X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja termometr chyba kupie kardioline w gemini... Cena dobra i wydaje mi sie ze ma dobre opinie.
    Takiego zwyklego napewno bym nie uzywala a na targach w pl polozna mowila ze tego do pupki sie nie praktykuje majac dostepne te do czola czy bezdotykowe... :)

kark lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówicie, że polecana jest ta internetowa apteka gemini???
    Zastanawiam się co bardziej opłaca, czy przez internet czy w sklepach/aptekach? :)

pralinka lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ciezko stwierdzic gdzie jest taniej...
    Ja sporo rzeczy kupowalam w stacjonarnej aptece jak bylam w pl i to nie jednej bo roznica w cenie miedzy apteka a apteka moze byc naprawde duza.
    Ale w tej gemińi maja naprawde dobre ceny :) jakos ze sama juz nie bede w pl mogla kupic tego co mi potrzeba a mamie chce zaoszczedzic biegania to zamowie w gemini :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej bruchatki:-) u mnie, czyli w łódzkim upał odpuścił i w końcu jest czym oddychać.zobaczcie jak moja buldożka pilnuje mojego synka:-):-):-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:05

pralinka, Io, deidre, Ewi25, Paula55, karolcia:)))), Kaarolina, Majeczka2014, K_A_M_A, kark, magdzia26, justyna14, Nelus, Diabla85, afrykanka, verynice, JagoodkaK, betinka, stardust87, Fipsik lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    mówicie, że polecana jest ta internetowa apteka gemini???
    Zastanawiam się co bardziej opłaca, czy przez internet czy w sklepach/aptekach? :)
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:42

• madiiiii Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam taki termometr
    http://allegro.pl/dokladny-termometr-bezdotykowy-tech-med-tm-50pro-i4367704378.html

kark lubi tę wiadomość

♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
    ♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
    ♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
  • deidre Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark - właśnie nie mam pojęcia. Myślę że wtedy polecę szybciutko do pediatry. Możliwe że jest jakiś lek do stosowania poniżej 3 miesięcy, ale na receptę.

Majeczka, co do apteki Gemini, w zasadzie każda rzecz którą kupiłam u nich, była o 1 zł do 4 zł tańsza na opakowaniu w porównaniu z allegro lub apteką w moim mieście, którą uważam za tanią.

v50lkjv.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2csas6c.jpg
    a to moja druga ukochana sunia.shih-tzu:-)

Io, deidre, Ewi25, Paula55, K_A_M_A, magdzia26, Diabla85, afrykanka, verynice, betinka, stardust87 lubią tę wiadomość

• deidre Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    2w71hc3.jpg

Hej bruchatki:-) u mnie, czyli w łódzkim upał odpuścił i w końcu jest czym oddychać.zobaczcie jak moja buldożka pilnuje mojego synka:-):-):-):-)

Jaki słodziaczek!
    Ja jestem psiara, więc się rozczulam bardziej nad psami niż niemowlakami :P mam nadzieję że synek mi trochę odmieni światopogląd :-)

A moja suka olewa mój brzuch... :/

Tysia87 lubi tę wiadomość

v50lkjv.png
  • deidre Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    2csas6c.jpg
    a to moja druga ukochana sunia.shih-tzu:-)

Chyba prosto od groomera wyszła :-) Śliczna!

v50lkjv.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deidre wrote:
    Jaki słodziaczek!
    Ja jestem psiara, więc się rozczulam bardziej nad psami niż niemowlakami :P mam nadzieję że synek mi trochę odmieni światopogląd :-)

A moja suka olewa mój brzuch... :/

No ja to samo, czasami mam wyrzuty sumienia, że bardziej przejmuje się psami niż dziećmi. Zawsze mówiłam, że gdybym miala kupę kasy to wspieralabym schroniska, a nie domy dziecka.wiem, okropne to, ale mam nadzieję, że syn odmieni choć trochę mój światopogląd:-)

deidre lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje za odpowiedzi :) sprawa do przemyślenia :)
    PS. ale słodkie psiaki! Na brzusiu tak fajnie wyglądają

Tysia87 lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I postanowione po obiedzie leze do gory brzuchem i sie nie ruszam nikt i nic mnie z lozka nie wyciagnie ;)

K_A_M_A, Paula55, Io, magdzia26 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam obiad, 2 słoje małosolnych ogórasów, ciacho-hee nawet wyszło ;) a teraz odpoczywam... Dziś już nie ma takiego ukropu, ale jest dosyć duszno... Wczoraj nakupowałam jak głupia lodów, a dziś nie mam na nie ochoty :/ Dziwne... A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola :D
    Karolinko jak tam prasowanie? Już masz wszystko? Ja chciałam już porobić w tym tygodniu, ale stwierdziłam że to bez sensu-najpierw mąż pomaluje te pokoje, ja porządnie posprzątam, wypiorę firanki, umyję okna i dopiero wezmę się za ubranka. Plan ambitny-gorzej z wykonaniem :D

kark, magdzia26, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    A ja zrobiłam obiad, 2 słoje małosolnych ogórasów, ciacho-hee nawet wyszło ;) a teraz odpoczywam... Dziś już nie ma takiego ukropu, ale jest dosyć duszno... Wczoraj nakupowałam jak głupia lodów, a dziś nie mam na nie ochoty :/ Dziwne... A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola :D
    Karolinko jak tam prasowanie? Już masz wszystko? Ja chciałam już porobić w tym tygodniu, ale stwierdziłam że to bez sensu-najpierw mąż pomaluje te pokoje, ja porządnie posprzątam, wypiorę firanki, umyję okna i dopiero wezmę się za ubranka. Plan ambitny-gorzej z wykonaniem :D

kama ale mi zrobilas smaka na ogorki, az mi sie plakac chce bo nie mam dostepu :(

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja koncze obiadek :) dzis curry kurczakowe dla mnie z makaronem dla miska z ryzem :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    A i mam zestaw startowy na wieczór, bo dziś komedia-czyli chipsy i cola :D
    Ech, jak to napisałaś, to czuję, że będę musiała skoczyć do sklepu, bo nie wytrzymam bez takich dobroci :D :P

Ja dziś postawiłam pierwszą partię prania (mąż wreszcie skończył komodę :D), ale jak wyciągnęłam wszystkie ciuszki, pieluchy i pościele to widzę, że jeszcze 5 partii mnie czeka O.o Także pewnie za 2 tygodnie skończę, bo zanim to wszystko zdążę wyprać, wysuszyć i wprasować to trochę minie ;)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    kama ale mi zrobilas smaka na ogorki, az mi sie plakac chce bo nie mam dostepu :(

Uwierz mi że mi też chce się płakać, bo już bym zeżarła a dopiero co zrobiłam... :)

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Co do Migotki to można do niej na fb napisać. Może odpowie. Fipsik tez się coś dawno nie odzywa.
    to napiszcie, bo ja nie jestem w tym forum na fejsie. I dajcie znać co i jak

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyjechało łóżeczko:) czekam na męża żeby jest wniósł na góre i będziemy je składać :) pochwalę się pewnie wieczorem fotką lub jutro :)

Majeczka2014, Nelus, K_A_M_A, magdzia26, Io lubią tę wiadomość

7w3d 💔
‹‹ 1065 1066 1067 1068 1069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ