Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja termometr chyba kupie kardioline w gemini... Cena dobra i wydaje mi sie ze ma dobre opinie.
Takiego zwyklego napewno bym nie uzywala a na targach w pl polozna mowila ze tego do pupki sie nie praktykuje majac dostepne te do czola czy bezdotykowe...kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majeczka ciezko stwierdzic gdzie jest taniej...
Ja sporo rzeczy kupowalam w stacjonarnej aptece jak bylam w pl i to nie jednej bo roznica w cenie miedzy apteka a apteka moze byc naprawde duza.
Ale w tej gemińi maja naprawde dobre cenyjakos ze sama juz nie bede w pl mogla kupic tego co mi potrzeba a mamie chce zaoszczedzic biegania to zamowie w gemini
-
Hej bruchatki:-) u mnie, czyli w łódzkim upał odpuścił i w końcu jest czym oddychać.zobaczcie jak moja buldożka pilnuje mojego synka:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:05
pralinka, Io, deidre, Ewi25, Paula55, karolcia:)))), Kaarolina, Majeczka2014, K_A_M_A, kark, magdzia26, justyna14, Nelus, Diabla85, afrykanka, verynice, JagoodkaK, betinka, stardust87, Fipsik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Kark - właśnie nie mam pojęcia. Myślę że wtedy polecę szybciutko do pediatry. Możliwe że jest jakiś lek do stosowania poniżej 3 miesięcy, ale na receptę.
Majeczka, co do apteki Gemini, w zasadzie każda rzecz którą kupiłam u nich, była o 1 zł do 4 zł tańsza na opakowaniu w porównaniu z allegro lub apteką w moim mieście, którą uważam za tanią.
-
Tysia87 wrote:
Hej bruchatki:-) u mnie, czyli w łódzkim upał odpuścił i w końcu jest czym oddychać.zobaczcie jak moja buldożka pilnuje mojego synka:-)
Jaki słodziaczek!
Ja jestem psiara, więc się rozczulam bardziej nad psami niż niemowlakamimam nadzieję że synek mi trochę odmieni światopogląd
A moja suka olewa mój brzuch...Tysia87 lubi tę wiadomość
-
deidre wrote:Jaki słodziaczek!
Ja jestem psiara, więc się rozczulam bardziej nad psami niż niemowlakamimam nadzieję że synek mi trochę odmieni światopogląd
A moja suka olewa mój brzuch...
No ja to samo, czasami mam wyrzuty sumienia, że bardziej przejmuje się psami niż dziećmi. Zawsze mówiłam, że gdybym miala kupę kasy to wspieralabym schroniska, a nie domy dziecka.wiem, okropne to, ale mam nadzieję, że syn odmieni choć trochę mój światopogląd:-)deidre lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam obiad, 2 słoje małosolnych ogórasów, ciacho-hee nawet wyszło
a teraz odpoczywam... Dziś już nie ma takiego ukropu, ale jest dosyć duszno... Wczoraj nakupowałam jak głupia lodów, a dziś nie mam na nie ochoty
Dziwne... A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola
Karolinko jak tam prasowanie? Już masz wszystko? Ja chciałam już porobić w tym tygodniu, ale stwierdziłam że to bez sensu-najpierw mąż pomaluje te pokoje, ja porządnie posprzątam, wypiorę firanki, umyję okna i dopiero wezmę się za ubranka. Plan ambitny-gorzej z wykonaniemkark, magdzia26, Majeczka2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:A ja zrobiłam obiad, 2 słoje małosolnych ogórasów, ciacho-hee nawet wyszło
a teraz odpoczywam... Dziś już nie ma takiego ukropu, ale jest dosyć duszno... Wczoraj nakupowałam jak głupia lodów, a dziś nie mam na nie ochoty
Dziwne... A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola
Karolinko jak tam prasowanie? Już masz wszystko? Ja chciałam już porobić w tym tygodniu, ale stwierdziłam że to bez sensu-najpierw mąż pomaluje te pokoje, ja porządnie posprzątam, wypiorę firanki, umyję okna i dopiero wezmę się za ubranka. Plan ambitny-gorzej z wykonaniem
kama ale mi zrobilas smaka na ogorki, az mi sie plakac chce bo nie mam dostepu -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola
Ja dziś postawiłam pierwszą partię prania (mąż wreszcie skończył komodę), ale jak wyciągnęłam wszystkie ciuszki, pieluchy i pościele to widzę, że jeszcze 5 partii mnie czeka
Także pewnie za 2 tygodnie skończę, bo zanim to wszystko zdążę wyprać, wysuszyć i wprasować to trochę minie