Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:ostatnio w ciągu 3 dni zajadałam się ogórkami małosolnymi
był duży słój
pochrupałabym sobie chipsy.... przed chwilą zacieszyłam się lodem rożkiem - Princessa
Osz Ty łakomczuszku ,heheJa ciągle coś wyżeram, a jakie połączenia robię! Np. jem sobie ciastka, a za chwilę rzodkiewki, po tym nektarynki, i po owocach coś słonego
A jeśli chodzi o princesse to zjadłabym ale tego wafelka, w białej czekoladzie...Mmm
Majeczka2014, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Osz Ty łakomczuszku ,hehe
Ja ciągle coś wyżeram, a jakie połączenia robię! Np. jem sobie ciastka, a za chwilę rzodkiewki, po tym nektarynki, i po owocach coś słonego
A jeśli chodzi o princesse to zjadłabym ale tego wafelka, w białej czekoladzie...Mmm
oj znam tomoja Połowa rzuciła ostatnio do mnie tekst, że jestem jak odkurzacz
interpretować nie muszę
K_A_M_A, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja znów dziś cały dzień przy lapku
dziewczyny, przepraszam że Was męczę jeszcze o ten ZUS , ale mam pytanko.
No bo ostatnio szef zaniósł zgodnie z wezwaniem 07.07 wszystkie dokumenty o które prosili, rozmowa trwała z 10 minut z tego co wiem i tylko prosili o jakieś wyjaśnienie jednej sprawy. To wszystko jak narazie.
Tak zastanawiam się ile to może jeszcze trwać i kiedy np. (jeśli w ogóle przyznają pieniądze) mogę spodziewać się wypłat.
Wy do którego dn. miesiąca macie wypłacane pieniążki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Tak za to po Tobie widać najbardziej chudzinko
Masz maleńki brzuszek i narzekasz
A ja muszę gdzieś to żarcie upchać
mi niestety idzie we wszystkie cz. ciaławidzę i czuję. Choć moja siostra mówi, że jest w szoku że już mam 13 kg na plusie, że NIBY nie widać . Ale , no nie da się nie widzieć
-
A ja wczoraj miałam ochotę na KFC więc napisałam do męża żeby przywiózł dwa longery jak będzie wracał do domu
No i przyniósł i myślał, że jeden dla niego! A ja mu mówię "hola hola Ty to może kęsa tylko z tego dostaniesz"
A on do mnie "to Ty sama to zjesz?!" "Nie widzę najmniejszego problemu"-odparłam
Na to mój mąż "No tak przecież Ty wciągniesz wszystko
Dobrze, że jeszcze frytki kupiłem do tego" I tak oto pożarłam wczoraj dwie porcje longera z frytkami
Majeczka2014, karolcia:)))) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiabla85 wrote:A ja wczoraj miałam ochotę na KFC więc napisałam do męża żeby przywiózł dwa longery jak będzie wracał do domu
No i przyniósł i myślał, że jeden dla niego! A ja mu mówię "hola hola Ty to może kęsa tylko z tego dostaniesz"
A on do mnie "to Ty sama to zjesz?!" "Nie widzę najmniejszego problemu"-odparłam
Na to mój mąż "No tak przecież Ty wciągniesz wszystko
Dobrze, że jeszcze frytki kupiłem do tego" I tak oto pożarłam wczoraj dwie porcje longera z frytkami
to się uśmiałam Diabla)
to tak jak u nas w niedzielę. Miałam ochotę na lody z Macdonalda, podjechaliśmy. Wzięłam z polewą karmelowa, T jakiegoś sshejka kawowego z bitą śmietaną(nie pamiętam nazwy )... oczywiście loda zjadłam całegoT nie dopił, zostawił połowę swojego deseru..ale ja chętnie po nim dokończyłam..a on tylko oczy i "serio chcesz"?
hahaha
-
K_A_M_A wrote:Tak za to po Tobie widać najbardziej chudzinko
Masz maleńki brzuszek i narzekasz
A ja muszę gdzieś to żarcie upchać
rosnę już z dnia na dzieńaż sama się dziwie że tak można, teraz co tydzień robię sobie zdjecia bo jest różnica
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Witam się popołudniowo
Ja wczoraj cały mecz obejrzałam mój P zansal na drugiej połowieja byłam za Niemcami w końcu w ich reprezentacji dwóch Polaków gra
noi do tego sąsiedzi nasi
Ogórki malosolne tez bym pochłonęła chętnie zresztą tak jak i longera z KFCwczoraj zmusilam mojego P żeby udać się na poszukiwanie bezow dopiero w 3 sklepie znaleźliśmy
Verynice powodzenia na wizycie
Afrykanka piękne zakupy z chłopakami nie można tak poszaleć niestety...
U mnie nadal upał ledwo można oddychacafrykanka, verynice, madiiiii, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Witam się popołudniowo
Ja wczoraj cały mecz obejrzałam mój P zansal na drugiej połowieja byłam za Niemcami w końcu w ich reprezentacji dwóch Polaków gra
noi do tego sąsiedzi nasi
Ogórki malosolne tez bym pochłonęła chętnie zresztą tak jak i longera z KFCwczoraj zmusilam mojego P żeby udać się na poszukiwanie bezow dopiero w 3 sklepie znaleźliśmy
Verynice powodzenia na wizycie
Afrykanka piękne zakupy z chłopakami nie można tak poszaleć niestety...
U mnie nadal upał ledwo można oddychac
fajne są ciuszki dla chłopczyków w F&F, wczoraj przechodziłam to nie mogłam się napatrzećmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja niedawno wróciłam od internisty gin kazał mi iść bo wg morfologii mam leukocytoze ze wzrostem neurofili czyli oznacza to po Polsku jakąś infekcje w organizmie... pani lekarka stwierdziła ze moge mieć coś z zatokami bo poza zatkanym nosem żadnych objawów nie czuje ale ze morfologia mi się pogarsza dala mi antybiotyk i jakiś zestaw do płukania zatok i nosa bo powiedziała że taka infekcja niebezpieczna jest i może nawet spowodować przedwczesny poród...ze tez musiało mi się cos przyplatac jeszcze pod sam koniec
-
nick nieaktualny
-
Może w weekend wyciagne swojego P na małe zakupy
chociaż już zaczyna marudzić po co tyle ciuszków kupuje nie rozumie ze małemu dziecku nie wystarcza 3 koszulki i 2 pary pajacykow masakra z tymi chlopami
Io lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Może w weekend wyciagne swojego P na małe zakupy
chociaż już zaczyna marudzić po co tyle ciuszków kupuje nie rozumie ze małemu dziecku nie wystarcza 3 koszulki i 2 pary pajacykow masakra z tymi chlopami
też mnie to denerwuje... Cały czas trzeba tłumaczyć -
nick nieaktualny