Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie... Ci faceci
jeszcze nie wrócił a juz polnoc, napisał tylko wiadomość czy juz dobrze sie czuje i ze on czeka na jakaś niespodziankę dla solenizanta! Ale focha walne, ma przerabiane!
A ty Karolina co tak codziennie wczesnie wstajesz? Nie lubisz sobie pospać? :p życzę ci wytrwałości na chrzcinach -
Nelus ja srednio od 5 codziennie jestem na nogach
niestety ja mam od poczatku ciazy problemy z jelitam i zoladkiem i mam biegunke i dla mojego organizmu nie ma znaczenia ktora jest godzina i musze wstawac nawet w srodku nocy..a o 5 to juz moja standardowa godzina ze musze wstac i isc a pozniej juz zasnac nie moge
Nie dziwie sie ze zla jestes.. a jak sie czujesz?https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Oj to niefajnie
a o której chodzisz spac? Ja tez wstaje kilka razy w nocy ale to na siku
brzuch nadal boli jakbym sie czymś zatruła ale da sie przeżyć. mam tylko takiego nerwa ze dopóki ten dupek nie wróci to na pewno nie zasnę. Mam ochotę zadzwonić i go opieprzyc ale sie powstrzymuje! -
Dzień dobry
Nie wiem która z was pytała o ten termoforek z pestek wisni ale ja też zastanawiam się czy go nie kupić...w sumie nie jest to jakiś duży wydatek, na allegro zaczynają się od 20zl juz z wysyłka...
Co do wagi to ja na dzień dzisiejszy mam 11kg na plusie...
I wczoraj po raz ostatni jadłam czereśnie...brzuch mnie boli od wczorajszego popołudnia aż do teraz...normalnie rewolucja jak nic...masakra -
Jejku, Nelus, mam nadzieje, ze sie lepiej czujesz?!?!?!? Ja wczoraj mialam podobna akcje, tylko o dziwo bylo zaledwie 15 stopni - zlalam sie potem, serce mi walilo jak oszalale, nie moglam oddychac i mi wszystko odplywalo. Moze cos dzidzia ucisnela?
A chlopa walnij przez leb kapciem! Nalezy mu sie.
Karolina, baw sie dobrze na chrzcinach i trzymam kciuki, zebys wytrzymala do konca
Verynice, no ja wlasnie trafilam wczoraj na allegro na ten termoforek, jest u sprzedawcy ktory ma tez koszule nocne do karmienia i szlafroczki i chyba go kupie przy okazji. Jest za 19zl, a dziala podobno i na cieplo na kolki i na zimno np. do okladania piersi jak bola, czy do obkurczania macicy po cesarce. Moze sie przydac
Kurcze, a ja oczywiscie poszlam spac o 2:30, o 8 pobudka na siku i juz nie moge zasnacZnow mi sie rozkreca wodonercze chyba, bo brzuch boli jak cholera, czegolnie jak sie Mati rusza
A wieczorem mamy isc do mojej kolezanki na mecz, zasne w pierwszych minutach przeciez!
verynice lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Witam z rana
Napisałam długi post na tel i nie mogłam go wysłaćteraz napiszę jeszcze raz z kompa.
Neluś brzuszek piękny, ech jak ja ci zazdroszczę tych pięknych widoków. Co do twojego chłopaka to wcale się nie dziwię, że ci jest przykro.
Co do wagi to ja startowałam z 53kg (waga po świętach), dziś waga pokazała mi 68,1kg czyli 15 kg na plus. Na szczęście teraz już nie rośnie tak szybko jak na początku. W ostatim miesiącu tylko 1kg, wcześniej po 2-3 kg miesięcznie więc może w 20 sie zamknę
U nas w domu pobojowisko, wczoraj mąż rozebrał kuchnię i naszą sypialnie ( ach jak mi szkoda oddzielnej sypialni, ale trzeba było zrobić miejsce dla nowego domownika. Od jutra wchodzi ekipa remontowa i muszę obyć się tydzień bez kuchni, ciężko będzie tym bardziej że w tym tyg. obie córki w domu. Mąż zrobi mi polową kuchnię w salonie i tak jakoś trzeba będzie sobie z gotowaniem radzić
Dziewczyny powiedzcie mi, czy w ciąży można używać somoopalacz na twarz ? Zrobiły mi się przebarwienia brązowe na czole i chciałam to jakoś wyrównać z jaśniejszą skórą dookoła, a nie chcę tego wystawiać na słońce. ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 09:20
-
Verynice, jasne ze podam
Tylko mam go na komputerze, a nadaje z telefonu, wiec jak tylko odpale kompa, to od razu wkleje linka
SZONKA - z samoopalaczami sa rozne zdania. Na pewno trzeba dokladnie popatrzec na sklad, bo czesc samoopalaczy ma cale laboratorium chemiczne, ktore jest mocno szkodliwe. Na pewno nie wolno w sprayu uzywac. Tylko jest podstawowe pytanie, bo dzialanie samoopalacza polega na wiazaniu sie oodstawowego jego skladnika, DHA, z barwnikiem w skorze, co daje brazowy kolor. W ciazy wiadomo, ze mamy burze hormonow, ktora powoduje rozne nietypowe reakcje. I przez to nie masz pewnosci, ze skora Ci sie rownomiernie zabarwi. Nie wiadomo tez,czy miejsca przebarwione sie po samoopalaczu nie zabarwia mocniej i bedzie jeszcze gorzejChyba lepiej uzyc dobrego podkladu jednak... Ja mam taki dobry z La Roche Possay, mozna go czesto w.promocji w Superpharm wyhaczyc za polowe ceny. Ladnie kryje bez efektu szpachli i jest trwaly, a do tego ma SPF25
Dzien dobry moje misiaki
Nelus matko kochana ales nas postraszyla!!! Oby to nie zatrucie. Lez i odpoczywaj a ten tw chlop niech gania kolo ciebie!!! Lobuz jeden.
Karolinka udanej imprezki
Nenka foty pokoju obowiazkowo
Betinka no final trzeba obejrzec no co ty
Ja w miare wyspanaten termofor tez chce kupic
dobre opinie o jego dzialaniu czytalam
Mam newsa!!! Sierpniowki sie zaczely rozpakowywacpoki co jedna ale za to z grubej rury
maluszek jest niby wczesniaczkiem ale moja przyjaciolka tez tak urodzila i wszystko jest ok
wiec babeczki... W sierpniu trzeba miec sie na bacznosci
JagoodkaK, ofcooo, stardust87, verynice, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki
pogoda znowu upalna obudziłam sie cała spocona jak mopsmy dzisiaj chyba znowu zrobimy całodniowy wypad nad wodę połączony z obiadkiem u mamusi
zdjęcia brzucholków ślicznea wagą nie ma się co przejmować każda jest inna i była tez inna przed zajściem w ciąże, i każda z nas tyje we własnym tempie i zgodnie z własnym ciałem
Nela, faktycznie trochę nie w porządku się zachował, nie jestem za trzymaniem faceta jak to się mówi "na smyczy" w domu kiedy wszystko jest w porządku bo jestem w ciąży, ale mógł poczekać albo zostać z tobą skoro cie boli i tak źle się czułaś urodziny kolegi będą jeszcze niejedne
-
dzięki dziewczyny mam nadzieję że się uda imprezka
Nelus wczoraj np poszłam spać po 24różnie bywa czasami już po 21 śpię w najlepsze a czasami się męczę do późna
a to taka szybka sesja przed chrzcinami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:24
Ewi25, Karolaaa91, JagoodkaK, karolcia:)))), anulka81, kark, nenka, stardust87, verynice, assantea, doti77 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
verynice wrote:Betinka a podasz linka do tego sprzedawcy? Bo też muszę kupić koszule i szlafrok to przy okazji ten termoforek bym też wzięła
Proszę bardzohttp://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=p&us_id=14918399
Szonka - to super, że efekt dobry! A co do szkodliwości - na pewno jest największa w I. trymestrze. Przeczytaj skład i sprawdź w internecie, czy ma jakieś mocno szkodliwe składniki. To w sumie III trymestr i do tego sama twarz, więc powinno być okWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 11:15
Nelus, wiem co czujesz kochana. Moj wczoraj poszedl na meskie wyjscie i wrocil dokladnie 4.55 z "uroczym" alkoholowym smrodem. Spi do tej pory a ja z cholernym bólem zebra wybralam się na godzinny spacer z piesynkiem, no bo kto miał isc.
Na duchu podtrzymuje mnie fakt, że mam zdjecia 4dmojej królewny i nie wazne, ze jej tatuś mowi, ze ma kartofel zamiast nosa i nie jest ladna. No cóż czuje, ze nasza niedziela dziewczynki nie bedzie nalezala do najlepszych. Kazdej obolalej zycze odpoczynku i szybkiego powrotu do formy. -
nick nieaktualny
-
wiecie co dziewczyny, miałam wczoraj 30 urodzinki. fajny dzionek
tylko szkoda, ze przez cały dzień padało. Troszkę byłam w biegu przez ten dzień bo musieliśmy z mężem pozałatwiać kilka spraw a ja jeszcze na pierwsze urodzinki bratanicy wpadłam bo potem miałam swoich gości w domu
dostałam śliczną biżuteriei super koszulkę od przyjaciółki z "ofcooo wersja 3.0" --> różowa owieczka jako biznes woman hihi. cudna - nie wiem kiedy się w nią zmieszczę bo przyjaciółka zrobiła koszulkę rozmiar M (ale raczej to małe M). Bardzo mi to schlebia, ale nie wiem czy przed ciążą bym się w nią zmieściła ;P Do tej koszulki dostałam w tym samym stylu torbę lnianą na zakupy z rysunkiem 3 dzieci (!!) + mną i mężem. Uśmialiśmy sie do łez
Rysunek wygląda jakby za kolejnym naszym podejściem były bliźniaki
A dziś wstałam rano i tak mi sie smutno zrobiło, że mam już 3 z przodu i nigdy już nie będzie 2... ehdoti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyofcoo w takim razie spoznione zyczenia duuuzoo zdrowka dla ciebie i maluszka kochana:) No niestety lata leca ja mam 27 ale nie przejmuje sie tym totalnie,mam kochanego meza corke w drodze, czego chcec wiecej.30 to piekny wiek kochana:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:31
ofcooo lubi tę wiadomość
-
Ofco--> wszystkiego naj naj Kochana, przede wszystkim samych miłych chwil w 3tc i szybkiego bezbolesnego porodu!
Przebudzilam sie dzisiaj na calego o 5:30 masakraaaa
Jesli chodzi o termoforki z pestkami wisni, to Ja juz ok miesiac temu kupilam. Czytalam wiele pozytywnych opinii na jego temat, kosztowal tak jak piszecie w przeliczeniu na zlotowki ok 20-25zlotych. Z tymze ja kupowalam w drogeriiofcooo lubi tę wiadomość