Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Skoro oni 'powikłaniem' nazywają rozcięcie głowy i rozerwanie powieki, to ja chyba męża poproszę, żeby mi dziecko na świat sprowadził. Ciekawe, czy gdyby zostawił w macicy serwetę albo skalpel, to też by to zakwalifikował do POWIKŁAŃ. Chyba powikłań po działaniach niekompetentnego rzeźnika. To mi się w głowie nie mieści. Nagłośnili sprawę Chazana, a taki pisior i partacz najgorszy, który ma czelność nazywania siebie 'lekarzem' bez najmniejszych konsekwencji naraża życie kolejnych dzieci i kobiet. Co za krajhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png
-
Karolinki wszystkiego dobrego!
Ale mnie zmuliło... Po tym USG byliśmy jeszcze na poczcie, w supermarkecie i na bazarku. Wróciłam wykończona i padłam na kanapie jak morświn na plaży
A teraz robimy pizze i tartę z malinami i jagodamikarolcia:)))), Io lubią tę wiadomość
-
Hahaha ale sie usmialam od rana, afrykanka z wywalonymi cycami i dzbanem na glowie
swoja droga to ja wiedzialam ze RPA jest bogatym panstwem, ale juz w Afryce srodkowej chyba nie jest tak kolorowo?
Co do lekarza rzeznika, masakra! Tak jak piszecie trzeba by ta sprawe naglosnic
Karolinki udanych imienin i sto lat!!!
Betinka super bodziaki
Ja jestem wsciekla! Juz dawno temu moja mama nadala 30kg paczke z ciuszkami z anglii do kanady! Caly czas pisali I ze paczka w drodze I trzeba cierpliwie czekac az tu nagle telefon ze paczka jest przetrzymana na lotnisku w Calgary (6h stad) I trzeba podpisac jakies dokumenty to wydadza! Kur.. ja pierd.. To ja mam czekac jeszcze ponad tydz az moj chlopak bedzie mial dzien wolny, jechac taki kawal, stracic jakies 14h i paliwo, kiedy zaplacilam za paczke z dostawa do drzwi? Jestem wsciekla i zdenerwowana bo jesli ja odesla z powrotem to zostane bez zadnych ciuszkow dla dziecka a w tym glupim malym Hinton nic fajnego nie kupie bo sa tylko sklepy typu tesco...poza tym moja mama stracila kupe kasy zeby wszystko kupic I mial to byc prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 15:06
afrykanka, magdzia26, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Hahaha ale sie usmialam od rana, afrykanka z wywalonymi cycami i dzbanem na glowie
swoja droga to ja wiedzialam ze RPA jest bogatym panstwem, ale juz w Afryce srodkowej chyba nie jest tak kolorowo?
Betinka super bodziaki
Ja jestem wsciekla! Juz dawno temu moja mama nadala 30kg paczke z ciuszkami z anglii do kanady! Caly czas pisali I ze paczka w drodze I trzeba cierpliwie czekac az tu nagle telefon ze paczka jest przetrzymana na lotnisku w Calgary (6h stad) I trzeba podpisac jakies dokumenty to wydadza! Kur.. ja pierd.. To ja mam czekac jeszcze ponad tydz az moj chlopak bedzie mial dzien wolny, jechac taki kawal, stracic jakies 14h i paliwo, kiedy zaplacilam za paczke z dostawa do drzwi? Jestem wsciekla i zdenerwowana bo jesli ja odesla z powrotem to zostane bez zadnych ciuszkow dla dziecka a w tym glupim malym Hinton nic fajnego nie kupie bo sa tylko sklepy typu tesco...poza tym moja mama stracila kupe kasy zeby wszystko kupic I mial to byc prezent
oj wspolczuje, tez bylabym wsciekla!!Ja czekalam na paczke z pl i doszla z tygodnowym opoznieniem a jak dzwonilam z zapytaniem gdzie sa moje paczki to nikt nic nie wiedzialmyslalam ze mnie szlag stafi az sie poryczalam!!
-
Nelus wrote:Hahaha ale sie usmialam od rana, afrykanka z wywalonymi cycami i dzbanem na glowie
Betinka super bodziaki
Ja jestem wsciekla! Juz dawno temu moja mama nadala 30kg paczke z ciuszkami z anglii do kanady! Caly czas pisali I ze paczka w drodze I trzeba cierpliwie czekac az tu nagle telefon ze paczka jest przetrzymana na lotnisku w Calgary (6h stad) I trzeba podpisac jakies dokumenty to wydadza! Kur.. ja pierd.. To ja mam czekac jeszcze ponad tydz az moj chlopak bedzie mial dzien wolny, jechac taki kawal, stracic jakies 14h i paliwo, kiedy zaplacilam za paczke z dostawa do drzwi? Jestem wsciekla i zdenerwowana bo jesli ja odesla z powrotem to zostane bez zadnych ciuszkow dla dziecka a w tym glupim malym Hinton nic fajnego nie kupie bo sa tylko sklepy typu tesco...poza tym moja mama stracila kupe kasy zeby wszystko kupic I mial to byc prezent
Matko kochana, rzeczywiście idzie się wściecAż nie wiem co Ci powiedzieć, banda debili kolejna
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Jestem kochane
Karolinki jak malinki wszystkiego co najlepsze dla was!!!!
Pamietam ze byla mowa o cisnieniu... Ja to mam zawsze w okolicach 80/60
Dziewczyny ja wyslalam naprawde duuzo pacżek kurierem i nigdy mi sie opoznienie nie zdarzylo... Ale w koncu kazda firma ma regulamin, tak? Zawsze pisze w jakm czasie firma zobowiazuje sie paczke dostarczyc i łaski nie robi.
Ja bym od razu pisala skarge i pismo o odszkodowanie bo kazda paczka jest ubezpieczona
Raz juz mielismy akcje jak moj T zamowil tableta... Niby kurier nas nie zastal i przyszla wiad ze paczka do odebrania w depocie.
Moj sie wkur** i dzwonil do goscia ze on nie odbirze paczki i niech sie z kurierem dogada...
Stanelo na tym ze moj sie zgodzil jechac po paczke ale koles mial zwrocic kase za benzyne plus w ramach rekompensaty dac dodatkowy rok gwarancji na tableta...
Trzeba walczyc o swoje
A my po targach,,, jestem zadowolona choc najwazniejszego (lozeczka) nie kupilismy...ale nic straconego
Powiem wam ze te targi to genialna sprawa!!! Bylo tyle ludzi ze jak otworzyli to uhhh jak w mrowisku
Pierwsze kazdy na wozki lecial, stolki do karmienia, kosze mojzesza itp..
A bylo mozna kupic wszystkonowe i urzywane w super cenach...
A teraz relacja foto hahakarolcia:)))), Io, Nelus lubią tę wiadomość
-
Nowka sztuka za £2.
Nowka za £3.5 zimowka na 3-6 mies
Tygrysek plus kocyk (kocyk ze sklepu)
Bluziak za £1
Wanienka z fisher price
Ta sama firma mata do zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 16:31
karolcia:)))), magdzia26, Kaarolina, Ewi25, madiiiii, BlackLuna, verynice, Io, betinka, Nelus, afrykanka, kark, EmiBam lubią tę wiadomość
-
Paula popieram ja też bym od razu reklamacje napisała do tej firmy przecież to są jakieś jaja wiec Nelus może jeszcze nic straconego takie firmy czasem zachowują się chamsko ale jak się je odpowiednio podejdzie to od razu inna gadka jest
-
Betinka fajny prezencik chyba że Smyka
superowe rzeczy tam są ja jak wejdę to zawsze wychodzę z pełną torba zakupów dzisiaj tez kupiła 3 pajacyki w promocji i 6 par niedrapek
A Tobie Paula to tylko pozazdrościć bo jak ja byłam na targach ostatnio w Stolicy naszego pięknego kraju to szału nie było w cenachPaula55 lubi tę wiadomość
-
Paula bo dzisiaj Maz juz ostatnie rzeczy czyli kaloryfery i podloge maluje olejnica i innymi swinstwami ktorych nie powinnam wdychac i musialam znowu sie ewakuowac ale czego sie nie robi dla Maluchow..
A u branka trzeba przyznac sa meeeegaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 17:15
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Witam kobitki
a my własnie wróciliśmy z nad wodydziś trochę późno żeśmy się wybrali ale jutro przy dobrych wiatrach i pogodzie wypad na cały dzionek trochę se buziulka opalić bo straszę bladością
Edit:
oo jejciu super zakupy, no po prostu same cudeńka Paula
betinka, słodziaki te twoje bodziaki
no i Karolinki dużo zdróweczka i spełnienia marzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 17:38
Paula55, Io, kark lubią tę wiadomość