Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark nr tel wysyłamy w prywatnej wiadomości do stardust87 ona ma listę i jak któraś będzie w szpitalu to może wysłać do niej smsa ma wszystkim z listy powysylac swój nr tel i jeszcze dwóch dziewczyn z forum do kontaktu.
Super ze wizyta się udała no i imię tez super to jedno z niewielu męskich które mi się podobastardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Cześć dziewczyny
Ja od wczoraj strasznego dola mam spadłam ze schodów pod klatka.
Nie wiem jak to zrobiłam na szczęście małej nic nie jest ale ją całe kolana i ręce rozdzierane i zdałam sobie sprawę co mogło się stać to od razu płacz
Mąż mnie przytula ale sam się wczoraj wystraszył jak wróciłam do domu :'(
-
hej wszystkim
dba wrote:ja się wkurzyłam, bo nigdzie nie mogę kupić huggisów, czyżby je wycofali?
ja kupowałam ostatnio husteczki, ponoc tez bardzo dobre składowe. w rossmannie i kaufland je widziałam. ale pieluszek nigdzie. bella happy tez ma wyciecie na pepek. mi bratowa je polecała, a w necie opinie różne. wzięłam jedna paczke 1 tych i 2 małe białych pampersów. i mam dwa opakowania pampers 2 na później, reszta na bieżąco
a do prania mam lovele, dzidzius i bambino, zobaczymy który najlepiej sie sprawdza
stardust, dziękuje, numer wysłany
akuszerka no, oszczedzac mi sie ładnie prosze! dobrze ze przeszło, ale dzis serio odpoczywaj juz... nie chcesz dołączyc do grona stale lezacych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:08
-
nenka wrote:Cześć dziewczyny
Nie wiem jak to zrobiłam na szczęście małej nic nie jest ale ją całe kolana i ręce rozdzierane i zdałam sobie sprawę co mogło się stać to od razu płacz
O matko nenka, dobrze że tylko na tym sie skończyło, i nie rozpamiętuj tego nie myśl co by było gdyby bo to nie ma sensu a tylko sie stresujesz a to źle wpływa na małą. Głowa do góry i uważaj na siebiehttps://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nenka wrote:Cześć dziewczyny
całe szczescie, ze nic sie nie stało... uwazaj na siebie i sie nie obwiniaj, to nie jest twoja wina, przeciez specjalnie sie nie przewróciłas. ciesz sie ze wszystko ok. -
Juz po wizycie.moj synek jest synkiem, a mina lekarza bezcenna:-) bo niby nigdy sie jeszcze nie pomylil:-) synek wazy 2090 i bardzo mnie to cieszy:-) wszystkie wymiary ma prawidlowe.a GBS to pikus, niepotrzebnie mialam stresa w ogole:-) dziewczyny a jak sie nazywają te pieluszki z aldika, o ktorych piszecie?
kark, Majeczka2014, anulka81, Nelus, magdzia26, jovi81, JagoodkaK, verynice, nenka, betinka, afrykanka, stardust87, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkuszerka, mam nadzieję że teraz tylko ok będzie..Nenka, najważniejsze że nic poważniejszego się nie stało!...dziewczynki musimy na siebie uważać.
Cieszę się z udanych wizyt
skoczę następnym razem do Carrefoura i obczaję te Dzidziusie
Bocianka też może kupię, bo właśnie wczoraj wyczytałam , że ten na "F" to właśnie z mlekiem trzeba mieszać, a ja za mlekiem nie przepadam, po prostu nie dobrze mi po mleku:/
Na początek użyję pewnie Pampersy, ale potem zamierzam przetestować Dady i Tesco LOves Baby- moja siostra kupuje i bardzo chwali.Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Akuszerka całe szczęście ze się uspokoiło wszystko teraz grzecznie proszę leżeć w łóżeczku
Nenka współczuję upadkudobrze ze dzidzi nic się nie stało podobno na naszym etapie ciąży mogą się zdazac takie niefajne przygody
Gratuluję udanych wizyt
Ja dzisiaj idę na 12 zobaczymy co lekarz postanowi... trzymajcie kciuki bo mam mega stresaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:45
-
Tysia87 wrote:Juz po wizycie.moj synek jest synkiem, a mina lekarza bezcenna:-) bo niby nigdy sie jeszcze nie pomylil:-) synek wazy 2090 i bardzo mnie to cieszy:-) wszystkie wymiary ma prawidlowe.a GBS to pikus, niepotrzebnie mialam stresa w ogole:-) dziewczyny a jak sie nazywają te pieluszki z aldika, o ktorych piszecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:50
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Kark cudowne wieści! A imię na prawdę ładne, sama bym lepszego nie wybrała (jakoś cieżko dla chłopca)!
Nenka kamień z serca ze wszystko skończyło sie szczęśliwie, jak sobie pomyśle co mogłoby sie stać to aż mam łzy w oczach:( Uważajcie na siebie, proszeee!
Akuszerka przesadziłas z tymi robotami, teraz za karę masz od nas zakaz jakiegokolwiek wysiłku! Leżeć i pachnieć!
Ja lecę spac a jak wstane to bede bawić sie nowym aparatem jupiiiwczoraj kupilismy nikona 3200 specjalnie zeby robic fajne zdjecia córeczce. Do tej pory cykalismy foty tylko telefonem a wiadomo ze jak sie taki brzdac rusza to byłoby cieżko o dobre ujęcie
Miłego dnia kobietki :* -
z pierwszym synkiem kupiłam pampersy z belli i był to pierwszy i ostatni raz! większego shitu nie widziałam. Dlatego teraz ich nie kupię, może poprawili jakość ale ja już jestem zrażona. Szczerze powiedziawszy nie patrzę na to czy mają wycięcie na pępek, bo można pampersa podwinąć, z synem tak robiłam
-
Hej kobitki
Nenka dziewczyno uważaj tam na siebie! Najważniejsze że nic takiego się nie stało, a te obtarcia-do wesela się zagoi
Tysia dobrze że wszystko dobrzeStrach ma wielkie oczy co??
Akuszerka jak tak dalej pójdzie to położymy Ciebie i Karolinę do jednego wyra i będzie pod stałą obserwacją
A ja dziś w miarę się wyspałam, synek podczas śniadanka się poprzeciągał i powypinał a teraz dostał czkawkę i gra gitara-można zaczynać dzionekmagdzia26, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Szonka wrote:Poproś męża, żeby kupił, albo wypożyczył ci jakąś dobrą książkę. Od razu czas ci szybciej zleci
Karolina nie łam się to już końcówka
chyba muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć.. jakieś robienie na drutach czy szydełku albo coś w ten deseń...
Nenka super że nic się nie stało! Teraz się kochana nie zadręczaj
I bardzo się cieszę oczywiście z dobrych wieści wizytowych
Kark super ujęcie hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 10:02
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png