Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, u mnie remont zaczyna sie w polowie przyszłego tygodnia, bedzie malowanie, przemeblowanie a ja nie mam gdzie uciec z domu i bede pomagac w malowaniu.do tego kolyske przywozimy pod koniec sierpnia razem z wozkiem z wielkopolski... komody brak, przewijaka brak, kosmetyczka i apteczka dla malej pusta, ubranka w workach i kartonach w piwnicy. Ja to w czarnej dupie jestem.
-
AAAA miałam Was pytać!! Od dwóch 2 mam skurcze prawej łydki nad ranem i to takie, że czuję napięty mięsień cały dzień-na to pomoże mi branie magnezu?? Tzn wiem, że nie jesteście lekarzami
ale czasem, któraś pisała coś o tym ale już nie pamiętam co
W moich witaminach nie ma magnezu, można go sobie od tak łykać dla swojej potrzeby? Dodam, że wizytę u gina mam dopiero za 2 tyg...
-
K_A_M_A wrote:AAAA miałam Was pytać!! Od dwóch 2 mam skurcze prawej łydki nad ranem i to takie, że czuję napięty mięsień cały dzień-na to pomoże mi branie magnezu?? Tzn wiem, że nie jesteście lekarzami
ale czasem, któraś pisała coś o tym ale już nie pamiętam co
W moich witaminach nie ma magnezu, można go sobie od tak łykać dla swojej potrzeby? Dodam, że wizytę u gina mam dopiero za 2 tyg...
tak mi lekarz zalecił i od tego czasu się uspokoiło
Nelus: trzymaj się tam, wyczekaj spokojnie do wizyty jesli nic więcej nie leci i dawaj znać jak po wizycie, trzymam kciukiNelus lubi tę wiadomość
-
Kama łykaj magnez, nie zaszkodzi, ja mam tez prawie skurcze rano jak wstaje, prawie bo jak czuje ze "idzie" to jakos go powstrzymuje
jak mi zabraklo magnezu to czulam ze jednak pomaga
Nelus to lez i czekaj na wizyte! wazne ze nic nie boli, moze to po wczorajszym?Nelus lubi tę wiadomość
-
Hela tak sobie myśle ze to moze przez ten stres ostatnio przez chłopaka... Nie wiem czy przez to mozna zaczac krwawic?
ogólnie nic takiego nie robiłam. Zero seksu kilka dni juz, nie podnosilam tez ciężarów. Jedynie co to na spacerze i w sklepie byłam
-
Nelus, z pewnoscia bedzie dobrze skoro krew juz nie leci. Za chwile masz wizyte u lekarza, wiec wszystko sie wyjasni:)
Ja na razie nie panikuje, tez nie mamy jeszcze mebelkow, ciuchy nie poprane a czesc rzeczy od rodzicow, z apteki i la millou
Dopiero przyjedzie z Polski...
Z wiekszych rzeczy to wozek niedawno kupilismy, jest cudownyNelus lubi tę wiadomość
-
Kama--> ja tez mialam skurcze lydek i od paru tyg lykam magnez.
Z tego co czytalam to lykanie magnezu jest wrecz wskazane
Wiec bez obaw, z pewnoscia nie zaszkodzi
Magnezu jest malo w dostepnych produktach zywnosciowych a poza tym
latwo ulega wyplukaniu, a jest potrzebny organizmowi wiec warto lykacK_A_M_A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny az ciarki mam, uswiadomilam sobie ze teraz takie akcje beda coraz czesciej u nas (chociaz mam nadzieje ze tak jednak nie bedzie i kazda bez problemow donosi terminowo dzidzie).ja dopiero dzis zaczynam 30 tc , modle sie zeby ta moja mala siedziala jak najdluzej w brzusiu:) od 1 sierpnia zmieniamy dom wynajmujemy oczywiscie ale juz bym chciala byc po przeprowadzce bo juz prawie wszystko w kartonach i dobija mnie te widok ;/
nelus ty lez kobitko i mam nadzieje , ze ta krew to faktycznie z jakiegos naczynka i ze to nic powaznego
Oby z kark bylo wszystko wporzadku ..trzymajmy kciuki -
Karolcia--> nie chcieliscie wczesniej sie przeprowadzic?
Ja wlasnie aby uniknac zamieszania na miesiac przed porodem, zdecydowalam sie na przeprowadzke
wlasnie teraz, tzn juz 2tyg jestesmy na nowym m. Teraz ogarniamy rozpakowywanie (w sumie 80% juz rozpakowane)
I za chwilke chce na spokojnie zajac sie praniem, przygotowaywaniem kacika dla dziecka itd. Bo wiadome ze przed przeprowadzka jakies prania itp nie mialy zadnego sensu.. Powiem Ci ze jeszcze kilka tych pudel mnie denerwuje, ale maz
wiele ogarnia dopiero po pracy..nie chce go tez przemeczac, wiadome..karolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypralinka wrote:Karolcia--> nie chcieliscie wczesniej sie przeprowadzic?
Ja wlasnie aby uniknac zamieszania na miesiac przed porodem, zdecydowalam sie na przeprowadzke
wlasnie teraz, tzn juz 2tyg jestesmy na nowym m. Teraz ogarniamy rozpakowywanie (w sumie 80% juz rozpakowane)
I za chwilke chce na spokojnie zajac sie praniem, przygotowaywaniem kacika dla dziecka itd. Bo wiadome ze przed przeprowadzka jakies prania itp nie mialy zadnego sensu.. Powiem Ci ze jeszcze kilka tych pudel mnie denerwuje, ale maz
wiele ogarnia dopiero po pracy..nie chce go tez przemeczac, wiadome..
kochana pewnie ze chcielismy, ale do UK przylecialam do maza dopiero 2 mc temu a umowa na to obecne mieszkanie nas obowiazuje do konca lipca. Ale przeprowadzamy sie ulice obok, , wiec nie trzeba bedzie nigdzie daleko jezdzic z rzeczami a trafil sie nam ladniejszy domek z ogrodkiem, 2 sypialnie, jadalnia, salon w takiej samej cenieW ten weekend mamy tam juz isc umyc okna, zaslony zawiesic, maz ma pokoj pomalowac takze 1 sierpnia zostanie tylko sie rozpakowac:) damy rade ale chcialabym miec juz ten komfort psychiczny ze wszytko gotowe i zostaje mi pranie , prasowanie i czekanie hehe:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 14:34
Paula55, pralinka lubią tę wiadomość