X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja termometr chyba kupie kardioline w gemini... Cena dobra i wydaje mi sie ze ma dobre opinie.
    Takiego zwyklego napewno bym nie uzywala a na targach w pl polozna mowila ze tego do pupki sie nie praktykuje majac dostepne te do czola czy bezdotykowe... :)

kark lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówicie, że polecana jest ta internetowa apteka gemini???
    Zastanawiam się co bardziej opłaca, czy przez internet czy w sklepach/aptekach? :)

pralinka lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ciezko stwierdzic gdzie jest taniej...
    Ja sporo rzeczy kupowalam w stacjonarnej aptece jak bylam w pl i to nie jednej bo roznica w cenie miedzy apteka a apteka moze byc naprawde duza.
    Ale w tej gemińi maja naprawde dobre ceny :) jakos ze sama juz nie bede w pl mogla kupic tego co mi potrzeba a mamie chce zaoszczedzic biegania to zamowie w gemini :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej bruchatki:-) u mnie, czyli w łódzkim upał odpuścił i w końcu jest czym oddychać.zobaczcie jak moja buldożka pilnuje mojego synka:-):-):-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:05

pralinka, Io, deidre, Ewi25, Paula55, karolcia:)))), Kaarolina, Majeczka2014, K_A_M_A, kark, magdzia26, justyna14, Nelus, Diabla85, afrykanka, verynice, JagoodkaK, betinka, stardust87, Fipsik lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    mówicie, że polecana jest ta internetowa apteka gemini???
    Zastanawiam się co bardziej opłaca, czy przez internet czy w sklepach/aptekach? :)
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:42

• madiiiii Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam taki termometr
    http://allegro.pl/dokladny-termometr-bezdotykowy-tech-med-tm-50pro-i4367704378.html

kark lubi tę wiadomość

♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
    ♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
    ♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
  • deidre Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark - właśnie nie mam pojęcia. Myślę że wtedy polecę szybciutko do pediatry. Możliwe że jest jakiś lek do stosowania poniżej 3 miesięcy, ale na receptę.

Majeczka, co do apteki Gemini, w zasadzie każda rzecz którą kupiłam u nich, była o 1 zł do 4 zł tańsza na opakowaniu w porównaniu z allegro lub apteką w moim mieście, którą uważam za tanią.

v50lkjv.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2csas6c.jpg
    a to moja druga ukochana sunia.shih-tzu:-)

Io, deidre, Ewi25, Paula55, K_A_M_A, magdzia26, Diabla85, afrykanka, verynice, betinka, stardust87 lubią tę wiadomość

• deidre Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    2w71hc3.jpg

Hej bruchatki:-) u mnie, czyli w łódzkim upał odpuścił i w końcu jest czym oddychać.zobaczcie jak moja buldożka pilnuje mojego synka:-):-):-):-)

Jaki słodziaczek!
    Ja jestem psiara, więc się rozczulam bardziej nad psami niż niemowlakami :P mam nadzieję że synek mi trochę odmieni światopogląd :-)

A moja suka olewa mój brzuch... :/

Tysia87 lubi tę wiadomość

v50lkjv.png
  • deidre Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    2csas6c.jpg
    a to moja druga ukochana sunia.shih-tzu:-)

Chyba prosto od groomera wyszła :-) Śliczna!

v50lkjv.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deidre wrote:
    Jaki słodziaczek!
    Ja jestem psiara, więc się rozczulam bardziej nad psami niż niemowlakami :P mam nadzieję że synek mi trochę odmieni światopogląd :-)

A moja suka olewa mój brzuch... :/

No ja to samo, czasami mam wyrzuty sumienia, że bardziej przejmuje się psami niż dziećmi. Zawsze mówiłam, że gdybym miala kupę kasy to wspieralabym schroniska, a nie domy dziecka.wiem, okropne to, ale mam nadzieję, że syn odmieni choć trochę mój światopogląd:-)

deidre lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje za odpowiedzi :) sprawa do przemyślenia :)
    PS. ale słodkie psiaki! Na brzusiu tak fajnie wyglądają

Tysia87 lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I postanowione po obiedzie leze do gory brzuchem i sie nie ruszam nikt i nic mnie z lozka nie wyciagnie ;)

K_A_M_A, Paula55, Io, magdzia26 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam obiad, 2 słoje małosolnych ogórasów, ciacho-hee nawet wyszło ;) a teraz odpoczywam... Dziś już nie ma takiego ukropu, ale jest dosyć duszno... Wczoraj nakupowałam jak głupia lodów, a dziś nie mam na nie ochoty :/ Dziwne... A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola :D
    Karolinko jak tam prasowanie? Już masz wszystko? Ja chciałam już porobić w tym tygodniu, ale stwierdziłam że to bez sensu-najpierw mąż pomaluje te pokoje, ja porządnie posprzątam, wypiorę firanki, umyję okna i dopiero wezmę się za ubranka. Plan ambitny-gorzej z wykonaniem :D

kark, magdzia26, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    A ja zrobiłam obiad, 2 słoje małosolnych ogórasów, ciacho-hee nawet wyszło ;) a teraz odpoczywam... Dziś już nie ma takiego ukropu, ale jest dosyć duszno... Wczoraj nakupowałam jak głupia lodów, a dziś nie mam na nie ochoty :/ Dziwne... A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola :D
    Karolinko jak tam prasowanie? Już masz wszystko? Ja chciałam już porobić w tym tygodniu, ale stwierdziłam że to bez sensu-najpierw mąż pomaluje te pokoje, ja porządnie posprzątam, wypiorę firanki, umyję okna i dopiero wezmę się za ubranka. Plan ambitny-gorzej z wykonaniem :D

kama ale mi zrobilas smaka na ogorki, az mi sie plakac chce bo nie mam dostepu :(

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja koncze obiadek :) dzis curry kurczakowe dla mnie z makaronem dla miska z ryzem :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola :D
    Ech, jak to napisałaś, to czuję, że będę musiała skoczyć do sklepu, bo nie wytrzymam bez takich dobroci :D :P

Ja dziś postawiłam pierwszą partię prania (mąż wreszcie skończył komodę :D), ale jak wyciągnęłam wszystkie ciuszki, pieluchy i pościele to widzę, że jeszcze 5 partii mnie czeka O.o Także pewnie za 2 tygodnie skończę, bo zanim to wszystko zdążę wyprać, wysuszyć i wprasować to trochę minie ;)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    kama ale mi zrobilas smaka na ogorki, az mi sie plakac chce bo nie mam dostepu :(

Uwierz mi że mi też chce się płakać, bo już bym zeżarła a dopiero co zrobiłam... :)

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Co do Migotki to można do niej na fb napisać. Może odpowie. Fipsik tez się coś dawno nie odzywa.
    to napiszcie, bo ja nie jestem w tym forum na fejsie. I dajcie znać co i jak

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyjechało łóżeczko:) czekam na męża żeby jest wniósł na góre i będziemy je składać :) pochwalę się pewnie wieczorem fotką lub jutro :)

Majeczka2014, Nelus, K_A_M_A, magdzia26, Io lubią tę wiadomość

7w3d 💔
‹‹ 1065 1066 1067 1068 1069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ