanady! Caly czas pisali I ze paczka w drodze I trzeba cierpliwie czekac az tu nagle telefon ze paczka jest przetrzymana na lotnisku w Calgary (6h stad) I trzeba podpisac jakies dokumenty to wydadza! Kur.. ja pierd.. To ja mam czekac jeszcze ponad tydz az moj chlopak bedzie mial dzien wolny, jechac taki kawal, stracic jakies 14h i paliwo, kiedy zaplacilam za paczke z dostawa do drzwi? Jestem wsciekla i zdenerwowana bo jesli ja odesla z powrotem to zostane bez zadnych ciuszkow dla dziecka a w tym glupim malym Hinton nic fajnego nie kupie bo sa tylko sklepy typu tesco...poza tym moja mama stracila kupe kasy zeby wszystko kupic I mial to byc prezent :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 15:06

afrykanka, magdzia26, kark lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Hahaha ale sie usmialam od rana, afrykanka z wywalonymi cycami i dzbanem na glowie :D swoja droga to ja wiedzialam ze RPA jest bogatym panstwem, ale juz w Afryce srodkowej chyba nie jest tak kolorowo? :/
    Betinka super bodziaki
    Ja jestem wsciekla! Juz dawno temu moja mama nadala 30kg paczke z ciuszkami z anglii do kanady! Caly czas pisali I ze paczka w drodze I trzeba cierpliwie czekac az tu nagle telefon ze paczka jest przetrzymana na lotnisku w Calgary (6h stad) I trzeba podpisac jakies dokumenty to wydadza! Kur.. ja pierd.. To ja mam czekac jeszcze ponad tydz az moj chlopak bedzie mial dzien wolny, jechac taki kawal, stracic jakies 14h i paliwo, kiedy zaplacilam za paczke z dostawa do drzwi? Jestem wsciekla i zdenerwowana bo jesli ja odesla z powrotem to zostane bez zadnych ciuszkow dla dziecka a w tym glupim malym Hinton nic fajnego nie kupie bo sa tylko sklepy typu tesco...poza tym moja mama stracila kupe kasy zeby wszystko kupic I mial to byc prezent :(

oj wspolczuje, tez bylabym wsciekla!!Ja czekalam na paczke z pl i doszla z tygodnowym opoznieniem a jak dzwonilam z zapytaniem gdzie sa moje paczki to nikt nic nie wiedzial :/ myslalam ze mnie szlag stafi az sie poryczalam!!

• betinka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Betinka super bodziaki

Matko kochana, rzeczywiście idzie się wściec :/ Aż nie wiem co Ci powiedzieć, banda debili kolejna :(

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kochane :)
    Karolinki jak malinki wszystkiego co najlepsze dla was!!!! :)
    Pamietam ze byla mowa o cisnieniu... Ja to mam zawsze w okolicach 80/60 ;)

Dziewczyny ja wyslalam naprawde duuzo pacżek kurierem i nigdy mi sie opoznienie nie zdarzylo... Ale w koncu kazda firma ma regulamin, tak? Zawsze pisze w jakm czasie firma zobowiazuje sie paczke dostarczyc i łaski nie robi.
    Ja bym od razu pisala skarge i pismo o odszkodowanie bo kazda paczka jest ubezpieczona :)
    Raz juz mielismy akcje jak moj T zamowil tableta... Niby kurier nas nie zastal i przyszla wiad ze paczka do odebrania w depocie.
    Moj sie wkur** i dzwonil do goscia ze on nie odbirze paczki i niech sie z kurierem dogada...
    Stanelo na tym ze moj sie zgodzil jechac po paczke ale koles mial zwrocic kase za benzyne plus w ramach rekompensaty dac dodatkowy rok gwarancji na tableta...
    Trzeba walczyc o swoje :)

A my po targach,,, jestem zadowolona choc najwazniejszego (lozeczka) nie kupilismy...ale nic straconego :)
    Powiem wam ze te targi to genialna sprawa!!! Bylo tyle ludzi ze jak otworzyli to uhhh jak w mrowisku :)
    Pierwsze kazdy na wozki lecial, stolki do karmienia, kosze mojzesza itp..
    A bylo mozna kupic wszystko :) nowe i urzywane w super cenach...
    A teraz relacja foto haha :)

karolcia:)))), Io, Nelus lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowka sztuka za £2.
    286v914.jpg

Nowka za £3.5 zimowka na 3-6 mies
    1ffqps.jpg

Tygrysek plus kocyk (kocyk ze sklepu)
    15hc186.jpg

Bluziak za £1
    3449nax.jpg

Wanienka z fisher price :)
    i3v24i.jpg

Ta sama firma mata do zabawy :)
    in8sba.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 16:31

karolcia:)))), magdzia26, Kaarolina, Ewi25, madiiiii, BlackLuna, verynice, Io, betinka, Nelus, afrykanka, kark, EmiBam lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dobre :-P

afrykanka wrote:
    Ide zobazcyc moze kolo domu biega jakas zeberka albo antylopa, to upoluje i bede miala jedzenia na caly dzien :) Przeciez mieszkam w Afryce ;)

Sorry, ale nie moglam sie powstrzymac. Czasem glupawka mnie dopada ;)

atdci09kamv7205a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula popieram ja też bym od razu reklamacje napisała do tej firmy przecież to są jakieś jaja wiec Nelus może jeszcze nic straconego takie firmy czasem zachowują się chamsko ale jak się je odpowiednio podejdzie to od razu inna gadka jest

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka fajny prezencik chyba że Smyka ;) superowe rzeczy tam są ja jak wejdę to zawsze wychodzę z pełną torba zakupów dzisiaj tez kupiła 3 pajacyki w promocji i 6 par niedrapek :)
    A Tobie Paula to tylko pozazdrościć bo jak ja byłam na targach ostatnio w Stolicy naszego pięknego kraju to szału nie było w cenach

Paula55 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula suuuper zakupki ah napatrzec sie nie moge doslownie...
    A ja znowu na wygnaniu i humor coraz bardziej ponury grr nie lubie tych moich nastrojow!!!

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze jestem zadowolona :)
    Ciuszki wybieral tatus dla synka ;)

Karola a czemu ty znowu na wygnaniu???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula bo dzisiaj Maz juz ostatnie rzeczy czyli kaloryfery i podloge maluje olejnica i innymi swinstwami ktorych nie powinnam wdychac i musialam znowu sie ewakuowac ale czego sie nie robi dla Maluchow.. ;)

A u branka trzeba przyznac sa meeeegaaaa <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 17:15

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobitki :)

a my własnie wróciliśmy z nad wody :) dziś trochę późno żeśmy się wybrali ale jutro przy dobrych wiatrach i pogodzie wypad na cały dzionek trochę se buziulka opalić bo straszę bladością:P

Edit:

oo jejciu super zakupy, no po prostu same cudeńka Paula :)

betinka, słodziaki te twoje bodziaki :D

no i Karolinki dużo zdróweczka i spełnienia marzeń :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 17:38

Paula55, Io, kark lubią tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj. Ale pomysl ze to juz bedzie koniec i jak bedzie slicznie :)
    Bedziecie miec juzprzygotowane miesmzkanko na nadejscie Krzysia :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ubranka super i mata też genialna muszę takiej poszukać dla mojej małej:-)

Paula55 lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - zakochałam się w tej szarej bluzie ;) Tym bardziej, że mój mąż ma bardzo podobną - oczywiście bez misiowych uszek na kapturze :) Ale też taka szara, pikowana i na zamek :) Fajnie by wyglądali z tatusiem razem w podobnych bluzach :)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe noo. Fajnie jak sie tak czasem tata z synem podobnie ubiora :P
    Kurde juz coraz bardziej sie nie moge doczekac az synek bedzie z nami :)

verynice lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1027 1028 1029 1030 1031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ