Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka2014 wrote:masz racje właśnie
bo mimo,ze mi się podobają wzorowo to mam wrażenie że są letnie a ja też chcę coś grubszego bo mam już dwa kocyki takie cieńsze więc po co mi 3ci taki sam. A no i też szarości turkuse mi się podobają :)ale jako , że mam jeden już turkusowy to szukam teraz coś w różu
dzięki za link , podejrzę sobie teraz
Ja dokladnie tak samomam jeden cieniutki, drugi troszke grubszy i teraz chce typowo zimowy
W rozu sa te sowki piekne!!! Chcialam je wzaiac te bialo/ turkusowe ale moj poknal sie w glowe ze gdzie taki roz dla faceta
Wiec nici i beda sowki niebieskieMajeczka2014 lubi tę wiadomość
-
Witam.Jestem zmęczona, tymi upałami i jazdą z synem na rehabilitację. Dzisiaj mąż grilla zrobil, zjadlam jedną kiełbache i mialam dość. Złapał mnie skurcz nogi, leże w łóżku. Pozdrawiamhttps://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Iwonko moze byc poczta tylko jest opcja ze albo skisnie albo ktos bezczelnie wychla
heh a tam-satysfakcja najwazniejsza
ale juz drugi raz komus zgadlam
Ewi co do lozeczka to trzeba bylo im powiedziec ze kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera -
Karolaaa91 wrote:dziewczyny moj ginekolog wczoraj pobrał mi wymaz na GBS czy jakos tak (pochwa + odbyt ) i zastanawiam sie czy nie za szybko? W internecie podaja ze robi sie to badanie od 34 tygodnia.... wy tez to mialyscie ?
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja dokladnie tak samo
mam jeden cieniutki, drugi troszke grubszy i teraz chce typowo zimowy
W rozu sa te sowki piekne!!! Chcialam je wzaiac te bialo/ turkusowe ale moj poknal sie w glowe ze gdzie taki roz dla faceta
Wiec nici i beda sowki niebieskie
no jak dla synka to niech będzie niebieskiteż jest ładny:)
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zjadlam pol zapiekanki. Pije soczek ze swiezo wycisnietych pomaranczy i grejfruta i zaraz ide zrobic sobie bagietke zpasztecikiem
oooo
Dziewczyny czy was teraz tez takie bole okresowe lapia??? Przedtem tylko twardnial mi brzuch ale od kilku dni ewidentnie skurcze bola
Do tego maly tak mnie cisnie ze co chwila czuje parcie na pecherz i czasem jak sie rusza to ledwo zdarze zacisnac pecherz zeby nie popuscicWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:55
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:A ja zjadlam pol zapiekanki. Pije soczek ze swiezo wycisnietych pomaranczy i grejfruta i zaraz ide zrobic sobie bagietke zpasztecikiem
oooo
Dziewczyny czy was teraz tez takie bole okresowe lapia??? Przedtem tylko twardnial mi brzuch ale od kilku dni ewidentnie skurcze bola
Do tego maly tak mnie cisnie ze co chwila czuje parcie na pecherz i czasem jak sie rusza to ledwo zdarze zacisnac pecherz zeby nie popuscic
o mniamdawaj zapiekankę
właśnie dzisiaj miałam pisać o tych bólach jak na okres.
Od kilku dni czuję je intensywnie. Aż zapomniałam jak boli na @.
Właśnie w tej chwili też takie mam... Dosłownie gdyby nie ciąża, leciałabym do wc sprawdzić czy mnie nie zalało.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie sobie wlałam do szklanki tymbarka wiśniowego i 3 kostki lodu..-wiem, że takie napoje niezdrowe i ogólnie staram się unikać gazowanego i słodkiego picia,ale czasami pragnienie jest większe. Woda niegazowana już bokami mi wychodzi. A duchota taka, że wypiłam jednym tchem:)
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Majeczka u mnie to samo. Jutro koniecznie musimy zakupy uskutecznic
Karola moge ci zaproponowac bagietke z pasztetem bo tez wlasnie jem
ostatnio nie mam w ogóle weny co by tu gotować na obiad. Dochodzą do tego upały których nie cierpię w ciąży i robie się wybredna. Często robię listy jak już mnie najdzie wir gotowania,ale nie zawsze. Wchodzę do Tesco i sama nie wiem co kupić, wrrr... Wszystko kompletnie mi się przejadło. Nawet mięso mi już nie smakuje. No i trudno też mojemu dogodzić, bo on wybredy troszkui nie wszystko lubi co ja. Chcialabym żeby ktoś od czasu do czasu za mnie pogotował
-
Powiem ci ze mi tez sie pom ysly koncza... Ja uwielbiam gotowac ale jak by mi tylko ktos wymyslal co
Ale tez robie listy co w ktory dzien gotuje i powiem ci ze nawet sie to sprawdza. Co mi sie cos umysli,przypomni albo znajde na necie to bach na liste, a potem z tej listy robie liste zakupowa.
Inaczej jadac na zakupy pokupimy wszystko z innej parafi a potem siedze i mysle co z tego sklecic
Zreszta i tak zawsze jest tak, ze jade na zakupy z lista a kupie dwa razy tyle niz na niej jest :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:21