Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Hahaha betonka dzieki za pocieszenie :p
Ja sie tego wlasnie boje... Bo na mocny bol (miesiaczkowy czy migrenowy) zawsze tak reagowalama srednio komfortowo jest zygac podczas gdy trzeba sie na czyms innym skupic :p
Kochana, lepiej tą stroną, niż tą drugąTamta miała to szczęście, że z obu hahahaha
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
aswalda wrote:Witam Mamusie
Troche mnie niie bylo i nie dam rady nadrobic
ostatnio jeszcze 1000 nie było a tu już łoooo 1030!!! Szalejecie dziewczeta
Musze sie wyzalic.. Moja Tesciowa mnie rozwaliła
koniecznie chce nam cos kupowac,a ze ja juz wszystko mam kupione,badz wybrane jakie chce procz fotelika i lozeczka ( okazalo sie ze uzywane ktore mamy sie nie nadaje
) to tez jej zasugerowalismy a ta na Meza z ryjem ze wybrzydzamy i cudujemy i po co nam fotelik
no zbladlam... Przetlumaczylam jej,ze teraz dziecko MUSI miec fotelik,bo az sie we mnie zagotowalo!! To moje pierwsze wyczekane dziecko i ma miec wszystko!!! Jak jej szkoda kasy to po co w ogole sie odzywa?! Normalnie przedpotopowa kobieta. Dzis sie bardzo zawiodlam na jej podejsciu do wnuka
Może zapytaj teściową dlaczego ona zapina pasy w samochodzie (jeśli zapina), i zasugeruj delikatnie, że z tego samego powodu niemowlakowi potrzebny jest fotelik - gdyby sama na to nie wpadła:) -
magdzia26 wrote:Kdoka kurczaki a ja sporo rzeczy ze smyka mam
mam nadzieje ze nie będą szkodliwe dla maluszka
Smyk raczej ok, to duża firma, gorzej inne, mniejsze, których nie stać na atestowanie produkcji w chinach czy indiach.magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Magdzia super wozek wyglada
to powodzenia jutro
jak kuoicie czekam na foty
Betinka daj spokoj... Nawet takich rzeczy nie mow hahahawtedy to juz bym chyba sie pod zemie zapadla
wiem ze do konca ńie ma sie na to wplywu ale jednak
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
kdoka wrote:Akurat jeśli chodzi o Pinokio to nie wiem. Generalnie jeśli chodzi o ciuszki to atestowane ubranka i najlepiej sprawdzane są np. w biedrone:) F&F w Tesco ma bardzo dobrą jakość, smyk różnie z jakością, generalnie mają atesty, ale nie zawsze, 5.10.15 w ogóle nie atestuje ciuszków, rzadko sprawdzają czy nadruki nie zawierają toksycznych substancji no i jakość jest słaba. H&M mimo wysokich cen ma bardzo słabą jakość, szkoda na te rzeczy pieniędzy. Powrócił Happy Kids na stronie Top Secret, ale tu też nie oczekiwałabym atestów czy super jakości.
A no i pranie ciuchów zaraz po zakupie jest mega ważne, nie tylko tych dziecięcych, ale też tych dla siebie. Nieraz widziałam jak na jeansy i bluzeczki skapuje chiński pot, albo coś w kontenerze zapleśniało i po odczyszczeniu idzie na sklep... np. buty:/ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny - "WRZEŚNIÓWECZKI"
Długo zastanawiałam się nad tym, żeby dołączyć do Was. Troszkę Was wcześniej podczytywałam i tym samym korciło mnie założenie ponownie konta (wcześniej miałam na ovufriend, ale nie długo).
Wiem, że jesteście tutaj już dłuższy czas i bardziej "zaprzyjaźnione" wirtualnie, dlatego pewnie mogę być odłożona na dalszy planw sumie się nie dziwię. Jestem wśród Was świeżynką więc troszkę się zejdzie z zaklimatyzowaniem, ale myślę że może nie będzie tak źle i przyjmiecie mnie do swojego grona. Mniej więcej wiem na jakim jesteście etapie, ale i tak dużo mam w tyle
Miło Was "poznać" i dołączyć do tematów brzuszkowych, ciuszkowych, dzidziusiowych i ogólnie ciążowych.
Jeśli chcecie wiedzieć więcej chętnie odpowiem
Na początek:
Mam na imię Monika - nick Majeczka dlatego, że spodziewamy się córeczki o tym imieniu
To nasze pierwsze, upragnione dzieciątko.
Liczę 23 lata,
...ogólnie rośniemy z dnia na dzień coraz bardziej. O czym świadczą też kilogramy- niestety (+ 13 kg)!!!! ( to też pewnie może Was ciekawić )
Dziś rozpoczęty 29 tydzień
PS. dodam, że macie piękne brzuszki i dzieciaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 23:51
Tysia87, ofcooo, aswalda, magdzia26, afrykanka, betinka, Kaarolina, Io, justyna14, kark, verynice lubią tę wiadomość
-
kdoka wrote:Może zapytaj teściową dlaczego ona zapina pasy w samochodzie (jeśli zapina), i zasugeruj delikatnie, że z tego samego powodu niemowlakowi potrzebny jest fotelik - gdyby sama na to nie wpadła:)
Doti śliczny Twoj Damianek
Majeczka2014 witajto na kiedy termin??
-
nick nieaktualny
-
betinka wrote:Kochana, lepiej tą stroną, niż tą drugą
Tamta miała to szczęście, że z obu hahahaha
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:Postaram się z Wami być na bieżąco i jakoś wkręcić w tematy
A teraz nie będę nikogo męczyć i siebie też - czas śmignąć do łóżka
DobranocMajeczka2014 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Witam nocna pora
Wlasnie skonczylam pisac proposal i jestem zmeczona i bola mnie plecy od ciaglego siedzenia.
Doti maluszek przeslodki
Majeczka witamy na forum
Piekne zdjecia z ubrankami i innymi rzeczami
Co do rodzicow, to moi codziennie wydzwaniaja i sie pytaja jak sie czuje, poza tym ja z mama codziennie na skypieFinansowo nam nie pomoga bo nie maja. W sumie to ja im pomagalam bardzo dlugo.
Tesciowie sa super, wypytuja sie ale nigdy nie sa nachalni. Jak bylam z tesciowa na zakupach to mi zaplacila za wszystko lacznie z ciuchami ciazowymi, mimo mojego protestu. Teraz kazali nam sobie wybrac albo wozek albo lozeczko i oni zaplaca. My nie oczekujemy finansowego wsparcia ale jak najbardiej zainteresowania wnuczka. Na szczescie nasi rodzice sa bardzo zazngazowani emocjonalnie i to nas bardzo cieszy.Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja łapie powoli dola
niby w poniedziałek mam wyjść ze szpitala ale chyba nic z tego nie będzie
dziś w nocy i nad ranem znowu brzuch mi twardnial, podlaczyly mi pielęgniarki magnez i czekam na lekarza, na szczęście mój gin jeszcze będzie na rannej wizycie. Martwe się strasznie, nie chce żeby synek się za wcześnie urodził.
Witaj Majeczka2014 życzę Ci zero problemów do końca ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 05:49
https://www.maluchy.pl/li-69207.png