Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madiiiii wrote:Dziękuję bardzo, bardzo
Czyli dobrze myślałam, że mój pracodawca próbuje zwalić na ZUS tę pierwszą wpłatę. No makabra, jak się człowiek sam nie upomni o swoje, to nic nie dostanie.madiiiii lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Nelus wrote:Nie no nie straszcie ze to juz czas, jak sie podtarlam to zobaczyłam krew. Założyłam wkładkę i leze, nic nie leci i nie boli. Postaram sie nie wstawać za duzo i poczekać do wizyty. Pewnie mnie wyślą do szpitala na usg i wszystko sprawdza
Nelus ja przeboje z krwawieniem mialam od ok. 21 tyg. a skonczylo sie ok tyg. temu. Bylam chyba u 5 lekarzy z tym i nikt nie wie co to jest i skad. Tydzien temu na ip stwierdzili ze jakk tyle czasu juz plamie i nic sie nie dzieje to na pewno nic zlego. Wiec glowa do gory, krwawienia w ciazy soe zdazaja i wcale nie misza oznqczac nic zlego. Wazne zeby szybko zglosic sie do lekarza i sprawdzic czy sie szyjka nie rozwiera albo czy to nie z odklejajacego sie lozyska. U ciebie tez na pewno bedzie dobrzeNelus lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Nie no nie straszcie ze to juz czas, jak sie podtarlam to zobaczyłam krew. Założyłam wkładkę i leze, nic nie leci i nie boli. Postaram sie nie wstawać za duzo i poczekać do wizyty. Pewnie mnie wyślą do szpitala na usg i wszystko sprawdza
Nelus, kochana, jak nie leci juz to moze tak jak ktoras z nas miala- zapalenie pecherza i to stamtad krew? Dobrze,ze nic nie boli!!!
Co za dzien w ogoleCaly czas patrze,czy Kark cos pisala. I jeszcze mnie brzuch jak na okres boli i krzyz kurrrrde
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Nelus oby wszystko było dobrze, nic sie nie stresuj kochana! I zgon na faceta niech sie troche pomartwi za te swoje ostatnie wyjście
A ja pochwale sie dzisiejsza paczka od kuriera:
Do tego kompleciku jeszcze bluza
A teraz hit: w paczce gdzie powinny byc trzy bodziaki rozmiar 56 były dwa plus trzeci rozmiar 90 pareoczywiście już zgłoszone do smyka.
Jutro powinno przyjść kolejne zamowienie z bodziakami i mam nadzieje ze wiecej takich niespodzianek nie bedzie.
anulka81, verynice, JagoodkaK, Gosia19, Kaarolina, pralinka, Io, stardust87, betinka, nenka, doti77 lubią tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:AAAA miałam Was pytać!! Od dwóch 2 mam skurcze prawej łydki nad ranem i to takie, że czuję napięty mięsień cały dzień-na to pomoże mi branie magnezu?? Tzn wiem, że nie jesteście lekarzami
ale czasem, któraś pisała coś o tym ale już nie pamiętam co
W moich witaminach nie ma magnezu, można go sobie od tak łykać dla swojej potrzeby? Dodam, że wizytę u gina mam dopiero za 2 tyg...
7w3d 💔 -
Jestem na działce, chce tylko zdać Wam relacje z usg
mam małego giganta, żadna mnie nie pobije
mały waży ok 2200g i średni wiek ciąży to 34tydz
czyli wyprzedza wzrostem o 2 tyg
justyna14, verynice, afrykanka, JagoodkaK, Karolaaa91, Gosia19, anulka81, Paula55, Io, karolcia:)))), stardust87, madiiiii, K_A_M_A, nenka, doti77, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Hela ja obstawiam 1850
i trzymam kciuki. Ja wizyte mam w środe i mam nadzieje, ze o niej nie zapomne
Karola ubranka prześliczne, aż sama mam ochote wybrac sie do smyka, zwłaszcza, że dzisiaj bedę w pobliżu, nie wiem jak sie powstrzymam... Trzymajcie za mnie kciukiHe, he
-
dba to cudowna informacja:) zdrówka dla Ciebie i Maluszka - wielkoludka
odpoczywajcie:)
hela ja obstawiam, że waży teraz ok 1900 go której masz wizytę?
Kark daj znać kochana czy wszystko ok, bo się tu martwimy o Ciebie.
karolaaa91 też czekam na swoją paczkę ze smyka, do tej pory nie zdarzyło mi się, żeby mi taki numer z rozmiarami zrobili, zobaczymy jak teraz:) śliczne te ubranka mają, fajne wyprzedaże teraz, aż żal nie zamówićpochwale się swoimi łupami, jak tylko paczka dojdzie:)
Nelus trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, daj znać koniecznie po wizycie, co ginek powiedział.
a mnie natchnęło na pieczenie - serniczek już piekarnikumniam
Karolaaa91 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Dba--> super wiesci, malutka Kluseczka
Karolcia--> a to tyle fajnie ze blisko:) My sie przeprowadzalismy o 400km dalej..
Nie jestem do konca zadowolona z m, bo wolalabym z ogrodkiem..no ale u Nas to koszt
ok 1200-1500euro miesiecznie. Dla Nas za drogo..