Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    masz racje właśnie :) bo mimo,ze mi się podobają wzorowo to mam wrażenie że są letnie a ja też chcę coś grubszego bo mam już dwa kocyki takie cieńsze więc po co mi 3ci taki sam. A no i też szarości turkuse mi się podobają :)ale jako , że mam jeden już turkusowy to szukam teraz coś w różu :) dzięki za link , podejrzę sobie teraz

Ja dokladnie tak samo :) mam jeden cieniutki, drugi troszke grubszy i teraz chce typowo zimowy :)
    W rozu sa te sowki piekne!!! Chcialam je wzaiac te bialo/ turkusowe ale moj poknal sie w glowe ze gdzie taki roz dla faceta :P
    Wiec nici i beda sowki niebieskie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• doti77 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Jestem zmęczona, tymi upałami i jazdą z synem na rehabilitację. Dzisiaj mąż grilla zrobil, zjadlam jedną kiełbache i mialam dość. Złapał mnie skurcz nogi, leże w łóżku. Pozdrawiam

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Wy dzisiaj tak spokojnie?? Mialam nadzieje ze bede miala co nadrabiac a tu. co?? Jakos spokojnie :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonko moze byc poczta tylko jest opcja ze albo skisnie albo ktos bezczelnie wychla :D heh a tam-satysfakcja najwazniejsza :) ale juz drugi raz komus zgadlam ;)

Ewi co do lozeczka to trzeba bylo im powiedziec ze kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    dziewczyny moj ginekolog wczoraj pobrał mi wymaz na GBS czy jakos tak (pochwa + odbyt ) i zastanawiam sie czy nie za szybko? W internecie podaja ze robi sie to badanie od 34 tygodnia.... wy tez to mialyscie ?
    ja mialam teraz na wizycie ale z pochwy, gun mowil ze pobiera do 35tyg wiec na nast wizycie bedzie za pozno :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś położna powiedziała że gin pobierze ten wymaz a gin ze dopiero na następnej wizycie za 3 tygodnie bo dziś za wcześnie.

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja dokladnie tak samo :) mam jeden cieniutki, drugi troszke grubszy i teraz chce typowo zimowy :)
    W rozu sa te sowki piekne!!! Chcialam je wzaiac te bialo/ turkusowe ale moj poknal sie w glowe ze gdzie taki roz dla faceta :P
    Wiec nici i beda sowki niebieskie :)

no jak dla synka to niech będzie niebieski :) też jest ładny:)

Paula55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam właśnie 3 kanapki z wędliną, pomidorem, majonezem i ketchupem :) mix niezły

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przed chwila w lozku zzarlam budyn czekoladowy :D

nick nieaktualny, betina89 lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam pol zapiekanki. Pije soczek ze swiezo wycisnietych pomaranczy i grejfruta i zaraz ide zrobic sobie bagietke zpasztecikiem :) oooo :)

Dziewczyny czy was teraz tez takie bole okresowe lapia??? Przedtem tylko twardnial mi brzuch ale od kilku dni ewidentnie skurcze bola :/
    Do tego maly tak mnie cisnie ze co chwila czuje parcie na pecherz i czasem jak sie rusza to ledwo zdarze zacisnac pecherz zeby nie popuscic :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:55

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    A ja zjadlam pol zapiekanki. Pije soczek ze swiezo wycisnietych pomaranczy i grejfruta i zaraz ide zrobic sobie bagietke zpasztecikiem :) oooo :)

Dziewczyny czy was teraz tez takie bole okresowe lapia??? Przedtem tylko twardnial mi brzuch ale od kilku dni ewidentnie skurcze bola :/
    Do tego maly tak mnie cisnie ze co chwila czuje parcie na pecherz i czasem jak sie rusza to ledwo zdarze zacisnac pecherz zeby nie popuscic :/

o mniam :) dawaj zapiekankę :)
    właśnie dzisiaj miałam pisać o tych bólach jak na okres.
    Od kilku dni czuję je intensywnie. Aż zapomniałam jak boli na @.
    Właśnie w tej chwili też takie mam... Dosłownie gdyby nie ciąża, leciałabym do wc sprawdzić czy mnie nie zalało..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    A ja przed chwila w lozku zzarlam budyn czekoladowy :D

a ja malinowy i do tego 2 parowki z majonezem hehe to jets mix:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie sobie wlałam do szklanki tymbarka wiśniowego i 3 kostki lodu..-wiem, że takie napoje niezdrowe i ogólnie staram się unikać gazowanego i słodkiego picia,ale czasami pragnienie jest większe. Woda niegazowana już bokami mi wychodzi. A duchota taka, że wypiłam jednym tchem:)

Paula55 lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto sie podzieli swoimi rarytasami?? Bo tu takkwych nie serwuja.. a szkoda :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Kto sie podzieli swoimi rarytasami?? Bo tu takkwych nie serwuja.. a szkoda :)

Karola, ja się podzielę :) choć wiele w lodówce nie mam, bo jutro zakupy ale za to szafkę wypełnioną mam trochę słodkościami ;)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamiast zwyklej wody (za ktora nie przepadam) doje kubusia water lub zywiec zdroj smakowy :) to moge pic litrami i zdrowe ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka u mnie to samo. Jutro koniecznie musimy zakupy uskutecznic ;)
    Karola moge ci zaproponowac bagietke z pasztetem bo tez wlasnie jem ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja zamiast zwyklej wody (za ktora nie przepadam) doje kubusia water lub zywiec zdroj smakowy :) to moge pic litrami i zdrowe ;)

chyba też przerzucę na smakowe- spróbuję :) chociaż raz na jakiś czas

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Majeczka u mnie to samo. Jutro koniecznie musimy zakupy uskutecznic ;)
    Karola moge ci zaproponowac bagietke z pasztetem bo tez wlasnie jem ;)

ostatnio nie mam w ogóle weny co by tu gotować na obiad. Dochodzą do tego upały których nie cierpię w ciąży i robie się wybredna. Często robię listy jak już mnie najdzie wir gotowania,ale nie zawsze. Wchodzę do Tesco i sama nie wiem co kupić, wrrr... Wszystko kompletnie mi się przejadło. Nawet mięso mi już nie smakuje. No i trudno też mojemu dogodzić, bo on wybredy troszku :) i nie wszystko lubi co ja. Chcialabym żeby ktoś od czasu do czasu za mnie pogotował :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ci ze mi tez sie pom ysly koncza... Ja uwielbiam gotowac ale jak by mi tylko ktos wymyslal co :)
    Ale tez robie listy co w ktory dzien gotuje i powiem ci ze nawet sie to sprawdza. Co mi sie cos umysli,przypomni albo znajde na necie to bach na liste, a potem z tej listy robie liste zakupowa.
    Inaczej jadac na zakupy pokupimy wszystko z innej parafi a potem siedze i mysle co z tego sklecic :P
    Zreszta i tak zawsze jest tak, ze jade na zakupy z lista a kupie dwa razy tyle niz na niej jest :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:21

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1159 1160 1161 1162 1163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ