Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My się nasiedzieliśmy w galerii, a tu ani zdjęcia nie dostaliśmy bo mała się w kręgosłup schowała.. ani wymiarów. Źle zmierzył i wyszło, że w 2 tyg skoczyła z 50 na 99 centyl. Dupa wołowa. Jedyny plus, że sobie trochę pooglądaliśmy.. Dobrze, że nie poszliśmy na płatne 4d
edit: a ten wymiar od dna macicy do kości łonowej po całym dniu obżarstwa wynosi u mnie 25cm, ciekawe ile będzie rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 23:41
-
ja juz nie wiem jak moj jest usadowiony
jak sie wypina to mam dwie gule po lewej i po prawejjedna wieksza
nie wiem co to jest
a niekiedy to calkiem ale tak na prawde calkiem po boku czuje ruchy, az w szoku jestem ze tam siegaNelus lubi tę wiadomość
-
Niemka co z tego ze duzy jak piękny, okrągły, bez rozstępów i reszta ciałka chuda:-)
Pokoikiem proszę sie pochwalić jak już bedzie gotowy ja sie dopiero pochwale w sierpniu jak teściu przyjedzie i zrobi co należy
nenka wrote:Muszę się pochwalić bo prawie mamy skończony pokoik jeszcze fototapeta musi przyjść i skręcić łożeczko
Ale za to pleców nie czujenenka lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny
Ja juz waze 14kg wiecej! Ostatnio leginsow nie moglam wcisnac a jeszcze niedawno byly luzne :p wszystkie sukienki sa za krotkie I musze pod nie zakladac szorty... Eh
Co do cyckow to tez troche opadly, jak siedze to mam dwa nalesniki na stole, a tylek to faktycznie mi sie zrobil brazylijski z czego sie ciesze choc mogloby na nim nie byc cellulitu :p
Ale juz dosyc narzekania, wszystkie sie wylaszczymy juz za 2 miesiace
-
Wlasnie wrocilam z urodzin mojego chlopaka kolegi! O 19 bylo 30 C w cieniu, nagle zaczelam sie pocic, krecilo mi sie w glowie, slyszalam wszystko w zwolnionym tempie, zaczal bolec brzuch, a mala robila fikolki jakby cos jej sie stalo! Tak sie wystraszylam ze nawet z nikim sie nie pozegnalam tylko wzielam chlopaka za reke I do samochodu! Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. Teraz leze w lozku, od razu lepiej, chociaz brzuch boli nadal
nie wiem czy to przez upal czy cos niedobrego zjadlam! chlopak spytal sie czy dobrze sie juz czuje I czy moze jechac z powrotem na troche, powiedzialam ze tak chociaz liczylam ze ze mna zostanie, troche mi przykro
CZARNULKA77 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Brzuchatki
Nelus mam nadzieję że się już lepiej czujesz! Eh Ci faceci.. jak to mój Gin powtarza mojemu Mężowi że jak się źle czuję to nie chodzi o to żeby On mi jakoś pomógł tylko okazał czułość i żeby był.. chyba każda z Nas tak ma a Faceci nie domyślni są niestety..
Ja życzę udanego dnia Wam Mamusie bo My dzisiaj idziemy na Chrzciny na których mój P ma być Chrzestnym u MałegoMam nadzieję że uda mi się do końca wytrzymać żebyśmy nie musieli się zbierać wcześniej bo mojemu P nie będzie wypadało żeby zniknął jako pierwszy
CZARNULKA77 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png