Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenka wzoc jeszcze raz link, bo sie nie otwiera:-)
My juz po weselu, po 4 godzinach siedzenia przy stole i zajadania sie smakolykami moje kostki zniknely, a nogi od kolan w dol wygladaja jak balerony:-P
Jutro postaram sie pokazac Wam jak wygladalam:-D buziaki, dobrej nocy:-* -
nick nieaktualny
-
nenka wrote:Hej
Wiecie co skończyłam segregowac ciuszki ale jestem dumna tylko kręgosłup i pupa boli
Szalona, przynajmniej blizniaki jakbys miala stroic
Kurde, juz mam dosc, nie wiem kiedy sie skonczy to nasze pasmo pechaIlez mozna no!!!! Maz chcial mnie do domu zawiezc po kursie, wsiadamy do samochodu, przekreca kluczyk i zdechl pies!! Akumulator byl 2 lata temu zmieniany, wiec to nie to, czyli cos powazniejszego
Znajomi nas popchneli, jakos zapalil, chcemy wyjechac z bramy, a tam sobie jakis pisior zaparkowal!!!! Nie bylo mowy,zeby wyjechac. Ja nie wiem jak moj biedny A wroci jak zamknie impreze. Mnie na szczescie znajomi podrzucili. Niech to pasmo zlego sie wreszcie skonczy, ciagnie sie od pazdziernika nieprzereanie, juz mi sil brakuje
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Nenka sporo ciuszkow
to wszystko na noworodka? Ja tez dzisiaj skonczylam pranie, zajelo mi to kilka dni ale ja mialam rzeczy od 0 nawet do 12 mies uff teraz jak jest wszystko poikladane to wydaje mi sie ze mam za malo :p chyba jeszcze cos malej dokupie na poczatek
-
Dzień dobry
Wróciłam cala i zdrowa ale nogi bola do teraz - nie nadaje się na wycieczki juz na tym etapie ciąży..moglam wam zarobić zdjęcie żeby wam pokazać jak wyglądała moja prawa stopa, normalnie jakbym ja złamała w kilku miejscach
A co do ubranek to chciałam was zapytać ile macie ubranek na rozm. 56? Bo ja prawie żadnych i ostatnio dokupilam 3body na długi rękaw, 2pary spodenek i zastanawiam się czy nie dokupić body na krótki rękaw? -
Dzień dobry
Piszecie o ślubach to opowiem o swoim 17.07 miałam 4 rocznicę ślubu to trochę z mężem powspominaliśmy sobie ten piękny dzieńWszystko było tak jak chcieliśmy nikt nam sie nie wtrącał do organizacji wesela no może poza moją kuzynka która stwierdził że dyskryminuje część rodziny bo zapraszam tylko siostry (ciocie) od strony mojej mamy a od strony ojca tylko mojego chrzestnego i właśnie ją czyli jego córkę ale mój ojciec ma 8 rodzeństwa z większością nie mam żadnego kontaktu więc nie widziałam potrzeby zapraszania ich wszystkich ja chciałam żeby to była skromna uroczystość tylko z najbliższymi z ludźmi z którymi mam kontakt a w przypadku rodziny ze strony ojca to ja nawet nie wiem jak moi mali kuzynowie i kuzynki maja na imię
No ale kuzynką sie nie przejmowałam robiła focha przez całą imprezę i wyszła o 21 z czego z mężem bardzo sie ucieszyliśmy bo juz zaczynała denerwować innych gości.
Ślubu udzielał nam mój znajomy ksiądz, było cudownie na przyjęciu wszyscy pytali co to za zakonnika to zwykły ksiądz był, z tym że taki ksiądz przez duże K
Jedyny minus tego szczególnego dnia to fakt że było 35 stopni ciepła ale przeżyliśmy i to sala na której było przyjęcie na szczęście była klimatyzowana.
A mój mąż oświadczył mi się w pięknym parku w październiku a żeby było podnioślej w momencie kiedy on klęczał z pobliskiego kościoła zaczęła grać pieśń maryjna bo tam jest tak przyjęte że o godzinie 12 i 15 ksiądz puszcza pieśń i się roznosi po całej wsioczywiście mąż nie miał tego w planach ale pięknie wyszło
Paula55, Nelus, magdzia26, betinka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Nooo nenka porzadny arsenal ubrankowy
Kurde wy juz macie wszystko poprane a ja nawrt nie zaczynamza tydz koniecznie jedziemy po te komode i po urlopie mojego T zaczynam akcje pranie
Betinka to kurde faktycznie jakis niefart... Ale w koncu musi byc lepiej!!!
Ja w tym momencie prawie wszystkie ubranka mam na rozmiar56kilka wiekszych jedynie.
Jak maluch wyrosnie to sie dokupisklepow ci u nas dostatek
Akuszerka czekamy na foteczki
Verynice fajnie ze wycieczka udana!!!
Ja zaczynam miec problem ze spaniem...dzis byla makabra. Przewalalam sie z milion razy z boku na bok i tak mnie plecy bolaly
-
Czesc mamusie,
Ja mam calkiem sporo ubranek 56, część kupilam sama, czesc moja mama i byłoby ok, gdyby nie fakt iż baaaardzo duzo dostaliśmy od Tomka kuzynki. Wiec je sobie posegregowalam miesiącami (tak+-) 0-3, 3-6, 6-9 sa tam jakues newborny, 56, 62, 68, 74 i nawet 80, wiec duuuuzo tego mamy. -
Co do mojego humoru nadal parszywy sie utrzymuje.moja siostra ze szwagrem pezyjezdzaja w odwiedziny, malo tego chca pomoc przy malowaniu a moj Tomasz staje okoniem i mowi, ze nie trzeba malowac, nie trzeba sprzątać po co, 6 lat temu byl remont i sprzatanie. Grrrrrrr jestem wsciekla!!!
-
to sie brzuszkiem pochwale
31+2Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:30
anulka81, Majeczka2014, magdzia26, betinka, ofcooo, Paula55, verynice, Io, turkawka, Kaarolina, lenka123321, kark, Ewi25, Diabla85, stardust87, Karolaaa91, afrykanka, Nelus, Gosia19, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
dzisiaj na szczeście trochę chłodu, odrazu nastrój lepszy.
Nenka ale czadowy brzuszek
ubranek mam tyle co pokazywałąm Wam kilka dni temu. Ale muszę dokupić po kilka szt. tych mniejszych, na sam początekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:41
nenka, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamusie! Ale mnie ulewa obudzila! Huk jak na wojnie tak lalo. Wybawienie, jakos przezyje ten dzien w takim razie. Tylko szkoda,ze mnie az obudzilo, do 3:30 czekalam na mojego A, a on zadzwonil,ze pojedzie prosto do tesciow, bo tam jedt prostownik i w ogole podworko, to latwiej bedzie kombinowac przy samochodzie. I takim sposobem jestem samai do tego ledwo zywa
Synek mi dotrzymuje towarzystwa bardzo intensywnie, potwornie boli, bo prostuje nozki i mam wrazenie,ze mi co najmniek szyjka i zebra pekna. Pierwszy raz taki bol na dole czuje przy jego przeciaganiach. Gora tez nie lepsza, raz az mi sie krzyknelo z bolu.
Odkad otworzylam oczy mam ochote na ciacho - zaraz sie zwloke i upieke plesniaka z borowkami, poziomkami,malinami i morelami.
Nenka, ale masz mega brzusia! Szczuple gladkie nozki i okraglutka pilka plazowa z przoduCiezko na maksa na pewno!
Anulka, Twoj tez piekny!
Iwonka, trzymam kciuki za zdrowko meza!
Dziewczynki,czy Wy macie ten cholerny syndrom niespokojnych nog?! Mi to ustrojstwo zasnac nie daje, nienawidze tego!
KAROLINA, daj znac jak dzisiaj u Was!!!!
nenka, anulka81, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png