X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio w ciągu 3 dni zajadałam się ogórkami małosolnymi :) był duży słój :)
    pochrupałabym sobie chipsy.... przed chwilą zacieszyłam się lodem rożkiem - Princessa :)

K_A_M_A, magdzia26, karolcia:)))), kark lubią tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    ostatnio w ciągu 3 dni zajadałam się ogórkami małosolnymi :) był duży słój :)
    pochrupałabym sobie chipsy.... przed chwilą zacieszyłam się lodem rożkiem - Princessa :)

Osz Ty łakomczuszku ,hehe :) Ja ciągle coś wyżeram, a jakie połączenia robię! Np. jem sobie ciastka, a za chwilę rzodkiewki, po tym nektarynki, i po owocach coś słonego :) A jeśli chodzi o princesse to zjadłabym ale tego wafelka, w białej czekoladzie...Mmm :D

Majeczka2014, kark lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Osz Ty łakomczuszku ,hehe :) Ja ciągle coś wyżeram, a jakie połączenia robię! Np. jem sobie ciastka, a za chwilę rzodkiewki, po tym nektarynki, i po owocach coś słonego :) A jeśli chodzi o princesse to zjadłabym ale tego wafelka, w białej czekoladzie...Mmm :D

oj znam to :) moja Połowa rzuciła ostatnio do mnie tekst, że jestem jak odkurzacz :) interpretować nie muszę :P

K_A_M_A, kark lubią tę wiadomość

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jecie jecie i tak łądnie wyglądacie, nie widac po was tych wszystkich łakoci :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znów dziś cały dzień przy lapku :)

dziewczyny, przepraszam że Was męczę jeszcze o ten ZUS , ale mam pytanko.
    No bo ostatnio szef zaniósł zgodnie z wezwaniem 07.07 wszystkie dokumenty o które prosili, rozmowa trwała z 10 minut z tego co wiem i tylko prosili o jakieś wyjaśnienie jednej sprawy. To wszystko jak narazie.
    Tak zastanawiam się ile to może jeszcze trwać i kiedy np. (jeśli w ogóle przyznają pieniądze) mogę spodziewać się wypłat.

Wy do którego dn. miesiąca macie wypłacane pieniążki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:

chciałabym ;)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:

Tak za to po Tobie widać najbardziej chudzinko :D Masz maleńki brzuszek i narzekasz ;) A ja muszę gdzieś to żarcie upchać :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Tak za to po Tobie widać najbardziej chudzinko :D Masz maleńki brzuszek i narzekasz ;) A ja muszę gdzieś to żarcie upchać :D

mi niestety idzie we wszystkie cz. ciała :) widzę i czuję. Choć moja siostra mówi, że jest w szoku że już mam 13 kg na plusie, że NIBY nie widać . Ale , no nie da się nie widzieć :)

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj miałam ochotę na KFC więc napisałam do męża żeby przywiózł dwa longery jak będzie wracał do domu :) No i przyniósł i myślał, że jeden dla niego! A ja mu mówię "hola hola Ty to może kęsa tylko z tego dostaniesz" :) A on do mnie "to Ty sama to zjesz?!" "Nie widzę najmniejszego problemu"-odparłam :) Na to mój mąż "No tak przecież Ty wciągniesz wszystko :) Dobrze, że jeszcze frytki kupiłem do tego" I tak oto pożarłam wczoraj dwie porcje longera z frytkami :)

Majeczka2014, karolcia:)))) lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    A ja wczoraj miałam ochotę na KFC więc napisałam do męża żeby przywiózł dwa longery jak będzie wracał do domu :) No i przyniósł i myślał, że jeden dla niego! A ja mu mówię "hola hola Ty to może kęsa tylko z tego dostaniesz" :) A on do mnie "to Ty sama to zjesz?!" "Nie widzę najmniejszego problemu"-odparłam :) Na to mój mąż "No tak przecież Ty wciągniesz wszystko :) Dobrze, że jeszcze frytki kupiłem do tego" I tak oto pożarłam wczoraj dwie porcje longera z frytkami :)

to się uśmiałam Diabla :))
    to tak jak u nas w niedzielę. Miałam ochotę na lody z Macdonalda, podjechaliśmy. Wzięłam z polewą karmelowa, T jakiegoś sshejka kawowego z bitą śmietaną(nie pamiętam nazwy )... oczywiście loda zjadłam całego :) T nie dopił, zostawił połowę swojego deseru..ale ja chętnie po nim dokończyłam..a on tylko oczy i "serio chcesz"? :) hahaha

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hee a później się dziwić, że się toczymy :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:

rosnę już z dnia na dzień :) aż sama się dziwie że tak można, teraz co tydzień robię sobie zdjecia bo jest różnica :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się popołudniowo :)
    Ja wczoraj cały mecz obejrzałam mój P zansal na drugiej połowie :P ja byłam za Niemcami w końcu w ich reprezentacji dwóch Polaków gra :) noi do tego sąsiedzi nasi :)
    Ogórki malosolne tez bym pochłonęła chętnie zresztą tak jak i longera z KFC :P wczoraj zmusilam mojego P żeby udać się na poszukiwanie bezow dopiero w 3 sklepie znaleźliśmy :)
    Verynice powodzenia na wizycie :)
    Afrykanka piękne zakupy z chłopakami nie można tak poszaleć niestety...
    U mnie nadal upał ledwo można oddychac

afrykanka, verynice, madiiiii, Io lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Witam się popołudniowo :)
    Ja wczoraj cały mecz obejrzałam mój P zansal na drugiej połowie :P ja byłam za Niemcami w końcu w ich reprezentacji dwóch Polaków gra :) noi do tego sąsiedzi nasi :)
    Ogórki malosolne tez bym pochłonęła chętnie zresztą tak jak i longera z KFC :P wczoraj zmusilam mojego P żeby udać się na poszukiwanie bezow dopiero w 3 sklepie znaleźliśmy :)
    Verynice powodzenia na wizycie :)
    Afrykanka piękne zakupy z chłopakami nie można tak poszaleć niestety...
    U mnie nadal upał ledwo można oddychac

fajne są ciuszki dla chłopczyków w F&F, wczoraj przechodziłam to nie mogłam się napatrzeć :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedawno wróciłam od internisty gin kazał mi iść bo wg morfologii mam leukocytoze ze wzrostem neurofili czyli oznacza to po Polsku jakąś infekcje w organizmie... pani lekarka stwierdziła ze moge mieć coś z zatokami bo poza zatkanym nosem żadnych objawów nie czuje ale ze morfologia mi się pogarsza dala mi antybiotyk i jakiś zestaw do płukania zatok i nosa bo powiedziała że taka infekcja niebezpieczna jest i może nawet spowodować przedwczesny poród...ze tez musiało mi się cos przyplatac jeszcze pod sam koniec :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    fajne są ciuszki dla chłopczyków w F&F, wczoraj przechodziłam to nie mogłam się napatrzeć :)
    To musze zajrzeć koniecznie :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    To musze zajrzeć koniecznie :)

w tesco jest sieć F&F :) cudne są te ciuszki. Cenowo różnie, moim zdaniem za drogie, ale teraz są promocje - 50 % i można coś fajnego wyhaczyć :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może w weekend wyciagne swojego P na małe zakupy :) chociaż już zaczyna marudzić po co tyle ciuszków kupuje nie rozumie ze małemu dziecku nie wystarcza 3 koszulki i 2 pary pajacykow masakra z tymi chlopami

Io lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Może w weekend wyciagne swojego P na małe zakupy :) chociaż już zaczyna marudzić po co tyle ciuszków kupuje nie rozumie ze małemu dziecku nie wystarcza 3 koszulki i 2 pary pajacykow masakra z tymi chlopami

też mnie to denerwuje... Cały czas trzeba tłumaczyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2w4eo3n.jpg

niedawno zrobiłam... już jej nie mam :) łakomczuch!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:17

K_A_M_A, magdzia26, Ewi25, kark, EmiBam lubią tę wiadomość

‹‹ 1066 1067 1068 1069 1070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ