X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio w ciągu 3 dni zajadałam się ogórkami małosolnymi :) był duży słój :)
    pochrupałabym sobie chipsy.... przed chwilą zacieszyłam się lodem rożkiem - Princessa :)

K_A_M_A, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    ostatnio w ciągu 3 dni zajadałam się ogórkami małosolnymi :) był duży słój :)
    pochrupałabym sobie chipsy.... przed chwilą zacieszyłam się lodem rożkiem - Princessa :)

Osz Ty łakomczuszku ,hehe :) Ja ciągle coś wyżeram, a jakie połączenia robię! Np. jem sobie ciastka, a za chwilę rzodkiewki, po tym nektarynki, i po owocach coś słonego :) A jeśli chodzi o princesse to zjadłabym ale tego wafelka, w białej czekoladzie...Mmm :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Osz Ty łakomczuszku ,hehe :) Ja ciągle coś wyżeram, a jakie połączenia robię! Np. jem sobie ciastka, a za chwilę rzodkiewki, po tym nektarynki, i po owocach coś słonego :) A jeśli chodzi o princesse to zjadłabym ale tego wafelka, w białej czekoladzie...Mmm :D

oj znam to :) moja Połowa rzuciła ostatnio do mnie tekst, że jestem jak odkurzacz :) interpretować nie muszę :P

K_A_M_A, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jecie jecie i tak łądnie wyglądacie, nie widac po was tych wszystkich łakoci :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znów dziś cały dzień przy lapku :)

dziewczyny, przepraszam że Was męczę jeszcze o ten ZUS , ale mam pytanko.
    No bo ostatnio szef zaniósł zgodnie z wezwaniem 07.07 wszystkie dokumenty o które prosili, rozmowa trwała z 10 minut z tego co wiem i tylko prosili o jakieś wyjaśnienie jednej sprawy. To wszystko jak narazie.
    Tak zastanawiam się ile to może jeszcze trwać i kiedy np. (jeśli w ogóle przyznają pieniądze) mogę spodziewać się wypłat.

Wy do którego dn. miesiąca macie wypłacane pieniążki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:

chciałabym ;)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:

Tak za to po Tobie widać najbardziej chudzinko :D Masz maleńki brzuszek i narzekasz ;) A ja muszę gdzieś to żarcie upchać :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Tak za to po Tobie widać najbardziej chudzinko :D Masz maleńki brzuszek i narzekasz ;) A ja muszę gdzieś to żarcie upchać :D

mi niestety idzie we wszystkie cz. ciała :) widzę i czuję. Choć moja siostra mówi, że jest w szoku że już mam 13 kg na plusie, że NIBY nie widać . Ale , no nie da się nie widzieć :)

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj miałam ochotę na KFC więc napisałam do męża żeby przywiózł dwa longery jak będzie wracał do domu :) No i przyniósł i myślał, że jeden dla niego! A ja mu mówię "hola hola Ty to może kęsa tylko z tego dostaniesz" :) A on do mnie "to Ty sama to zjesz?!" "Nie widzę najmniejszego problemu"-odparłam :) Na to mój mąż "No tak przecież Ty wciągniesz wszystko :) Dobrze, że jeszcze frytki kupiłem do tego" I tak oto pożarłam wczoraj dwie porcje longera z frytkami :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    A ja wczoraj miałam ochotę na KFC więc napisałam do męża żeby przywiózł dwa longery jak będzie wracał do domu :) No i przyniósł i myślał, że jeden dla niego! A ja mu mówię "hola hola Ty to może kęsa tylko z tego dostaniesz" :) A on do mnie "to Ty sama to zjesz?!" "Nie widzę najmniejszego problemu"-odparłam :) Na to mój mąż "No tak przecież Ty wciągniesz wszystko :) Dobrze, że jeszcze frytki kupiłem do tego" I tak oto pożarłam wczoraj dwie porcje longera z frytkami :)

to się uśmiałam Diabla :))
    to tak jak u nas w niedzielę. Miałam ochotę na lody z Macdonalda, podjechaliśmy. Wzięłam z polewą karmelowa, T jakiegoś sshejka kawowego z bitą śmietaną(nie pamiętam nazwy )... oczywiście loda zjadłam całego :) T nie dopił, zostawił połowę swojego deseru..ale ja chętnie po nim dokończyłam..a on tylko oczy i "serio chcesz"? :) hahaha

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hee a później się dziwić, że się toczymy :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:

rosnę już z dnia na dzień :) aż sama się dziwie że tak można, teraz co tydzień robię sobie zdjecia bo jest różnica :D

K_A_M_A lubi tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się popołudniowo :)
    Ja wczoraj cały mecz obejrzałam mój P zansal na drugiej połowie :P ja byłam za Niemcami w końcu w ich reprezentacji dwóch Polaków gra :) noi do tego sąsiedzi nasi :)
    Ogórki malosolne tez bym pochłonęła chętnie zresztą tak jak i longera z KFC :P wczoraj zmusilam mojego P żeby udać się na poszukiwanie bezow dopiero w 3 sklepie znaleźliśmy :)
    Verynice powodzenia na wizycie :)
    Afrykanka piękne zakupy z chłopakami nie można tak poszaleć niestety...
    U mnie nadal upał ledwo można oddychac

afrykanka, verynice, madiiiii, Io lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Witam się popołudniowo :)
    Ja wczoraj cały mecz obejrzałam mój P zansal na drugiej połowie :P ja byłam za Niemcami w końcu w ich reprezentacji dwóch Polaków gra :) noi do tego sąsiedzi nasi :)
    Ogórki malosolne tez bym pochłonęła chętnie zresztą tak jak i longera z KFC :P wczoraj zmusilam mojego P żeby udać się na poszukiwanie bezow dopiero w 3 sklepie znaleźliśmy :)
    Verynice powodzenia na wizycie :)
    Afrykanka piękne zakupy z chłopakami nie można tak poszaleć niestety...
    U mnie nadal upał ledwo można oddychac

fajne są ciuszki dla chłopczyków w F&F, wczoraj przechodziłam to nie mogłam się napatrzeć :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedawno wróciłam od internisty gin kazał mi iść bo wg morfologii mam leukocytoze ze wzrostem neurofili czyli oznacza to po Polsku jakąś infekcje w organizmie... pani lekarka stwierdziła ze moge mieć coś z zatokami bo poza zatkanym nosem żadnych objawów nie czuje ale ze morfologia mi się pogarsza dala mi antybiotyk i jakiś zestaw do płukania zatok i nosa bo powiedziała że taka infekcja niebezpieczna jest i może nawet spowodować przedwczesny poród...ze tez musiało mi się cos przyplatac jeszcze pod sam koniec :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    fajne są ciuszki dla chłopczyków w F&F, wczoraj przechodziłam to nie mogłam się napatrzeć :)
    To musze zajrzeć koniecznie :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    To musze zajrzeć koniecznie :)

w tesco jest sieć F&F :) cudne są te ciuszki. Cenowo różnie, moim zdaniem za drogie, ale teraz są promocje - 50 % i można coś fajnego wyhaczyć :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może w weekend wyciagne swojego P na małe zakupy :) chociaż już zaczyna marudzić po co tyle ciuszków kupuje nie rozumie ze małemu dziecku nie wystarcza 3 koszulki i 2 pary pajacykow masakra z tymi chlopami

Io lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Może w weekend wyciagne swojego P na małe zakupy :) chociaż już zaczyna marudzić po co tyle ciuszków kupuje nie rozumie ze małemu dziecku nie wystarcza 3 koszulki i 2 pary pajacykow masakra z tymi chlopami

też mnie to denerwuje... Cały czas trzeba tłumaczyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2w4eo3n.jpg

niedawno zrobiłam... już jej nie mam :) łakomczuch!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:17

K_A_M_A, magdzia26, Ewi25, nick nieaktualny, EmiBam lubią tę wiadomość

‹‹ 1066 1067 1068 1069 1070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ